Κυριακή 29 Μαΐου 2022

ΣΤΗΝ ΔΡΑΜΑ Ο ΡΟΜΠΕΡΤ ΝΤΕ ΝΙΡΟ ... ΓΙΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ !!!

ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΕ, ΕΚΤΟΣ ΝΥΜΦΩΝΟΣ ΠΑΛΙ Η Π.Ε. ΣΕΡΡΩΝ ;;;;

Στην Δράμα εντόπισε ο φωτογραφικός φακός τον δημοφιλή σταρ του Hollywood Robert De Niro. Ο De Niro και το επιτελείο της συγκεκριμένης εταιρείας παραγωγής βρίσκονται στην περιοχή για τα γυρίσματα ταινίας.

Οπως ο ενημερωτικός δικτυακός  τόπος Enallax ανέφερε, ο De Niro στα διαλείμματα των γυρισματων δεν παρειλείψε να επισκεφτει τοπικο ψητοπωλείο


"Στη Δράμα βρέθηκε ο Ρόμπερτ ντε Νίρο για τα γυρίσματα ταινίας στην οποία παίζει το ρόλο ενός πρώην κατάδικου. Οπως βλέπετε και στη φωτογραφία φρόντισε να επισκεφτεί σαντουϊτσάδικο και να αγοράσει σουβλάκια και σουτζουκάκια."

Το ψητοπωλείο δεν είναι άλλο από το γνωστό στέκι "Καλαμιά" το οποίο δικαίως έσπευσε να καλωσορίσει τον δημοφιλή ηθοποιό με μία δική του ανάρτηση

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός θα βρεθεί στη Δράμα για τις ανάγκες της ταινίας «Tin Soldier» - Μαζί του ο Σκοτ Ίστγουντ και ο Τζέιμι Φοξ . Μεταξύ άλλων, γυρίσματα θα γίνουν στο Καπνολογικό Ινστιτούτο Δράμας, στο Σπήλαιο των Πηγών του Αγγίτη (Μααρά) στον δήμο Προσοτσάνης, στο φράγμα της ΔΕΗ στην Πλατανόβρυση και στη γέφυρα του ποταμού Νέστου στο δήμο Παρανεστίου. Η ταινία δράσης θα έχει σκηνές με ελεγχόμενες εκρήξεις. Ήδη, έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες προετοιμασίες από την αντιπεριφέρεια για να είναι όλα έτοιμα.

Τα γυρίσματα στην Θεσσαλονίκη ξεκίνησαν, όπως ανακοίνωσε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας μετά από συνάντηση που είχε στην Περιφέρεια με τους παραγωγούς της ταινίας, Στίβεν Τσάσμαν και Κιθ Κάρβαλ από τις Current Entertainment και Unified Pictures.
Τα γυρίσματα της ταινίας θα διαρκέσουν 50 ημέρες -δηλαδή θα ολοκληρωθούν στις 25 Ιουλίου- και θα γίνουν και σε άλλες περιοχές της Βόρειας Ελλάδας, όπως ενημέρωσε ο Περιφερειάρχης: «Η ταινία θα γυριστεί κατά 80% στη Θεσσαλονίκη και σε περιοχές της Θεσσαλονίκης ενώ κατά 20%, σκηνές θα γυριστούν και στη Δράμα. Σε ό,τι αφορά τη Θεσσαλονίκη, τα γυρίσματα θα γίνουν στη ΧΑΝΘ, στο κέντρο της πόλης, στο Φράγμα της Θέρμης, στην περιοχή της Χαλκηδόνας έξω από τη Θεσσαλονίκη και στα στούντιο της Millenium στη Θέρμη».

Η παραγωγή της ταινίας έχει απευθύνει κάλεσμα για βοηθητικούς ηθοποιούς (EXTRAS)

Η αίτηση πρέπει να αποσταλεί ηλεκτρονικά στο thessalonikiextras@gmail.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ