Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2020

ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ; ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥ ΒΕΡΡΟΥ ;;;;

       ΔΗΜΑΡΧΕ , ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΜΟΙΒΕΣ-ΜΑΜΟΥΘ 
 ΤΟΥ ΕΥΠΡΟΣΗΓΟΡΟΥ ΛΟΓΙΣΤΗ;


o iakxos : ΜΙΑ ΑΓΑΣΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ... ΣΤΑ ΛΑΣΠΟΝΕΡΑ ;: ''ΟΤΑΝ Ο ΡΑΣΠΟΥΤΙΝ ΗΓΑΠΗΣΕ ΤΗΝ ΒΑΡΒΑΡΑ'' ...  ΤΟ ΕΡΓΟ-ΠΡΟΙΚΑ ΤΟΥ ΜΟΥΣΤΑΦΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

Αξιότιμες κυρίες Παλάζη και Ευθυμίου , βλέπω ότι με αμείωτη ένταση συνεχίζετε το έργο του Μουσταφά με τις αμοιβές του Βέρρου του δημοτικού μας λογιστή που το 2019 ανήλθαν στο ποσό των 28.500 ευρώ προκειμένου να βολευτούν τα ορφανά της Δημοτικής Πρωτοβουλίας. Αξιος συνεχιστής και η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΣΕΡΡΑΙΩΝ των τεχνοκρατών η οποία πρόκειται να ψηφίσει την αμοιβή του δημοτικού μας λογιστή , του ευπροσήγορου , μόνο για τον μήνα Ιανουάριο τις 2.500 ευρώ όπως φημολογείται.

Το θέμα αποσύρθηκε από την προηγούμενη συνεδρίαση του ΔΣ του ΔΗΠΕΘΕ διότι αρνήθηκαν να υπερψηφίσουν την αμοιβή του Βέρρου σύμβουλοι της μειοψηφίας και επανέρχεται σύντομα. Μενει να δούμε ... εαν λειτούργησε  ... η διαπαραταξιακή "συναίνεση" 


3 σχόλια:

  1. Το θέμα δεν είναι τα 28.500€, που πρέπει αναγκαστικά να γίνει δημόσιος διαγωνισμός.
    Το θέμα είναι ότι θα αυτοεξεφτεληστούν ψηφίζοντας τους ειδικούς όρους που θα φωτογραφίζουν τον συγκεκριμένο και θα αποκλείουν όλους τους άλλους.
    Εκεί βρίσκεται διαχρονικά η ξεφτήλα τους και στην ΚΕΔΗΣ Και στον ΟΠΑΚΠΑ.
    Στις σχολικές επιτροπές που έγινε διαγωνισμός χωρίς όρους την δουλειά την έχασε ο Βέρρος αν και έδωσε έκπτωση 55% περίπου και υπήρχε συμμετοχή πάνω από 10 λογιστών.
    Στους άλλους διαγωνισμούς είναι μόνος και δίνει εκπτωση 1%.
    Εγώ ως λογιστής και βιοπαλαιστής ζητώ ίσες ευκαιρίες για όλους και όχι φωτογραφικούς διαγωνισμούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΡΟΥΣΦΕΤΙ ΧΡΥΣΑΦΗ ΔΕΊΧΝΕΙ Η ΕΠΙΚΕΊΜΕΝΗ ΠΡΟΚΉΡΥΞΉ ΤΗΣ ΘΈΣΗΣ ΕΝΌΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΌΓΟΥ ΚΑΙ ΕΝΌΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΚΟΎ ΣΤΗΝ ΔΕΥΑΣ.
    ΈΧΕΙ ΠΛΆΚΑ Η ΔΕΥΑΣ ΚΎΡΙΕ ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΕ ΝΑ ΈΧΕΙ ΈΛΛΕΙΨΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΎ ΜΗΧΑΝΙΚΟΎ ΤΗΝ ΏΡΑ ΠΟΥ ΈΧΕΙ 9 ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΌΓΟΥ, ΌΤΑΝ ΈΧΕΙ ΓΕΝΙΚΌ ΔΙΕΥΘΥΝΤΉ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΌΓΟ ΚΑΙ ΜΆΛΙΣΤΑ ΔΌΚΤΩΡ.
    ΜΕ ΤΑ ΧΡΉΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΡΌ Κ ΑΝΕΤΕ ΣΤΡΑΤΟ ΜΙΣΘΟΦΟΡΩΝ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. O συγκεκριμένος λογιστής παρέχει υπηρεσίες στους περισσότερους δήμους, συνεργάζεται κανονικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ