Δευτέρα 18 Μαΐου 2020

ΧΑΝΛΙΟΓΛΟΥ : Η ΑΚΑΤΑΣΧΕΤΗ ΠΟΛΥΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΤΙΠΟΤΕ ...

      TO METΕΩΡΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΙΟΥ ΣΕΡΡΩΝ


ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΤΑΣΟΥ ΧΑΝΛΙΟΓΛΟΥ ΥΠΕΡ-ΟΠΤΙΚΩΣ...... 


Σχολιασμοί θέσεων των επικεφαλής Σερραϊκών συνδυασμών περί του υτοκινητοδρομίου. 

 Στην Σωκρατική Αθηναϊκή Δημοκρατία, η άγνοια και η έλλειψη διαλόγου, αποτελούσαν ποινικό αδίκημα με ανάλογη τιμωρία. 

Στο σημερινό Σερραίϊκο απεναντίας προβάλλονται ως ύψιστο κατόρθωμα. Αny way που λέμε εμείς οι "μορφωμένοι" στου Αραμπατζή μαχαλά, ή αλλιώς του AVATAR της πόλης. Φίλοι μου συνδημότες, ειλικρινά, δεν περίμενα ότι ένα κείμενο ήταν ικανό να βγάλει από τις φωλιές τους Ταγούς των Σερρών οι οποίοι για μία ακόμη φορά μέσα από την γνωστή ακατάσχετη πολυλογία δεν είπαν απολύτως τίποτα επί του θέματος. Από πλήρη άγνοια ή και από υπερβολικό χάιδεμα αυτιών.

Ας τους ακούσουμε έναν έναν και μία μία. 




Πρώτα όμως θα καταθέσω την μία και μοναδική δική μου θέση. ΟΧΙ, ξεκάθαρο, να χρησιμοποιηθούν και πάλι χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων στο πολύπαθο και παράξενα πολυέξοδο Αυτ/μιο. 

Αριάδνη Παπαφωτίου ... 
Συμφωνεί στην ουσία με τον Δήμαρχο, μέσα από μία δημιουργικής ασάφειας διαφωνία. Ήξεις αφήξεις με αποτέλεσμα πάντα το ίδιο. Να δανειστεί ο Δήμος, με ανάλογες υποθήκες, και πληρωτής το κορόιδο ο Δημότης. Να ενημερώσω την κυρία Δ. Σύμβουλο ότι τα έσοδα του κράτους παράγονται κοπιωδώς και δεν τυπώνονται ασκόπως. (Άγνοια.!!)

Φωτιάδης Στέφανος ...
Κατανάλωσε τον περισσότερο χρόνο του καναλιού μετά τον Δήμαρχο όπου στο τέλος αναρωτήθηκα τι επιτέλους ήθελε να πει ο ποιητής; Εν κατακλείδι συμφωνεί και αυτός να βάλει ο Δήμος τα χρήματα, δηλαδή εμείς, με μια διαφορά. Όλα κάτω από διαφανή διαχείριση. Η πώς να χρυσώσει το χάπι ως αντιπολίτευση που ουδόλως αποτελεί αντιπολίτευση. Προτεινόμενες λύσεις τρείς, (πάλι καλά).

Αραμπατζής Θόδωρος... Φάνηκε ότι η έξοδός του από την φωλιά στο φώς τον ενόχλησε. Με περίπου κλειστά μάτια και περισπούδαστο ύφος, πρώην Πρόεδρος Δ. Συμβουλίου για και πρόεδρος του αυτοκινητοδρομίου για, μας είπε ότι όλοι πρέπει να αγαπηθούμε και μονιασμένοι να βαδίσουμε σε ένα κοινό μέλλον με το Αυτ/μιο αναβαθμισμένο ,αλλά με χρήματα των δημοτών, και κυρίως να ξεχάσουμε ότι έγινε στο Αυτ/μιο και να κάνουμε μια νέα αρχή. Τελικά για πόσο "κυρίζια" μας περνάτε ρε λεβέντες/σσες που θα σβήσουμε το παρελθόν. Ως δημότες ζητάμε όλα στο φώς. 

Φαρμάκης Παύλος.
Αδυνατώ να κρύψω την έκπληξή μου από την εμφάνιση του πλέον αδαούς κ.Φαρμάκη Παύλου. Μέσα από εμμονική περιληπτική ανάλυση πολιτικής του ιδεολογίας κάτι ψέλλισε και για το θέμα. Όσο μπορώ σας τα μεταφράζω. Να δοθεί το έργο στον ΛΑΟ, λέει. Η άγνοια που λέγαμε . Μα κύριε Φαρμάκη ανήκει ήδη κατά 100% (σχεδόν) στον Δήμο δηλαδή στον ΛΑΟ. Και συνέχισε με το εξής. Να φύγουν, λέει, από μέσα (προφανώς από το αυτ/μιο) όλες οι μεγάλες εταιρείες που νέμονται τον πλούτο . Και απαντώ. Μα κύριε Φαρμάκη, οφείλατε, ως Σύμβουλος να γνωρίζατε ότι στο Αυτ/μιο δεν υπάρχει ούτε μια έστω και μικρή. 

Και φθάνουμε αισίως στον κ. Χρυσάφη Αλεξανδρο (ΔΗΜΑΡΧΟ) ....

Κατανάλωσε ως είθισται τον περισσότερο χρόνο. Τι θα μπορούσε άλλωστε να κάνει ο έρμος Δημοσιογράφος. Ξεκίνησε εξαίροντας το ήθος και την συνεργασιμότητα όλων των συνδυασμών ,εφόσον συμφωνούν μαζί του, σε μια έξυπνη πρωτότυπη πόλη χωρίς αντιπολιτευτικό λόγο. Αφού μας είπε πόσο τους αγάπησε όλους, πολύς έρωτας πέφτει τελευταία, θυμήθηκε ότι μας καίει το αυτ/μιο. Έδωσε σαν αρχή δύο λύσεις. Όχι για να το σώσουμε αλλά να το χρεώσουμε. Άντε είπα, θα την γλυτώσουμε στα γρήγορα καθώς στο ΣΚΑΙ άρχιζε ήδη ο Μουτσινάς. Διαψεύστηκα..

Αφού έκανε ένα γύρο του κόσμου με άσχετα, στο τέλος μέτρησα πάνω από 10/12 λύσεις. Αναφέρθηκε σε στρατηγούς, ξένους επενδυτές, προκηρύξεις διαγωνισμών και πολλά άλλα για κατανάλωση και αποκοίμιση των δημοτών καθώς ήταν και η ώρα κατάλληλη. . 
Αποτέλεσμα, άμεση χρέωση. 
Ούτε λόγος για άλλο τρόπο ΣΩΤΗΡΙΑΣ.

Αντώνης Γεωργούλας:
Άφαντη η Διάβαση Πεζών δια του κυρίου Γεωργούλα επικεφαλής. Αδυνατεί να περάσει τον δρόμο και να μας ενημερώσει περί της θέσης των. Μετά από ότι διαβάσατε φίλοι μου δεν σας ήρθε ένας ντουβρουτζάς κάτι σαν συμφόρηση; Και ρωτώ τον Δήμαρχο γιατί και αυτός δεν μου δίνει την ευκαιρία να τον βοηθήσω ( ο διάλογος ) στο Αυτ/μιο όταν κατ' επανάληψη μου το ζητούσε σε συναντήσεις μας πριν τις Εκλογές που ο ίδιος επεδίωκε; Φοβούνται όλοι τους την βασική προϋπόθεση εμπλοκής μου. Την ΠΑΓΙΑ άρνησή μου για οποιασδήποτε μορφής ΑΜΟΙΒΗ !!!!!!!!! 

 Έπεται συνέχεια... 

 Τάσος Χανλίογλου - 

Εις εκ των 8

5 σχόλια:

  1. Μερ χαμπάρ αυτός ο Χαλίογλου. Ουτε καν καταλαβαίνει τί ακούει.
    1) η Αριάδνη πρότεινε να δανειστεί το Αυτοκινητοδρόμιο για να κάνει το έργο, κι όχι ο Δήμος (που είναι και η πιό σωστή άποψη και πρότεινε και τον νόμο).
    2) ο Φωτιάδης είπε ναι να γίνει με λεφτά του Δήμου ενώ επι Αγγελίδη είπε οτι τους έλεγε οτι αυτό δεν γίνεται.
    3) ο Αραμπατζής είπε σε όλα ναι (μάλλον βαριόταν ή δεν το κατείχε το θέμα -αν και πρωην Πρόεδρος του Αυτοκινητοδρομίου-)
    4) για Φαρμάκη και Γεωργούλα έπεσε μέσα.
    Χαλιογλου κάτσε σπίτι σου. Δεν ξερω αν είναι λόγω ηλικίας ή λόγω εκ γενετής μειωμένης αντίληψης αλλά μπερδεύεσαι και εκτίθεσε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. απορία..
      το αυτοκινητοδρόμιο δεν είναι ο Δήμος?

      Διαγραφή
  2. ρε χαϊβάνια
    αν δεν έβαζαν κάποιοι πλάτη,πριν 10ετίες ,να πάρει το ΟΚ απ' την ΕΛΠΑ το προτεινόμενο Αυτοκινητοδρόμιο, ακόμη μαντριά με γίδια κ προβατα θα ειχε..τον δε κυρ Βλάχο αυτοί οι κάποιοι το ώθησαν να το υιοθετήσει..άρα ο Χανιογλου παραξέρει τι λέει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ξυπνήσατεέ κυρΙακχεε ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. γιατί δεν ανεβάζεις σχόλια..
    Αλτσχάϊμερ ή επιλεκτικά 'Αλτσχάϊμερ'?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ