Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ ΣΤΟΝ ΜΕΓΚΛΑ ΟΙ ΕΞΩΘΕΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΒΕΣ .

ΚΕΧΑΓΙΑΣ - ΚΟΤΣΑΜΠΑΣ ... ΤΡΑΒΑΝΕ ΤΟ ΣΧΟΙΝΙ 


"ΕΦΑΓΑΝ ΠΟΡΤΑ" ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΓΚΛΑ ΟΙ ΓΙΑΛΑΤΖΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ 
ΤΟΥΣ "ΑΔΕΙΑΣΕ" ΚΑΙ Ο ΚΟΤΖΑΜΠΑΣ 


"Τρεχάτε ποδαράκια μου να μην σας χέσει ο κώλος" έλεγε η θεία μου η Ελπινίκη

Μέχρι και τον Χρήστο Καπετάνιο  επιστρεατεςυσαν τα μιράκια του Εμπορικού, ο οποίος "έκλεψε" την παράσταση το μεσημέρι στην συνεδρίαση της "Επιτροπής Ποιοότητας Ζωής" στην συζητηση της υπόθεσης Χαλκίδη , όταν "έδωσε τα ρέστα του" πετώντας "ντελεμαγκέ" στο τραπέζι  το "πορτοκαλί βιβλίο" του ΙΚΑ, καταχώρησης του νεοπροσλαμβανομένου προσωπικού ...

Όμως Χρηστάρα μου,  ο Μέγκλας, δεν είναι "Παυλάρας" να ανεχεται "τατανιές"  ... ακόμη ψάχνετε με τον "Άβερελ" να βρείτε "τι κάνει νιαου νιαού στα κεραμίδια"

2 σχόλια:

  1. ας μας ενημερωση ο Κεχαγιας τι επαγγελμα κανη











    ας μας πιει ο Κεχαγιας τι επαγγελεται ?και πολυ τα ανεκτηκε τους κηφηνες τους ταχα εμπουρους του κωλου .Ας πληρωσουν πρωτα ΦΠΑ και ΕΦΟΡΙΑ τα λαμογια και μετα να μιλανε.Οσο για τον ωξημο Σωτος ας πληρωση στο Δημο και μετα ασ μιλα το μπατακι.,,


    ,

    ΄

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "ΟΜΩΣ Ο ΜΕΓΚΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΥΛΑΡΑΣ"ΤΗΝ ΕΛΕΙΩΣΕΣ ΡΕ Π@ΣΤΗ ΤΗΝ Π@ΤΣ@ ΤΟΥ ΜΕΓΚΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΛΕΙΨΕ-ΓΛΥΨΕ.ΦΤΑΝΕΙ ΤΟΣΟ ΡΕ Π@ΣΤΗ ΤΟ ΠΗΡΕΣ ΤΟ 100ΚΑΡΙΚΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΗΝΑ.ΦΤΑΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ