Δευτέρα 13 Αυγούστου 2018

ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΩΡΑ ,,, "ΠΥΛΩΝΑ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑΣ" ΤΗΝ ΛΕΝΕ !!!

 Η ΤΣΑΤΣΑ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΤΗΣΩ ΑΘΗΝΑΣ

«Η Ελλάδα είναι πυλώνας σταθερότητας», τόνισε για ακόμη μία φορά, ο Αμερικανός Πρέσβης Τζέφρυ Πάιατ από τον ακριτικό Λιά Θεσπρωτίας. 
Αμέσως μετά τα εγκαίνια του «Μουσείου Υφαντής», ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους, εάν η πρόσφατη ένταση ανάμεσα στις ΗΠΑ και στην Τουρκία, θα επηρεάσει τις ελληνοτουρκικές σχέσεις και απάντησε: «Νομίζω ότι ο πρόεδρος Τραμπ ήταν εξαιρετικά σαφής για τις ανησυχίες μας για την Τουρκία και για τι πρέπει να γίνει. Υπάρχει ένα πολύ ισχυρό πρότυπο συντονισμού / συνεργασίας και διαλόγου ανάμεσα στις ΗΠΑ και όπως έχω πει θεωρούμε πως η Ελλάδα είναι πυλώνας σταθερότητας Και θα το συζητήσω περαιτέρω αύριο με τους συναδέλφους μου στο υπουργείο Εξωτερικών όταν επιστρέψω στην Αθήνα». 
Σε ερώτηση για τη «θέση» της Ελλάδας στα Δυτικά Βαλκάνια ο Αμερικανός διπλωμάτης είπε: 
«Οι ΗΠΑ θεωρούν την Ελλάδα περιφερειακό πυλώνα σταθερότητας και έναν σύμμαχο κλειδί στην προσπάθεια να προωθήσουμε τον κοινό μας στόχο, να ωθήσουμε όλες τις χώρες των δυτικών Βαλκανίων προς τους ευρωατλαντικούς θεσμούς, προς την ένταξη στην ΕΕ, προς ευρωπαϊκού επιπέδου μεταρρυθμίσεις και-αν οι λαοί το επιλέξουν- προς την ένταξη στο ΝΑΤΟ. 
Όταν έρχεται κανείς στην περιοχή βλέπει τις ιστορικές αλλά και σύγχρονες ευκαιρίες και εμπορικές συνδέσεις που υπάρχουν ανάμεσα στην Ελλάδα και σε όλες τις χώρες των δυτικών Βαλκανίων και βλέπουμε την Ελλάδα ως έναν πολύ σημαντικό σύμμαχο στην προσπάθεια να ωθήσουμε όλες τις χώρες της γειτονιάς σας προς τις δημοκρατικές αξίες που μοιραζόμαστε από κοινού» πρόσθεσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ