Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2021

ΕΠΤΑ ''ΘΑΝΑΣΙΜΑ ΑΜΑΡΤΗΜΑΤΑ'' ΖΗΤΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ


ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΕΡΡΩΝ : ΣΤΟ ΠΕΛΑΓΟΣ ΜΑ ΒΑΡΚΑ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ


Ποιο ήταν το σχέδιο αντιμετώπισης του 2ου κύματος της πανδημίας από το Νοσοκομείο Σερρών????? Θα απαντήσει το δίδυμο Φαρμάκη-Πεγίδη????? Αντίδραση που θα ζήλευαν και οι χελώνες καθώς 13 μέρες μετά το λόκ ντάουν ζήτησαν επικουρικό προσωπικό !

 Κάτι ήξερε ο Μπαλαξής όταν έλεγε ΄΄Ο Θεός να βάλει το χέρι του΄΄ 


Όταν όλος ο πλανήτης περίμενε και προετοιμαζόταν για το 2ο κύμα της πανδημίας, και το ίδιο έκανε και η χώρα μας, ο πολίτης των Σερρών περίμενε από τον λαλίστατο στα ΜΜΕ Διοικητή Φαρμάκη και
πολυγραφότατο στα social media πρώην τραυματιοφορέα και νυν υποδιοικητή Πεγίδη να προετοιμάσουν κατάλληλα το Νοσοκομείο Σερρών για να αντιμετωπίσει την πανδημία.

 Επειδή η Διοίκηση αναφέρει σε κάθε ευκαιρία που της δίνεται πως είχε ΄΄σχέδιο΄΄ ρωτάμε και περιμένουμε απάντηση από το δίδυμο Φαρμάκη-Πεγίδη: 

-1. σε ποια συνεδρίαση του ΔΣ αποφασίστηκε το ‘’σχέδιο δράσης’’ έναντι του αναμενόμενου 2ου κύματος της πανδημίας του κορωνοϊού? Ποιο ήταν και τι ανέφερε αυτό το ‘’σχέδιο’’ ? 

-2. Ποια ήταν η εισήγηση του διδύμου Φαρμάκη-Πεγίδη για την αντιμετώπιση της κατάστασης λόγω της πανδημίας αν οι νοσηλευόμενοι με COVID-19 γίνονταν από 40 που ήταν στο 1ο κύμα της πανδημίας, 50 ή 60 , 80 ή 100 , 120 , ή 140 ή 200 ή 250 κοκ ? Υπάρχει έγγραφη εισήγηση? 

-3. Πώς και πότε εκπαίδευσε η Διοίκηση Φαρμάκη-Πεγίδη το προσωπικό (νοσηλευτικό και ιατρικό) των άλλων κλινικών του Νοσοκομείου Σερρών που θα χρησιμοποιούνταν ως προσωπικό υποστήριξης των νέων κλινικών COVID-19 που θα δημιουργούσε, όπως ορίζουν οι οδηγίες του ΕΟΔΥ ? 

-4. Ποιες κλινικές και με ποια σειρά θα ΄΄έκλειναν΄΄ και θα μετατρέπονταν σε κλινικές COVID-19 αν οι νοσηλευόμενοι με COVID-19 γίνονταν 50 ή 60 , 80 ή 100 , 120 , ή 140 ή 200 ή 250 κοκ ?

 -5. Τήρησε η διοίκηση Φαρμάκη-Πεγίδη τις οδηγίες του ΕΟΔΥ να μη χρησιμοποιούν το ίδιο ασανσέρ ασθενείς και προσωπικό με COVID και χωρίς COVID-19? 

-6. Λειτούργησε η διοίκηση Φαρμάκη-Πεγίδη στον ίδιο όροφο του Νοσοκομείου Σερρών κλινική COVID-19 και χωρίς COVID-19 κλινική ? 

-7. Όταν όλο τον Οκτώβριο έβραζε ο νομός Σερρών , για να τεθεί τελικά σε λοκ ντάουν στις 29 Οκτωβρίου 2020 , γιατί η Διοίκηση Φαρμάκη-Πεγίδη ζήτησε επικουρικό προσωπικό 13 ημέρες μετά , στις 11 Νοεμβρίου ? Τέτοια ΄΄ταχύτητα΄΄ θα ζήλευαν και οι χελώνες . Πιο αργοί και από το ριπλέι Γιάντσιο τα διαβάζεις ????? Διαβάστε τις Οδηγίες του ΕΟΔΥ για Χώρους Παροχής Υπηρεσιών Υγείας.

https://eody.gov.gr/covid-19-odigies-gia-choroys-parochis-ypiresion-ygeias/ 

by ΘΕΜΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ