Σάββατο 25 Απριλίου 2020

''ΤΣΙΡΑΚΙ Β' ΔΙΑΛΟΓΗΣ'' ... ΧΟΛΗ ΣΤΑΖΕΙ Ο ΖΗΣΗΣ ΛΟΥΓΓΟΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 
ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΙΝΤΣΙΟΣ ΣΤΟ ΑΠΟΣΠΑΜΑ




Βέβαια ο κ. Λουγγος εξ ιδίων κρίνει τα αλλότρια αφου τα τσιράκια παντός καιρου περισσεύουν στο Δήμο Σιντικής  αρχής γενομένης απο τον επίορκο ᾽᾽πρόθυμο'' Δήμαρχο αλλα και τους τρεις ᾽᾽αρχηγίσκους᾽᾽ των δημοτικών παραταξεων της Αντιπολιιτευσης ( Ολγα , Ακη και Ζησάκη ) που σε δέκα λέπτα υπάκουσαν σαν κατοικίδια πεκινουά στην εντολή Καραμανλή και του Κύπριου όταν δέχθηκαν να βεβηλώσουν τον ιστορικό χὠρο στο Κλειδί με ισλαμοεισβολείς και να ακυρώσουν το Δημοτικό Συμβούλιο της Σιντικής αλλα και τους ευατούς των.

Τωρα εάν πρόκειται για τσιράκια τρίτης ή τέταρτης διαλογής ας το κρίνουν οι δημότες της Σιντικής.   

 Τώρα τι νόημα έχει η φυσική τους παρουσία στα Δημοτικα Συμβούλια του Δήμου Σιντικλης όταν το όργανο εχει καραργηθεί και οι ομόφωνες αποφάσεις του ακυρωνονται στα καφενεία και τα τσιπουράδικα είναι το ευτράπελο της ολης κατάστασης.

''Μείνετε σπίτι'' Ζήση , αφου τζἀμπα καιει η λάμπα στον Δήμο Σιντικής , τι να κάνετε στα Δημοτικά Συμβουλια , να δείχνετε το μποϊ σας ;;; 

1 σχόλιο:

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ