Παρασκευή 3 Αυγούστου 2018

ENΤΡΟΜΟΣ Ο ΜΟΥΣΤΑΦΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΤΟΥ

ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΤΩΝ ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΕΡΡΩΝ 



ΠΑΝΙΚΟΛΒΛΗΤΟΣ ΜΕ ΣΤΑΛΙΝΟΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΕΥΝΟΥΧΗΣΕ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΠΟΜΠΗ ΤΟΥ "ΕΠΙΤΙΜΟΥ ΔΗΜΟΤΗ" ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ !!!!

Το βίντεο ειναι αποκαλυπικό για την αλητεία του  Δημάρχου και την σταλική παρέμβαση - μεθόδευση στην υπόθεση με το στημένο ρεπορταζ.

Ας πάρουμε τα πραγματα απο την αρχή. 

1. Οι δυο Αντιδημαρχοι αυτοβούλως υπέγραψαν την αίτηση συμφωνα με τον Κανονισμό Λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου.
2.  Σύμφωνα με τον ιδιο Κανονισμό ...
 ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου  κ. Αραμπατζής ήταν ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ να κανει αποδεκτή την Αίτηση των ῾῾8῾῾ και να συμπεριλάβει το αιτούμενο θεμα προς συζήτηση στην ημερήσια διάταξη του επομένου Δημοτικού Συμβουλίου. 
3. Οντως ο Προεδρος έκανε δεκτή την Αιτηση των ῾῾8῾῾ και το θέμα θα συζητηθεί στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την 29 Αυγούστου 2018.
5. Ο Δήμαρχος πιαστηκε στον υπνο και ξεκινησε τις μεθοδεύσεις να ματαιωθεί η συζήτηση ειναι όμως πλέον αργα γιαυτόν 
6. Με ενα απαραδεκτο ρεπορταζ του ΕΠΙΛΟΓΕΣ δίκην Σουλτάνου βγήκε αυθαίρετα και ανακοίνωσε ότι οι δύο Αντιδήμαρχοι, έχουν αναιρέσει τις υπογραφές τους και αφησε να εννοξηθεί οτι η συζήτηση της αίτηση  ματαιώνεται.
7. Το ΕΠΙΛΟΓΕΣ το κανάλι του Νεοσυριζαίου Πολίτη ΤΕΟΝDOR  καταπατώντας καθε έννοια δημοσιογραφικής Δεοντολογίας αλλα και στοιχειώδους αξιοπρεπειας μετεδωσε την ικασία του Δημάρχου και αντἰ ως όφειλε και είχε ρήτη υποχρέωση ( ΕΣΡ που είσαι) να διασταυρώσει την είδηση  και να προβάλει πρωτίστως αυτούσιες τις δηλώσεις των Αντιδημαρχων  Χαρίτου και Γρηγοριάδη, εγινε ορτινατζα του Μουσταφα.
8.  Οχι μονο αυτό αλλα και ο δημοσιογραφος Δ. Κώττας ξεχασε τον καλο του εαυτό ( σκοπιμως ; ) και μετεδωσε τους ανόητους ισχυρισμούς του πανικόβλητου Δημαρχου για να δικαιολογλησει την πραξικοματική του παρεμβαση σε ενα ζήτημα που δεν του έπεφτε λόγος
9. Η πρωτη ανοησία η δήλωση του για την άποψή του :
'' ΕΙΜΑΙ ΚΑΘΕΤΑ ΚΑΙ ΟΡΙΖΟΝΤΙΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΑΠΟΠΟΜΠΗΣ ΠΑΥΛΟΥΠΟΥΛΟΥ ''  
Και υπτίως να ήσουν αντιθετος Κτηνιατρε δεν εχεις λογο στην ανωτέρω διαδικασία παρά μόνο για παρασκηνιακές παρεμβάσεις όπως και έκανες. Το ζήτημα ειναι καθαρα των αρμοδιοτητων του Δημοτικου Συμβολίου , όπου δεν εχεις δικαιωμα ψήφου. 
10. Ο πανικοβλημενος γιαλατζι Μακεδονομάχος κτηνίατρος μας είπε και ανέκδοτα , ότι ο Δήμοι ενεργούν συντονισμένα και ακολουθούν τις αποφάσεις τις ΚΕΔΕ !!!

Ημαρτον Κυριε, 
υπάρχει ρε Κτηνίατρε καμια απόφαση της ΚΕΔΕ που σε ανάγκασε να μας φορτώσεις ως ΕΠΙΤΙΜΟ ΔΗΜΟΤΗ τον τραγέλαφο Παυλοπουλου ; 

Ακόμη μια χοντράδα κ. Κωττα , που την κατάπιατε αμάσητη για να κάνετε αβάντα στον σταλινισμό του Μουσταφά.

Οσο για τους δυο ριψάσπιδες Αντιδημαρχους είναι οι τραγικές φιγούρες αυτής της μεθόδευσης , έχασαν κάθε ίχνος αξιπρέπειας και οφείλουν εξηγήσεις στον Σερραϊκο Λαό .  

Ο Εσωτερικός Κανονισμός Λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου είναι ξεκάθαρος !!! Δεν προβλέπει διαδικασία ανακλησης των υπογραφών. Απο την στιγμή που ορισθηκε θεμα Ημερήσιας Διαταξης η συζήτηση της Αιτησης στο Δημοτικό Συμβούλιο την 29.08.2018 νομίμως ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΩΝ '' 8 '' ΑΙΤΟΥΝΤΩΝ ειναι δυνατον να ανακληθεί η συζήτηση του θέματος. 

 συνεχίζεται ...


Υ.Γ.  κ. Χαρίτο , κ. Γρηγοριάδη ᾽᾽Τα μεταξωτα βρακιά θέλουν και επιδεξιους κώλους῾᾽ όπως έλεγε η θεία μου η Ελπινίκη

2 σχόλια:

  1. Μόνο ο Ηλίας κρατάει υπεύθυνη στάση.

    GOTSIOΛΑΓΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι Καραμανλικοι στηρίζουν τον Τσίπρα για αυτό έκαναν πίσω

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ