Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2018

TΑ ΕΚΑΝΕ ΜΟΥΣΚΕΜΑ Η ΞΥΝΗ ;;;;


ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΗΣ Η ΦΩΤΕΙΝΗ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ !!!




Μια ρεαλιστική δηλωση της Σερραίας βουλευτίνας «πήρε» το καθεστώς Συριζα και έκανε το μαυρο–ασπρο προκειμενου να επιτεθεί στον Μητσοτάκη ενώ το επικοινωνιακό τημ της χαζορουμενης δεξιας παρακολουθούσε αμήχανο την διαστρέβλωση αντι να σηκώσει το θεμα υπερ του. Ανημποροι θεατές διαβαζαν απλώς στο διαδικτυο με την διαστρέβλωση  της δήλωσης Αραμπατζή, που παρουσιάστηκε κατά νόημα  «ότι το μονο που δεν ενδιαφέρει τον Μητσοτακη είναι το όνομα της ΠΓΔΜ αλλά να λαβει το συλλαλητήριο την μορφή αντικυβερνητικής διαδήλωσης»  

Βεβαια η χειμαρώδης ομιλία του Μίκη Θεοδωράκη επιβεβαίβωσε πληρως την δήλωση της Ξυνής αφού αναφέρθηκε λοιδωρόντας το κυβερνόν μόρφωμα των  ΣΥΡΙΖΟΑΝΕΛ  σε « ενθομηδενιστες που μας κυβερνούν,  εκφραστές της χειρότερης μορφής του φασισμού , της αριστερόστροφης ...»   


2 σχόλια:

  1. ΑΣ ΜΑΣ ΠΠΟΥΝΕ ΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΟΒΑΡΤΙΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όλο το πολιτικό προσωπικό που υπηρέτησε λέμε τώρα, τον τόπο, διαχρονικά, ας αντιληφθεί τις ευθύνες του. Αυτές ας καθοδηγήσουν τη σκέψη όλων των Σερραίων, στην εσχατιά και πάμφτωχοι. Καταδικασμένοι και αφημένοι στη μοίρα τους, σωτήρες και πατριώτες και πολιτικός λόγος φαιδρός, ανούσιος. Ειδικά αυτή η κοπελίτσα και ο λιγότερο ο Κωστάκης δείχνουν να ξεχωρίζουν από την χαζοχαρούμενη δεξιά και τα ιστορικά της στελέχη. Βλέπε Αχιλλέα, Κλείτο, Λεονταρίδη, Χαϊτίδη, Τσιπλάκη, Καριπίδη κ.α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ