Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2021

AΠΟ ΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΣΤΟ ΣΕΡΡΑΪΣΤΑΝ ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ ΔΡΟΜΟΣ

ΥΣΤΕΡΙΑ, ΠΡΟΠΙΚΑΛΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ ΑΠΟ ΕΡΓΑΖΟΝΕΝΟΥΣ ΣΕ ΚΔΑΠ ΤΗΣ ΚΕΔΗΣ

 

ΝΟΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΗ ... ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΡΠΩΝ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΣΤΑΛΙΝΙΚΗΣ ΚΟΠΗΣ

5 σχόλια:


  1. ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΟΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΚΔΑΠ ''Μετά την έκτακτη χρηματοδότηση των 90.000€ από το Υπουργείο Εσωτερικών και τη χρηματοδότηση των 70.000€ από το Δήμο Σερρών, υπολείπονται ακόμη αρκετές χιλιάδες ευρώ για να καλυφθούν τα έξοδα λειτουργίας των ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ ΜΕΑ, με την κ. Παλάζη, αλλά και τον Δήμαρχο Σερρών Αλέξανδρο Χρυσάφη να δηλώνουν με έμφαση πως «δεν υπάρχουν χρήματα». Οι εργαζόμενοι της ΚΕΔΗΣ και ιδιαίτερα των ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ ΜΕΑ είναι έξαλλοι και διαμαρτύρονται έντονα για τον «αποδεκατισμό» των κέντρων, αλλά και για το γεγονός πως αρκετοί πλέον θα βρεθούν αντιμέτωποι με το σοβαρό πρόβλημα της έλλειψης βιοπορισμού"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λεφτά υπάρχουν. Απλώς γίνονται φθηνά μικροπολιτικα "λουσα" της Προέδρου και ρουσφέτια του Δημάρχου όπως πχ τα 15000 ευρώ στη δικηγορο σύζυγο εργολάβου φίλου για να το ξύνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητέ αναγνώστη εχεις απολυτο δικαιο , στην παράγκα της ΚΕΔΗΣ ανέκαθεν συμβαίνουν ''πράματα και θάματα'' , συνεχίζεται η ιστορια της αμαρτωλής ΔΕΠΚΑ. Αυτό που θίγεις είναι ενα θέμα που ''καταπιε'' όλο το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΠΚΑ και ''μυρίζει'' βόλεμα. Όμως δεν εχει σχέση με τις υπερβολές και το θράσος των ''απασχολούμενων'' με συβάσεις ορισμένου χρόνου αμειβόμενοι καταχρηστικά με μεγαλύτερες απολαβές από πρόγραμμα του ΕΣΠΑ (όπως δήλωσε η Πρόεδρος). Οι διαμαρτυρόμενοι είναι ωφελούμενοι του προγράμματος για συγκεκριμένο χρόνο.
    Αυτοί διαμαρτύρονται ότι θα βρεθούν άνεργοι απο την μείωση του ωραρίου εργασίας τους !!!! Τι νομίζουν δηλαδή ότι προσλήφθηκαν ως μόνιμοι δημοτικοί υπάλληλοι ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ταυτίζομαι. Ουδεμία ένσταση ή επιφύλαξη. Απλά αναφερόμουν στην προφασιζομενη έλλειψη πίστωσης που έρχεται σε αντίθεση με τη διασπάθιση χρήματος σε ανούσιες δράσεις (ανάγνωση ποίησης κατά τον εγκλεισμό κλπ) ή διαφημίσεις... Οι εργαζόμενοι πρέπει να κατανοήσουν τον όρο ορισμένου χρόνου ή σύμβαση έργου. Από την άλλη η Πρόεδρος πρέπει να κατανοήσει ότι ο συμφωνημενος χρόνος εργασίας και οι απολαβές είναι θέματα στα οποία δεν χωρούν εκπτώσεις ή μονομερεις μειώσεις από τα συμφωνημενα.

      Διαγραφή
  4. Ρε Ιακχε μας δουλεύεις; Προτιμότερο είναι η Παλαζη να παίζει ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ στα σερραικα βοθροκαναλα (να μας πουν πόσα χρήματα έδωσαν σε ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ της φάτσας της Παλαζενας) από το να δώσουν λίγα χρήματα παραπάνω να μην χασουν την προσωρινή δουλειά τους οι συν-Δημότες μας. Πολύ αβάντα στην συγγενή σου παλαζη. Αν ήταν άλλος στην θέση της θα τον είχες θάψει με τόσα που έχει κάνει. Πραγματικά ότι χειρότερο από την Συμμαχία Σερραίων είναι. Ξέρω ότι δεν θα το περάσεις αλλά περιμένω απάντηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ