Δευτέρα 16 Μαΐου 2022

ΤΟΝ ΜΠΑΖΔΑΝΗ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΑΤΕ ;;;

ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΟΡΦΑΝΑ ΤΟΥ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑ  ...  

    ...  ΑΛΛΑ ΛΟΓΑΡΙΑΖΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΞΕΝΟΔΟΧΟ  

Διαβάζω ότι ο Λαλάκης μαζεύει την ομάδα του  και εκ νέου υποψήφιοι θα είναι ο ''Αντι᾽᾽ κ. Παναγιώτης Σπυρόπουλος , ο κ. Δημήτρης Καριπίδης (ο ατυχήσας Λεκτορας, ᾽᾽στυλοβάτης᾽᾽ της Ανεσέρ) ο κ. Τέλης Δεβελάσκας ( ο εκ των 18 παράξενων τουριστών στο πρόσφατο ταξίδι στην Γαλλἰα) ενω ο Μαλλιαράς είναι αποσπασμένος  στο Επιμελητἠριο κωλυόμενος διοτι γράφει ιστορία ως Αργοτοπρόεδρος. 


Φτωχό και εμφανώς ᾽᾽σιτεμένο᾽᾽το ρόστερ αφού μέχρι και τον ᾽᾽πελάτη´´ του Φωτιάδη στον Δήμο Λευκώνα ανέσυραν απο τα αζήτητα, τον γνωστό Θοδωρο Γεωργιαδη ( προφανώς για να τελειώσει το Γήπεδο του Πανσερραϊκου ᾽᾽ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ'' στον Λευκώνα ώστε να υλοποιήσει το ανεκπλήρωτο όνειρο του Περούκα ). Οσο για τους αλλους δυο τον κ. Κανακάρη Νεκτάριο και την κ. Βαδικόλια Φωτεινή, τους μόνους που εκφράζουν την όποια ανανέωση, no comment. 

Τέλος το άστοχο σχόλιο ᾽᾽Το σενάριο υποψηφιότητας του κ Μπασδάνη δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες καθώς η φιλοσοφία του ψηφοδελτίου έχει και την ηλικιακή ανανέωση᾽᾽ μόνο ως όνειρο θερινής νυκτός μπορεί να εκληφθεί, καθόσον ο Μπαζδάνης μόνο ως Αντιπεριφερειάρχης  μπορεί να εκτεθεί  υποψήφιος ... άρα περισσεύει ο Σπυρὀπουλος (απο Δήμαρχος, Κλητήρας δεν λεει ...)  ασε που ο Σάκης ακούει Τζιτζικώστας και βγάζει ιλαρά !!!

2 σχόλια:

  1. Για την Σερραία λούγκρα την όμορφη, την έξυπνη, την πετυχημένη τι άποψη έχετε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Μπασδάνης έφτασε 65 χρονών και θεωρείται μετά την ονειρώδη αυτοδιοικητική πορεία του ως ένας απαραίτητος για την αυτοδιοίκηση και τον νομό, με ποιό έργο του?
    Η φωτεινή τι ακριβώς είναι, την ετοίμαζαν για Δήμαρχο Βισαλτίας αλλά έκανε "ΓΚΕΛΑ"?
    Οσο δε για τον Κανακάρη.......ασχολίαστο, άοσμος άχρωμος, ανύπαρκτος.
    Βάλτε τα σακάκια σας, αξίζουν περισσότερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ