Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020

ΦΩΤΗΣ Ο ΦΥΤΕΥΤΟΣ @#$&@!#@, Ο ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙΣ !!!!

     ''ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ'' ΦΩΤΙΕ , ''ΠΟΛΛΑ ΛΕΕΙ ...''


"Πόσο τεράστιος εισαι ρε μεγάλε , να ούμε ..." θα έλεγε τωρα ο αείμνηστος Χαρυ Κλύν. 

Ποση βαρύτητα μπορει να έχει το όνομα  "Δομουχτσίδης"  για την ΚΕΔΕ, το όνομα ενός βλαχομπαρόκ Δημάρχου του πιο αμαρτωλού Δήμου της ΠΕ Σερρών, ώστε να σπεύσουν οι Δήμαρχοι της ΚΕΔΕ, να τον ανακυρήξουν Αντιπρόεδρο μιας Επιτροπής που υποτίθεται θα χαράσσει την πολιτική επιχειρηματικότητας και οικονομικής ανάπτυξης της Κεντρικής Ενωσης Δήμων και Κοινότητων. 

Ποιό είναι το έργο του Δομουχτσίδη που βάρυνε στην λήψη αυτής της Απόφασης. Ο Φωτάκος δεν είναι ούτε Πελετιδης , ούτε Μπέος ούτε Παχατουρίδης.  Και το σπουδαιότερο ουδεπόπτε αναμείχθηκε στις εκλογές της Ενωσης ως υποψήφιος. Λογικα δεν θα τον ηξερε ούτε η μάνα του. Μιλάμε για αστεία υπόθεση

Πάντως οφείλω να ομολογήσω ότι ο Φώτης "ο τοποθετηθείς"  είναι ειλικρινής μέχρι βλακείας ... μάλλον δεν κατάλαβε ο τύπος τι του συνέβη και δηλώνει δημοσίως ότι είναι τιμή του που κάποιοι γνωστοί άγνωστοι τον "φύτεψαν" από το πουθενά για decor σε μια θέση - βιτρίνα χωρίς ουσιαστικές αρμοδιότητες μόνο και μόνo για να του προσδώσουν κάποια βαρύτητα στις δύσκολες ώρες που βιώνει τώρα με την δικαστική διερεύνηση της μαϊμού ορκωμοσίας της 30-8-2019.

2 σχόλια:

  1. Έχει τη στήριξη του δίκτυο ως ανταλαγμα της υποταγής του στην Αραμπατζή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ Ο ΦΩΤΟΥΛΗΣ , ΜΕ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ , ΜΕ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ ΜΕ ΚΟΛΛΙΑ ΕΞ ΟΥ ΚΑΙ Η ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ "ΟΤΑ VOICE" , ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΤΟΥΝΤΟΥΚΑ ΤΩΝ ΑΝΕΛ

      Διαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ