Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2018

ΤΟ ΣΕΡΡΑΪΣΤΑΝ ΣΤΟ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟ ΤΩΝ "LOOSERS" ...

ΠΑΜΕ ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΣΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΧΑΜΕΝΗ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ !!!



Ο Δασκαλάκος :  Έδωσε δείγματα "ανορθόγραφης" γραφής ως Κοινοτάρχης και Δήμαρχος στο Καβακλι.Εν συνεχεία από την μ@λακια της χαζοχαρούμενης Δεξιας , που έβγαλε μόνη τα μάτια της με την υποψηφιότητα Μυτιληναίου ( ελέω Χρυσαφη - τι τραγική ειρωνεία Αλέκο;)
 Βγήκε κατα λάθος απο το πουθενά Νομαρχης Σερρών με μια γκριζα θητεία. Εκλεχθηκε με την σημαία του ΠΑΣΟΚ που σήμερα αποστρέφεται και μαλιστα καμαρωνε σαν γύφτικο σκεπάρνι όταν ο ΓΑΠ δηλωνε , κουνώντας το δάχτυλο στον Σαμαρά "πήγατε να μου πάρετε την Πάτρα σας πήρα τις Σέρρες". 
Τέλος είχε δυο αποτυχημένες προσπάθειες να πάρει το Δήμο Σερρών το 2010 και το 2014, οποτε κατοχύρωσε τον τίτλο του losser δικαίως.

Ο Λογιστής : Πάντα σιγουράντζα ήταν ο Αλέκος. Στο Επιμελητήριο ο Παπαευαγγέλου  του άνοιξε τον δρόμο όταν γκρέμισε τον Καφετζόπουλο, οπότε ο Αλέκος είχε δυο εκλογές με μοναχικούς περιπάτους χωρίς αντίπαλο ουσιαστικά ( με τα καμμένα χαρτιά, Παπαδόπουλο και Ρούσσο). 
Από την αλαζονεία του έχασε την μπάλα και όταν ήταν υποψήφιος βουλευτής , αποχώρησε από την προεδρία του Επιμελητηρίου , φύτεψε διάδοχό του τον Δρογαλά αλλά τελικά κατάφερε να έχει εναντίον του όλους τους Επιμελητηριακούς. 
Πήγε άπατος στις δύο απόπειρες βουλευτικής εκλογής με το ψηφοδέλτιο της ΝΔ και από φέρελπις πολιτικός έγινε ένα "ντοράκι" νεροκουβαλητής φήφων. 
Πλήρωσε και στη στήριξη του στην Ντόρα κόντρα στην τότε επιλογή του Αχιλλέα το 2009. 

Ο Χομοντουσλής :  Ο Αστραχαν του Μουσταφά , μέχρι νεωτέρας.  Βασικό του μειονεκτημα οτι στηριξε με νυχια και με δόντια όλες τις επιλογές του Μουσταφά. 
Μια από τα ίδια δηλαδή.
Βαρύνεται επίσης από τους λεκέδες που άφησε με την παρέα του στον Δήμο Μητρουσίου, την εξόφληση των οποίων πλήρωσαν ελεω Γκοτση - Μουσταφα οι αφελείς Σερραίοι με τον Καλλικράτη, είχε αμφιλεγόμενες θητείες στην ΔΕΥΑΣ μια διετία και στο Αυτοκινητοδρόμιο (με λογιστή τον Χρυσάφη) , διετέλεσε ο χειρότερος Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου ( μεθόδευσε την κάλυψη του Παυλόπουλου στην προδοσία της Μακεδονίας) και υπάρχουν φήμες ... είναι το χουβαρτόπαιδο της "Πρωτοβουλίας". Ασύμβατος με τον αστικό ιστό της πόλης προορίζεται ως δεκανίκι για τον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών

Αυτά προς το παρόν ... μέχρι νεωτέρας

7 σχόλια:

  1. Όχι δεν θα είναι χαμένη τετραετία , ο λογιστής θα πάθει σοκ τη βραδυά των εκλογών .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΚΑΛΟΣ Ο ΚΑΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΣΗΜΑΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΕΡΡΑΣ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΑΠΑΤΖΗΣ μας βγήκε ο ΛΟΓΙΣΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ένας είναι ο αλαζόνας και πρέπει να τον τιμωρήσουν 30 χρόνια επάγγελμα πολιτικος ποτέ δεν δούλεψε στη ζωή του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το 2019 ο Φωτιάδης ΤΕλειΩΝεΙ οριστικά.
    Έχει τελειώσει εδώ και χρόνια βέβαια, αλλά ας μπει και το κερασάκι φέτος και ας μας αδειάσει τη γωνιά και αυτός και όλο το Φωτιαδαίεικο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αν ειχαν μυαλο ολοι οι συμβουλοι του Καραμητρου τοτε θα εφευγαν απο αυτον τον αντιπαθητικο που δεν προκειται να βγει και θα δημιουργουσαν ή θα πήγαιναν σε άλλη παραταξη. Υπαρχουν σοβαροι αρχηγοι εκει μεσα. Θα σας χαλασει ο Καραμητρος. Δρομο οσο ειναι νωρις. Ειστε τυχεροι που δεν βγηκατε το 2015. Τωρα με τις πετρες θα σας επαιρναν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  7. ΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΕΡΡΟΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΓΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ του άσματος είναι και αυτοί !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ