Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

ΡΟΜΠΕΣ ΚΑΙ ΜΑΪΜΟΥΔΕΣ... ΑΠ' ΟΛΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΑΝΕΡΙ


  Το κοντόχοντρο ανθρωπάκι με την περούκα που άρπαξε 2.660.000 ευρώ από το Ταμείο της ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ "στρίβει  δια του αρραβώνος" απο την Προεδρία και μαζεύει "ρόμπες και μαϊμουδες " να επανδρώσουν το νέο ΔΣ της ΠΑΕ στην ύστατη προσπασθεια να παραπλανήσει ακόμη μια φορά τους ταλαίπωρους Σερραίους Φιλάθλους

10 σχόλια:

  1. ιακχε βαλε στη θεση του αυτον τον βολεμενο τον Χρυσανθιδη που θελει να παρει την ομαδα απο τη Σέρρες, μας εκβιαζει κιολας ο παπαρας, το φερεφωνο του περουκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΣΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕ ΠΕΙΣ ΕΜΕΝΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟ. ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΥ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΦΑΝΑΤΙΛΑ ΚΑΙ ΔΕ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΚΑΤΙ ΤΥΠΑΚΙΑ ΣΑΝ ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΙΑΚΧΕ ΝΑ ΜΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΜΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ. ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΞΕΚΛΗΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ ΤΟΥΣ , ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΑΪΖΟΥΝ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΝ ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. == ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΗΝ ΦΑΝΑΤΙΛΑ ΣΟΥ ... ΝΑ ΣΕ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΥΠΟΙ ΣΑΝ ΤΟ ΚΟΝΤΟΧΟΝΤΡΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΟΥΚΑ.

    === ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΥΣΑΝΘΙΔΗ ΖΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ , ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ Η ΗΓΕΜΟΝΙΑ ΦΩΤΙΑΔΗ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΙΕΣ ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΑΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΙΑΚΧΕ, ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΠΟΥ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟ ΜΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΤΣΕ ΓΚΕΒΑΡΑ ΚΛΑΜΠ, ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ, ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΦΙΛΑΘΛΟΙ -----------------------(ΕΝΑΣ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΟΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. O XRYΣΑΝΘΙΔΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΩΣ "ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ" ΤΗΣ ΠΑΕ. ΑΠΟ ΠΟΤΕ; ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΔΙΟΡΙΣΕ; ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΣ ; ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΟΥΝ ΕΠΙΣΗΜΑ ΠΟΙΟΙ ΑΠΑΡΤΙΖΟΥΝΕ ΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΠΑΕ; ΧΑΘΗΚΕ Η ΜΠΑΛΑ. ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ . ΤΙ ΓΕΛΕΙΟΤΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΜΕΝΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕ ΙΑΚΧΕ ΔΕ ΜΕ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΝΕΝΟΣ . ΕΣΥ ΠΟΥ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΕ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΜΕΓΑΛΟΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΞΕΤΡΗΠΩΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΧΩΡΙΑ , ΕΣΥ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΓΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ...και παιζεται,
    τη ανοχη ολων μας,μπαλα
    στο ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΠΑΡΚΟ των Σερρων

    ΥΓ χρυσανθιδη
    ΑΝ τολμας και συ και ο περουκας
    παρτε τον πανσερραικο απο τα ΣΕΡΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Aκούγεται οτιο Καδης διεκδικεί θεση στο νεο ΔΣ για να σωπασουν τα δικα του αριστερα μαϊμουνια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. τι ειναι
    αυτο ο καδης
    δικαστης δεν ειναι στα τουρκικα
    α κεινος ο κοντος με το κοντο πανταλαν
    η αλλος τις ?
    και θα διοικησει ΜΕΤΑ του
    Κου ΤΕΟΝΤΟΡΙΔΗ κ του
    Κου ΧΡΥΣΑΝΘΙΝΤΗ

    τον γουνα τον ξεπεταξατε
    κυρα μπατσιλω και δεν τον παιζετε
    why????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ