Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2021

ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΧΛΟΚΟΥΔΟΥΝΟ;

 ΓΙΑ ΟΡΦΑΝΟ ΤΟΥ ΠΕΤΣΑ ΤΟ ΚΟΒΩ ...


3 σχόλια:

  1. Γαλουχήθηκε στην εφημερίδα Το Βήμα τι να περιμένεις. Αυτά τα νεοφιλελεύθερα σαχλοκούδουνα έχουν βήμα στον ΣΚΑΙ και στην αριστερονεοφιλελεύθερη νύφη του Μητσοτακέικου. Προφανώς δεν έχουν καμμιά αξία γι αυτούς και για όλο τον συρφετό της επιτροπής των ακαταδίωκτων, απόψεις κορυφαίων επιστημόνων όπως του νομπελίστα Γάλλου Μονταγιέ ή του κορυφαίου ιολόγου Μπαγκτί.
    Πληρωμένοι οσφυοκάμπτες και αδίστακτοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γαλουχήθηκε στην εφημερίδα Το Βήμα τι να περιμένεις. Αυτά τα νεοφιλελεύθερα σαχλοκούδουνα έχουν βήμα στον ΣΚΑΙ και στην αριστερονεοφιλελεύθερη νύφη του Μητσοτακέικου. Προφανώς δεν έχουν καμμιά αξία γι αυτούς και για όλο τον συρφετό της επιτροπής των ακαταδίωκτων, απόψεις κορυφαίων επιστημόνων όπως του νομπελίστα Γάλλου Μονταγιέ ή του κορυφαίου ιολόγου Μπαγκτί.
    Πληρωμένοι οσφυοκάμπτες και αδίστακτοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προς όλους του ειδικούς της διορισμένης από τον Κούλη επιτροπής ειδικών τρομάρα μας. Μια απλή ερώτηση. Τα σκευάσματα αυτά που πλασάρετε στον κόσμο τα ονομάσατε εμβόλια. Αφού είναι εμβόλια, τότε αυτοί που τα κάνανε δεν κινδυνεύουν καθόλου να νοσήσουν, ούτε κινδυνεύουν από έναν που δεν έχει κάνει το εμβόλιο. Όπως όταν κάνεις ένα εμβόλιο πχ ιλαράς δεν κολλάς ιλαρά από έναν που δεν έχει κάνει το εμβόλιο της ιλαράς. Οπότε γιατί αυτήν η λύσσα να κάνουν εμβόλια άπαντες. Είναι τόσο ειλικρινής όλοι τους από τον πρωθυπουργό, τους υπουργούς, τους ειδικούς και οι προθέσεις τους είναι τόσο αγαθές προκειμένου να μας σώσουν; Το ότι θέλουν να μας σώσουν φαίνεται από την πορεία της Ελλάδος των μνημονίων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ