Πέμπτη 11 Ιουνίου 2020

OI EMMONIKΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣTHN ΑΡΙΑΔΝΗ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΧΩΝΕΨΕΙ 
Ο ΟΡΑΜΑΤΙΣΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ
***
ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΜΕ ΑΝΟΗΤΑ ΛΙΒΕΛΟΓΡΑΦΗΜΑΤΑ ΟΙ ΕΥΠΡΟΣΗΓΟΡΟΙ ΤΕΝΕΜΑΤΖΗΔΕΣ ΤΟΥ ΧΡΥΣΑΦΗ

     
ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Ο ''ΕΚΘΕΤΟΣ'' ...


Η αντιπολιτευτική επιχειρηματολογία της επικεφαλής της "Δυναμης Σερραίων'' της μοναδικής παράταξης που τιμά τον θεσμικό της ρόλο , έχει σε δυσχερή θέση την Δημοτική Αρχή και αποκάλυψε την ανεπάρκεια της να αντιμετωπίσει τα προβλήματα του Δήμου. 

 Ο Δήμαρχος Σερρών αντί να απαντήσει πολιτικά στην προταση της Αντιπολίτευσης επέλεξε την τακτική της φίμωσης με συνεχείς και απαράδεκτες προσωπικές επιθέσεις κατά της Αριάδνης Παπαφωτίου με μοχλό πίεσης τα τοπικά ΜΜΕ που όπως ή ίδια κατήγγηλε ενισχύει γαλαντόμως. 

 Κι όμως η Αριάδνη εχει 100% δικαιο ... απλα κάποιοι πρεπει να κάνουν ταχύρρυθμα μαθήματα ελληνικών στον Δήμο Σερρών μπας και κατανοήσουν τις έννοιες της ''χρηματοδότησης'' και της δανειοδότησης'' με την επίκληση των οποίων προσπαθούν ματαίως να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα.

1 σχόλιο:

  1. Ο Πεταλωτής και ο ΓΕΩΡΓΟΥΛΑΣ ο μέτοχος της εφημερίδας είναι γνωστοί αρπαχτάδες και φραγκοχελώνες.
    Πάλι είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία. Όχι μόνο απ τον Χρυσάφη. Είναι και κάτι Συριζαίοι που κάνουν παραγγελιές. Κάτι που έχουν μπαμπάδες μπιφτεκάδες στο πλατέα μαθαίνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ