Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011

ΓΙΑΤΙ "ΞΕΡΑΣΕ" Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΣΤΗΝ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ;


... γιατί συνειδητοποίησε ότι θα μετέχει στην ίδια κυβέρνηση 
με τον "κύριο τίποτε"

18 σχόλια:

  1. Μας είπαν για Δανία , μας πάνε στην Ινδία !
    Έκαναν την κυβέρνηση της συναίνεσης για να το κάνουν πραγματικότητα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ !
    ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΤΟ ΓΟΥΔΗ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Την Πέμπτη έχουμε 17 Νοεμβρίου ! Καλά κρασιά !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν με ενδιαφέρει τι θα κάνει ο Πάγκαλος και ο Αβραμόπουλος . Με ενδιαφέρει τι θα κάνουν οι ογκόλιθοι της συνέπειας και της υπευθυνότητας , ο νέος Πρωθυπουργός , ο πρώην , ο κ. Σαμαράς και ο γνωστός κωλοτούμπας .
    Ο νέος πρωθυπουργός μας το έχει αποδείξει στην κλοπή του χρηματιστηρίου το 1999 , στην ένταξη της Ελλάδας στην ΟΝΕ το 2001 , στο μαγείρεμα των οικονομικών στοιχείων αργότερα και τα δύο τελευταία χρόνια σαν σύμβουλος του ΓΑΠ .
    Ο πρώην πρωθυπουργός μας το ''ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ'' είναι όλα τα λεφτά της συνέπειας και της υπευθυνότητας .
    Ο κ. Σαμαράς το αποδεικνύουν οι μεγάλες επιτυχίες και η συνέπεια στον αντιμημονιακό αγώνα.
    Ο δε τέταρτος της παρέας το ονομά του ( κωλοτούμπας ) τα λέει όλα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΣΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ . ΑΥΤΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν αληθεύουν οι φήμες ότι ο Βορίδης έβαλε βέτο να μην αναλάβει ο Ντερτιλής Υπουργός προστασίας του Πολίτη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ε ΟΧΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΣ ΤΙΠΟΤΑ Ο ΑΒΡΑΜΟ..........ΕΥΓΕΝΗΣ,ΚΑΛΟΝΤΥΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΠΑΡΑΚΑΛΩ................................................................................................ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ 19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΝΑΙ ΣΤΟΝ ΔΑΝΕΙΣΜΟ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΟΥ.......................................................................................................ΣΠΟΥΔΑΡΧΙΔΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ , ΕΛΛΑ ΕΓΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΧΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ ΗΣΥΧΟ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ . ΔΙΑΤΗΡΗΣΕ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ Ο ΠΡΥΤΑΝΗΣ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΨΥΧΙΑΤΡΟ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΧΤΥΠΗΤΟ ΔΙΔΥΜΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σήμερα ο Καρατζαφέρης δήλωσε ότι δεν θα δεχτεί μειώσεις μισθών . Ποιος το είπε αυτό ? Αυτός που ψήφισε το μνημόνιο και στήριζε την κυβέρνηση του ΓΑΠ δύο χρόνια τώρα . Αυτός , αν τον συμφέρει , είναι ικανός να δηλώσει ότι ήταν υπαρχηγός του Βελουχιώτη και στην χούντα ήταν εξορία πέντε χρόνια στην Μακρόνησο . Τέτοιοι αλητήριοι θα μας κυβερνάνε από δω και πέρα . Έλληνες κουράγιο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΒΑΛΑΝ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΙΚΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ . ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΒΛΕΠΩ ΠΟΛΛΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΗΒΕΡΝΙΣΗ ΑΛΛΑ ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΟΣΕΙΣ ΤΟΥ Π Α Μ Ε ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΟΣΜΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ 12.23 ΣΤΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΕΙΔΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙ ΚΛΕΦΤΕΣ , ΠΡΟΔΟΤΕΣ , ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ , ΦΥΓΕΤΕ , ΣΤΟ ΓΟΥΔΗ ΟΛΟΙ Κ.Λ.Π.
    ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ . ΗΤΑΝ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΜΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ . ΗΤΑΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΜΙΑΣ ΟΡΓΙΣΜΕΝΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ . ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΙΣΧΥΕΙ : ΑΛΛΑΞΕ Ο ΜΑΝΩΛΙΟΣ ΚΑΙ ΦΟΡΕΣΕ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΟΥ ΑΛΛΙΩΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Για τους τρεις συνέταιρους στην Β΄κυβέρνηση του μνημονίου οι επόμενες εκλογές θα είναι ο εφιάλτης τους . Κανένας από τους τρεις δεν θα θέλει να γίνουν , ούτε βέβαια και τα αφεντικά τους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΚΡΑΥΓΕΣ Κ Τ ΑΝΑΘΕΜΑΤΑ.
    'οι νυκοκυραιοι" (δημ υπαλληλοι, μαγαζατορες, ιδ υπαλληλοι κλπ) ζαρωνουν κ δεχονται τα μετρα , κ θα δεχτου κ αλλα αρκει μην ¨κλεισει¨" το μαγαζι Ελλαδα.
    Να παιρνει το μισθουλαι του ο δημ υπαλληλος εστω κ μισο απ οτι πριν , να ψιλοξοδευει να παραμενουν(οσα ανατεξουν) μαγαζια ανοιχτα, να απασχολουνται εστω με τετραωρο οι ιδ.υπαλληλοικλπ κλπ.
    ΕΧΕΤΑ ΑΛΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΗ?
    ΑΦΗΣΤΕ τι ειναι Ο Παπαδημος κι η Παδημαινα.
    Ή ΤΟ ΚΑΤΕΔΑΦΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΜΕ ΧΑΤΖΑΡΙΑ Κ ΠΥΡΣΟΥς Ή ΖΑΡΩΝΟΥΜΕ..
    Μεινταν βαρ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αν η μόνη ρεαλιστική πρόταση είναι ο Πάγκαλος αντιπρόεδρος , ο Μπουμπούκος στο ναυτιλίας , ο Βορίδης του Εθνικού μετώπου στο Υποδομών και ο Αβραμό στο Αμύνης με 18,6% ανεργία , με σχολεία χωρίς βιβλία και θέρμανση , με χαράτσια στη ΔΕΗ , με κοινωνία στη φτώχια και τα ασημικά του κράτους να ξεπουλιούνται και το κάθε λαμόγιο και οι τράπεζες να κάνουν party, τότε πρέπει να πάμε στη ζούγκλα με τον ταρζάν για να την περνάμε φίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΑΝΤΩΝΗ ΔΕΝ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΓΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΔΩΝΗ . ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙΣ ΤΑ ΝΕΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ...ΒΡΕ 9.39
    ΑΣΕ ΤΙΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ Κ ΚΑΝΕ ΠΡΟΤΑΣΗ..
    ΣΤΗ ΖΟΥΓΚΛΑ ΔΕΝ ΠΑΣ ΓΙΑΤΙ ΚΩΛΩΝΕΙΣ...
    ΑΣΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ Κ ΤΙ ΤΡΑΒΑΜΕ...Κ ΤΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ Κ ΤΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ...
    ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΕΣ..
    Ο,ΤΙ ΠΕΙΣ Κ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ ΩΣ ΛΥΣΗ , ΜΑΖΙ ΣΟΥ..
    ΚΟΥΡΑΤΣΗΚΑ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΕΤΕ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ..
    ΓΙΑΤΡΕΙΑ ΕΓΩ ΔΕ...ΒΛΕΠΩ.
    ΕΣΥ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Φίλε 10.59 , είμαι ο 9.39 , τι να πω , μπορεί και να έχεις δίκιο . Κάτι πρέπει να γίνει , κάτι πρέπει να κάνουμε , αλλιώς θα μας τρελλάνουν . Τι να πω , δεν ξέρω . Έχεις δίκιο ότι μόνο ασθένειες διαπιστώνουμε . Εσύ τι προτείνεις ? Να καθόμαστε μοιρολατρικά και να δεχόμαστε όλα αυτά ? Είναι μονόδρομος όλα αυτά ? Εγώ δεν το πιστεύω αυτό .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ