Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2018

OΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΠΡΟΔΩΘΗΚΑΝ ΧΑΡΙΝ ΤΟΥ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΚΗΛΙΔΑ

ΕΤΣΙ "ΞΕΠΛΕΝΟΥΝ" ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΤΗΝ ΜΠΟΥΓΑΔΑ  ΑΛΛΑ "ΠΙΑΣΤΗΚΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΓΙΔΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ"

 


 ΕΝΩ ΕΞΑΠΟΛΥΟΥΝ ΜΥΔΡΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΔΩΝΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ  ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΔ ...
 
«Λάδι» βγάζει τον Παναγιώτη Κουρουπλή η ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, αναφορικά με πιθανή εμπλοκή του στην υπόθεση NOVARTIS, ενώ εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι σε αντίθεση με τους άλλους πολιτικούς το ονοματεπώνυμο του αναφέρεται στην πρόταση για τη σύσταση της προανακριτικής επιτροπής μόνο με τα αρχικά του, Π.Κ.
Οι βουλευτές υποστηρίζουν ότι η καθυστέρηση στην τιμολόγηση των φαρμάκων που έγινε επί των ημερών του οφείλεται στις διαπργαγματεύσεις με τους θεσμούς. Υπογραμμίζουν πάντως, ώστε το θέμα να κλείσει εδώ, ότι η ποινική ευθύνη ενδεχομένως εμπλεκομένων πολιτικών προσώπων έχει αποσβεστεί.

Ακολουθεί το συγκεκριμένο απόσπασμα:

1.    Σχετικά πάντως με τις αναφερόμενες πράξεις στο έγγραφο που απέστειλαν οι βουλευτές Α. Χριστοφιλοπούλου, Α.Λοβέρδο και Β.Κεγκέρογλου σχετικά με τον πρώην Υπουργό Υγείας Π. Κ για το ζήτημα της μη έκδοσης δελτίου τιμών στο πρώτο εξάμηνο του 2015, θα πρέπει να αναφερθεί ότι οι παράμετροι της τιμολόγησηςτων φαρμάκων αποτελούσαν αντικείμενο της διαπραγμάτευσης με τους με τους θεσμούς. Ως εκ τούτου, η τελική διαμόρφωση του δελτίου τιμών δεν μπορούσε να γίνει αυτοτελώς και αυτοδυνάμως από την ελληνική πλευρά, γεγονός που οδήγησε σε ολιγόμηνη καθυστέρηση. Αυτό εξηγεί την ουσία της καθυστέρησης ανεξάρτητα από το γεγονός, ότι η ποινική ευθύνη ενδεχομένως εμπλεκομένων πολιτικών προσώπων έχει αποσβεστεί. 

 http://www.thetoc.gr/



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ