Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

ΘΕΑΤΡΟ ΣΚΙΩΝ - ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ

4 σχόλια:

  1. ΙΑΚΧΕ, ΨΑΞΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ Η ΒΟΥΛΗ ΔΕΝ ΟΡΙΣΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΣΗ ΤΗΣ 28 /10/2011 ΣΤΟ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟ.Ο ΚΑΡΙΠΙΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΟΣ ΨΕΥΤΗΣ. ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΕΠΕΛΕΞΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΕΚΕΙ. ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ Ο ΑΝΥΠΣΑΡΚΤΟΣ (ΛΑΚΗΣ Ο ΤΑΡΙΦΑΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΠΕΛΕΞΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟ Ο ΚΑΡΥΠΑΣ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΟΤΑΝ ΤΟΝ ΛΑΚΗ ΤΟΝ ΤΑΡΙΦΑ,ΤΟΝ ΒΟΥΛΤΣΟ,ΤΟΝ ΚΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΟΙΚΟ..ΤΣΟΥ ΡΕ ΛΑΚΗ..ΑΛΛΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΕΚΑΝΕ,ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΘΟΤΑΝ ΣΕΡΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΟΥ,ΤΗ ΚΟΛΛΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν ξέρω αν ο Καρυπίδης πήγε στο Σιδηρόκαστρο για ν αποφύγει τα επεισόδια που ήταν προγραμματισμένα,αλλα ξέρω πως κάθε χρόνο στισ Σέρρες ο Καρυπίδης είναι 25η Μαρτίου!28 Οκτωβριου είναι Νιγρίτα ή Σιδηρόκαστρο!και στη τελική ρε Λάκη καλά έκανε,όχι θα καθόταν εδώ να τον βρίζει ο κάθε βολεμένος συνδικαλιστής επειή τον έκοψαν τα προνόμια!αν φοβόταν πάντως,θα κρυβόταν γενικά,δεν θα ταν στα χωριά κάθε μέρα!α και επειδή έτυχε να μαι Σιδηρόκαστρο,κάθησε και στη πλατεία με πολύ μεγάλη παρέα για καφέ,ο κρυπτόμενος βουλευτής!ο Σιδηροκαστρινός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εδω η ελλαδα χανεται και ο ταριφας ΜΑΛΑΚΙΖΕΤΑΙ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ