Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2018

"ΕΦΘΑΣΕ ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΣΤΗΝ ΚΑΛΤΣΑ"

 ΤΙ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΠΑΛΙ Ο Π@ΠΑΡΟΔΗΜΟΥΛΗΣ !!!!


ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΡΙΖΕΪΚΕΣ ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΙΕΣ 


"Εφθασε το σκατό στην κάλτσαθα έλεγε τώρα η θεία μου η Ελπινίκη

11 σχόλια:

  1. ΡΕ ΤΩΝ ΗΡΩΔΗ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗ ΤΟ ΚΑΤΕΧΕΙ ΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΑΝ ΖΟΥΣΕ Ο Ν. ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ ΘΑ ΤΟΝ ΔΙΕΓΡΑΦΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΘΕΟΥΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτός δέν είναι σκατό είναι σκέτος ''βόθρος'' αριστερός,σαπίλα, μπόχα ,βρώμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άρθρο του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Σύρου κ. Δωροθέου Β'
    "Ο Θεός, ως άνθρωπος, γεννήθηκε σε μια πόλη, όπου οι Παναγία Μητέρα Του και ο Μνηστήρας της Ιωσήφ ήταν ξένοι, δεν βρήκαν ούτε δωμάτιο για να μείνουν και γεννήθηκε σε στάβλο...

    Στη συνέχεια, έγινε μετανάστης και πήγε με την οικογένειά Του στην Αίγυπτο, για να μη θανατωθεί από τον Ηρώδη και εκεί, σίγουρα, ο Ιωσήφ θα αναζήτησε δουλειά, ως ξένος εργάτης.

    Μεγαλώνοντας περιπλανήθηκε σε όλη τη χώρα ως Ξένος, μη έχοντας «πού την κεφαλήν κλίναι» και Τον θανάτωσαν οι συμπατριώτες Του σα να ήταν Ξένος, παραδίδοντάς Τον μάλιστα σε Ξένους, στους Ρωμαίους.

    Έτσι ο Ιησούς έγινε πολλαπλά ο μεγάλος Ξένος, που ποτέ δεν κατανοήθηκε ώστε να γίνει «δικός μας», παρά μόνον από λίγους, που πάντα (και τώρα) η κοινωνία τους αντιμετωπίζει ως «πτωχούς τω πνεύματι»...

    Στη συνέχεια, Αυτός ο μεγάλος Ξένος έστειλε τους μαθητές Του σε «όλα τα έθνη» και εκείνοι ξενιτεύτηκαν και δίδαξαν τους ανθρώπους σε ξένες χώρες, και οι περισσότεροι θανατώθηκαν από ξένους ως ξένοι και τάφηκαν σε ξένη γη.

    Ο Αβραάμ μετανάστης, ο Χριστός μετανάστης, οι Προφήτες μετανάστες, οι Απόστολοι μετανάστες, το χριστιανικό πνεύμα μεταναστευτικό..."
    https://www.koinignomi.gr/news/koinonia/ekklisiastika/2015/04/27/eimaste-oloi-prosfyges.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όταν είσαι με τους πρεζέμπορους , τους τουρκολάγνους , τους παγανιστές και τον δωδεκάθεο όπως είναι οι φασίστες ε τότε σε ενοχλούν και αυτά που γράφει ο Παπαδημούλης .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ Μ@ΛΑΚΑΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οπως τον βολεύει τον αριστερό Παπαδημουλη με τη δεξιά τσέπη. Ουτε τον Χριστό θα έπαιρνε σπίτι του και ούτε για μια μέρα..Μονο τις επιδοτήσεις της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ ,όπως όλοι αυτοί που ''αγαπάνε'' τους πρόσφυγες λαθρο κλπ.Ντροπή οι απάτριδες να θέλουν να κυβερνούν πατρίδες και πατριώτες.Ντροπή για το μισος τους απέναντι στη σημαία την πίστη και το Εθνος.Λυπάμαι που τους ψηφισα για να φυγει η βρώμα και της άλλης πλευράς. Δυστυχως θα πάμε στα άκρα..ΟΧΙ ΣΤΟ ΙΣΛΑΜ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάρε τα χάπια σου εσύ και ξέρουμε όλοι τι ψήφισες κοπριτη φασίστα

      Διαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ