Δευτέρα 27 Απριλίου 2020

Το πρόβλημα δεν είναι το lockdown αλλά τα τυφλά μέτρα

3 σχόλια:

  1. Εγώ πάντως αν δεν ακούσω διάγγελμα από τον τοπικό πρωθυπουργό Χρυσάφη ότι μπορούμε να βγαίνουμε έξω, δεν το κουνάω από το σπίτι. Διότι μόνο αυτός ξέρει και μόνο αυτόν εμπιστεύομαι. Χαρδαλιάδες Τσιόρδες Μητσοτάκηδες δεν πιάνουν μία μπροστά του. Αλεκο κατέβα για πρωθυπουργός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΘΗΣΑ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟΝ Μ@ΛΑΚΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ακούω τον Σώτο να διαμαρτύρεται για τον περιορισμό του αριθμού τραπεζοκαθισμάτων. Και πρέπει η κυβέρνηση να τους βοηθήσει. Όταν έβγαζες Σώτο πενταπλάσια τραπεζοκαθισματα και έκλεινες ολον τον πεζόδρομο και δεν υπήρχε ούτε μοναπάτι διέλευσης για τον πεζό δεν έδωνες λογαριασμό σε κανεναν. Όταν έπεφτες στις ρόδες του φορτηγού για τις παρανομίες σου το θυμάσαι.
    Ήρθε η ώρα να πληρώσεις για τις μαλακίες σου. Άντε τόλμα τώρα να κάνεις τα ίδια. Δεν σε σώνει ούτε καμιά Ξινή. Και μη μας ζαλίζεις στο κανάλι της Ξινής, γιατί πολλά έφαγες σε βάρος των Σερραίων πολιτών να κατά πατάς την ελευθερία των κινήσεων τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ