Σάββατο 1 Μαΐου 2021

ΕΠΙΜΕΝΕΙ Η ΑΡΙΑΔΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΔΗΣ GATE ... (video)

... H ΣΙΩΠΗ ΤΩΝ ΑΜΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ

ΚΕΔΗΣ :  Διαψεύδουν την Πρόεδρο μέλη του ΔΣ 

Στοιχειοθετείται ΑΛΛΟΙΩΣΗ εγγράφου?

------------------------------------------------------------------- 

Παρακάτω, απόσπασμα συνέντευξης (διάρκεια video 4,5 min) και το κείμενο της Ερώτησης που κατέθεσε η επικεφαλής της ΔΥΝΑΜΗΣ. ======================================== 

Προς την Πρόεδρο της ΚΕΔΗΣ

 Σέρρες 26/4/2021

 ΕΡΩΤΗΣΗ ΘΕΜΑ: ΨΗΦΙΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΧΑΤΖΗΛΙΑ 

Σχετικά με την κατ' εξακολούθηση αλλαγή της Απόφασης του ΔΣ της ΚΕΔΗΣ στην Διαύγεια, χωρίς ενημέρωση των μελών του.

Πρόεδρε,

Στις 31/3/2021 με γραπτή μου Ερώτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο, ζήτησα ανάμεσα σε άλλα την γραπτή απάντηση του Δημάρχου στο παρακάτω ερώτημα: 

--«Γνωρίζατε και εγκρίνατε την ενέργεια της Προέδρου της ΚΕΔΗΣ να αλλάξει κατά βούληση και χωρίς ενημέρωση και έγκριση του ΔΣ την Απόφαση αυτή, κατά τίτλο και περιεχόμενο ΤΡΕΙΣ συνεχόμενες φορές, ΑΛΛΟΙΩΝΟΝΤΑΣ την αρχική?». 

Στις 21/4/2021 με έγγραφό σας προς εμένα, απαντάτε αντί του Δημάρχου στο συγκεκριμένο ερώτημά μου ως εξής (σελ.11): --«Σίγουρα μέσα στον αναβρασμό της προετοιμασίας για την υποβολή μιας απαιτητικής ευρωπαϊκής πρότασης, έγιναν εκ παραδρομής λεκτικές αστοχίες, οι οποίες με ψυχραιμία στην πορεία διορθώθηκαν, με τη σύμφωνη γνώμη των μελών που ψήφισαν θετικά, όπως φαίνεται και στην τελευταία ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ της απόφασης».

ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ: Α) στην τελευταία συνεδρίαση του ΔΣ της ΚΕΔΗΣ (26/4/’21) ΚΑΝΕΝΑ μέλος του ΔΣ δεν επιβεβαίωσε τον ισχυρισμό σας ότι ενημερώθηκε και συμφώνησε και Β) εσείς ΑΡΝΗΘΗΚΑΤΕ να μου απαντήσετε προφορικά ενώπιον του ΔΣ παραπέμποντας με σε γραπτή απάντηση που ΘΑ δώσετε καθώς και σε απάντηση που ΘΑ εκδώσει η Αποκεντρωμένη στην Αναφορά που της κατέθεσα στις 2/4/2021 

ΕΡΩΤΑΣΘΕ: 

  • 1) Ποιά μέλη του ΔΣ ενημερώσατε, πότε και με ποιόν τρόπο? 
  • 2) Ποιά μέλη του ΔΣ συναίνεσαν στις αλλαγές που κάνατε στο κείμενο της Απόφασης στην Διαύγεια?
  • 3) Για ποιό λόγο δεν ενημερώσατε κι εμένα ώστε να συναινέσω ή όχι ανάλογα? 4) Για ποιόν λόγο αναφερθήκατε σε Απόφαση της Αποκεντρωμένης που ΔΕΝ ΕΛΗΦΘΗ ακόμη? Την γνωρίζετε ΠΡΙΝ εκδοθεί και με ποιόν τρόπο? 
  • ---------------------------------------------------------------  Παρακαλώ να μου δοθούν τα ηχογραφημένα Πρακτικά της συνεδρίασης στις 26/4/2021                                    
  •  Ευχαριστώ -  Αριάδνη Παπαφωτίου, Μέλος ΔΣ ΚΕΔΗΣ 

         KΑΤΑΠΕΛΤΗΣ Η ΑΡΙΑΔΝΗ ΠΑΠΑΓΩΤΙΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΧΡΥΣΑΦΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ