Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2021

ΑΝΘΡΑΚΕΣ Ο ΘΗΣΑΥΡΟΣ !!!! ΠΑΠΑΛΑ ΤΟ ΝΕΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΑΣ ΜΕΓΑΡΟ ;

 MEINAME ME TΙΣ ΣΥΣΚΕΨΕΙΣ ΟΥΣΙΑΣ ... ΑΝΑ ΧΕΙΡΑΣ  

Στιγμιότυπο από την ανακοίνωση  της ανέγερσης νέου Δικαστικού Μεγάρου στα γραφεία του Δικηγορικού Συλλογου Σερρών με παραλληλισμούς με το έργο του Εθνάρχη στον τότε Νομο Σερρών


  Το οικόπεδο όμως που επιλέχθηκε όμως δεν ειναι οικόπεδο , αλλα αγρός  κατάλληλο ίσως για τον Mr Μηδική της ΘΕΡΜΗΣ διότι δεν ειναι πολεοδομικά τακτοποιημένο και δεν ενδείκνυται για οικοδομική δραστηριότητα, οπότε μιλάμε για τον ορισμό ''της αβάστασχτης ελαφρότητας του ειναι'' και για παλιμπαιδίζοντες αιρετούς, εφόσον οι φήμες που κυκλοφορούν επιβεβαιωθούν.

 

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (15/7/2021) το μεσημέρι στο Διοικητήριο παρουσία του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών, Κώστα Καραμανλή, του Αντιπεριφερειάρχη Σερρών Παναγιώτη Σπυρόπουλου, του Δημάρχου Σερρών Αλέξανδρου Χρυσάφη και του Αντιπεριφερειάρχη Υποδομών και δικτύων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας Πάρη Μπίλιαμε αντικείμενο την επίσπευση των εργασιών για την ανέγερση του νέου δικαστικού μεγάρου Σερρών. 


... και πάλι με το κόσκινο νερό κουβαλούσαμε" θα έλεγε τώρα η θεία μου η Ελπινίκη

3 σχόλια:

  1. Ο Καραμανλής εκτέθηκε για πολλοστή φορά από τον Δήμαρχο του, τον Αντιπεριφερειαρχη του και όλους που ευνοει αν ισχύουν τα δημοσιεύματα. Διασφαλισε πιστώσεις χωρίς να αξιοποιηθεί καμμια. Όλα τα έργα εχουν βαλτώσει λόγω ανικανότητας των θεσμικών που τον γλύφουν για την εύνοια του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα τσακάλια στο γραφείο ασχολούνται με τις εκλογές της ΕΠΣ . Πίσω από όλα βέβαια είναι τα γήπεδα στον οβα και οι μπίζνες . Στο μεταξύ μετά τις εκλογές οι της αντιπολίτευσης δικοί τους λακισαν φανερά σε άλλο βουλευτικό Γραφείο και οι δικοί τους που δεν βγήκαν ή βγήκαν οριακά με δικό τους αγώνα είναι έτοιμοι να τους πλακώσουν στις μπουνιές γιατί τους την έστησαν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΤΑΝ ΕΞΕΛΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΠΟΛΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΕΡΩΤΙΑΡΗ ΓΥΜΝΑΣΤΗ ΘΑ ΕΚΠΛΑΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ