Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2018

ΠΑΝΙΚΟΛΒΛΗΤΗ Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ !!!!!

ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ 
Η ΠΑΡΑΠΑΙΟΥΣΑ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΤΕΙ ΣΕΡΡΩΝ





"Στο χωριό δεν τους θέλουν, αυτοί ψάχνουν να βρούνε του παπά το σπίτι ..." όπως έλεγε η θεία μου η Ελπινίκη

5 σχόλια:

  1. ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ, ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟ ΡΟΛΟ ΤΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΝΩΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΙΑ,
    ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΟΥ ΤΕΙ ΣΕΡΡΩΝ. ΜΕ ΠΟΙΟ ΗΘΙΚΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΝΑ ΔΙΔΑΞΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΝΕ (ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ) ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ "ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ ΤΙΠΟΤΕ, ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΔΑΝ ΠΟΤΕ ΤΙΠΟΤΕ".
    ΔΕΝ ΠΕΙΘΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ, ΟΥΤΕ ΜΙΚΡΟ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΜΕΓΑΛΟ. ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΎΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΙΖΟΚΤΟΝΙΑΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ. ΕΜΕΙΣ ΟΛΟΙ ΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΠΡΩΤΑ ΜΕ ΗΘΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕ ΓΝΩΣΕΙΣ. ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΞΥΠΝΟΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΎΣ ΣΗΜΕΡΑ. ΧΑΖΟΣ ΚΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΔΕΝ ΠΑΕΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ 1:11 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καθηγητρια Ρωσσικων χωρις πτυχειο ρωσσικων . Ακομα εκει ειναι με ΠΑΣΧΑΑΛΙΝΟ μπαρμπα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σερραία δικηγόρος, αναφέρει στη ηλεκτρονική λίστα μελών του Δικηγορικού Συλλόγου Σερρών, ότι αναλαμβάνει μεταφράσεις κειμένων από και σε "Αγγλικά, Γαλλικά, Ιταλικά, κλπ".
    Αυτό με αφήνει με μεγάλο θαυμασμό αλλά και με εύλογη απορία: Tο "κλπ" που κολλάει;
    Προφανώς, παραπέμπει άμεσα στο 'Όλα τα μεταφράζω, όλα τα επικυρώνω", κατα το εμβληματικό σύνθημα των γύφτων που πουλάνε καρπούζια "Ολα τα σφάζω, όλα τα μαχαιρώνω"!!
    Το σπάνιο αυτό Σερραϊκό ταλέντο αδικείται να προσφέρει τέτοιο πλούτο πολυδιάστατων γνώσεων μόνο στους τυχερούς πολίτες των Σερρών (και των γειτονικών χωριών)καθώς και των παλιννοστούντων ομογενών.
    Οι μπαρμπάδες που φαίνεται ότι έχει πρέπει να φροντίσουν να τοποθετηθεί εκεί που αξίζει: Στην Νέα Υόρκη, στην έδρα των Ηνωμένων Εθνών.
    Μέχρι τότε, όποιος θέλει να μεταφράσει έγγραφα (και πτυχία) απο οποιαδήποτε Ασιατική ή Αφρικανική χώρα - κλπ-, να σπεύσει στο κέντρο της πόλης (το όνομα αρχίζει απο Ν). Λόγω μεγάλης προσέλευσης ενδιαφερομένων, τηρείται αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΤΑΝ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Η ΧΑΒΟΥΖΑ ΤΟΥ Τ.Ε.Ι. ΣΕΡΡΩΝ, ΣΕΙΡΑ ΘΑ ΕΧΕΙ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ. ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΛΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΒΙΟΝ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟΥΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΟΥΜΕ ΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ Η ΘΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ Η ΝΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ