Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

H AΒΑΣΤΑΧΤΗ ΕΛΑΦΡΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΟΛΑΓΝΩΝ


Δήμαρχος με το κόμμα του εισβολέα της Κύπρου, ο Τούρκος «αδελφός» του Αγγελίδη


 ΑΔΕΛΦΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΟΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΦΑΓΕΙΣ ΤΩΝ ΚΥΠΡΙΩΝ !!!



ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ του infoserres

Μέλος του τουρκικού κόμματος «DSP» (Δημοκρατικό Αριστερό Κόμμα), που ίδρυσε ο πρωθυπουργός της εισβολής στην Κύπρο το 1974, Μπουλέντ Ετζεβίτ, είναι ο  δήμαρχος της πόλης Νίλουφερ της Προύσας, Μουσταφά Μποζντέ (δεξιά στη φωτογραφία), με τον οποίο θα αδελφοποιηθεί ο δήμος Σερρών, μετά από σχετική απόφαση του Δ.Σ (31/5) παρά τις αντιδράσεις.
Την πρόταση για αδελφοποίηση, την απηύθυνε στον δήμαρχο Σερρών, Πέτρο Αγγελίδη, ο Τούρκος ομόλογος του Μουσταφά Μποζντέ, με γραπτή του επιστολή τον περασμένο Απρίλιο.

14 σχόλια:

  1. ΑΣΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΙΑΚΧΕ , ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΩΡΑΣ ΑΥΤΑ . ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΝΕΝΕΚΟΙ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ ΓΙΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπάρχουν πατριώτες με Π κεφαλαίο και αυτοί που δηλώνουν ''υπερπατριώτες'' και είναι προδότες. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο ΓΑΠ που δηλώνει πατριώτης και για αυτό έβαλε στην Ελλάδα ένα μεγάλο ΠΩΛΕΙΤΑΙ για να τη σώσει. Γι΄αυτό και συνεργάζεται με τα καλόπαιδα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ όπως αποδείχθηκε στα γεγονότα της Τετάρτης .
    Ο κτηνίατρος δεν ξέρω σε πια κατηγορία ανήκει. Για το μόνο που είμαι σίγουρος είναι ότι είναι ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ η παράταξη του . Δέκα χρόνια πάλευε να πάρει το Δήμο , μέχρι και ανεξάρτητος δήλωσε προεκλογικά ( τώρα βέβαια υλοποιεί πιστά την κυβερνητική πολιτική ) , και τώρα δεν ξέρει τι να τον κάνει .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΖΩΑ ΕΙΜΑΣΤΕ , ΚΤΗΝΙΑΤΡΟ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό το παιδί ο Σαββίδης δεν λέει να μεγαλώσει ποτέ. Εντάξει είπαμε είναι μπακάλης ο άνθρωπος αλλά μερικές φορές γίνεται τελείως σαχλαμάρας. Εδώ ο κώλος μας καίγεται και αυτός έχει αναλάβει τον εθνικισμό προσωπικά λες και δεν υπάρχουν άλλα θέματα. Μας έχει πρήσει τα παπάρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΙΑΚΧΕ ΕΜΑΘΕΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΝΕΝΕΚΟΙ ΣΤΑ ΣΕΡΡΑΣ..............................................................................................................................................ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ Ο 12.26 ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΛΑΣΕΙ Τ ΑΡΧΙΔΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 10.26 ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ , ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΛΛΟΙ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο 12.26 ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΔΙΝΟΥΝ . 10.25 ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΤΩΝ ΙΕΚ ΑΚΜΗ - ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΓΕΙΡΕΣ- ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΣΙΠΑ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΣΕΡΡΑΙΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ "ΕΦΙΑΛΤΕΣ". ΑΝ ΗΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΤΙ ΜΑΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΠΑΚΑΛΗΔΕΣ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΣ.ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΗΞΕΡΕ ΠΩΣ ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΔΕΝ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΧΥΔΑΙΟ ΤΡΟΠΟ. ΟΥΣΤ ΑΠΟΔΩ ΤΕΝΕΚΕΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΕ ΕΝΑΣ ΤΕΝΕΚΕΣ ΕΦΙΑΛΤΗ ΘΑ ΤΟΝ ΕΙΧΑ ΜΗΝΥΣΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Οι μπακάληδες ήταν οι κολώνες της κοινωνίας σε δύσκολες εποχές, πριν τους αποδεκατίσουν τα carefoure και τα Lidl. Θλίβομαι που τους συγκρίνετε αρνητικά με τον κάθε εκλεγμένο ή μη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ , ΠΡΟΔΟΤΕΣ & ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΕΙΝΑΙ . ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ . ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μαγκάκος το έπαιζε και ο βουλευτάκος της Λαμίας και του έφυγε η μαγκιά . Αν κλάνουν έτσι τα αρχίδια πολύ ευχάριστα θα το έκανα και εγώ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Στη Λαμία το έμαθαν και στον εκεί Νενέκο , είδες πως του τα έκλασαν 10.25 ! Α και στον Βόλο !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΕΣΕΙΣ ΒΡΕ ΚΟΥΡΑΔΕΣ ΡΩΤΑΩ ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ;ΤΙ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΟΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ.............................................................................................................................................ΕΛΣΑ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ