Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΥΡΠΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΣΜΥΡΝΗ


Προς κάθε ανιστόρητο "κοπρίτη" υπέρμαχο της κατάπτυστης αδελφοποίησης του Δήμου Σερρών με τον Δήμο Niger  Bursa  της Τουρκίας.

4 σχόλια:

  1. "ΑΔΟΥΛΩΤΕΣ ΘΑΛΑΣΣΕΣ "
    Ι ΚΑΨΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Μεγας ΑΛέξανδρος κατέλαβε την Περσία, Συρία, Αίγυπτο και δε συμμαζευεται... χωρίς απολύτως κανένα λόγο υποδούλωσε δεκάδες έθνη... Οι Ρωμαίοι κατέλαβα κατέλυσαν και ΕΣΒΗΣΑΝ τον Αρχαίο Ελληνικό κόσμο... οι Γερμανοί κατέσφαξαν δεκάδες Ελληνικα χωριά στην κατοχή... και... και... η λίστα δεν εχει τελειωμό... Αυτο σημαίνει οτι οι λαοί πρέπει να είναι γεμάτοι μίσος μεταξύ τους για χιλιετίες; Ας κοιτάξουμε μπροστά και ας εμποδίσουμε την Ελληνο-τσολιαδο-αρβανίτικη(αλβανική) καταγωγή μας να μας κραταει δέσμιους στη μιζέρια και στο...πλιάτσικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Α....ΤΗΝ Περσια δεν την κατελαβε ο ΜΕΓΑΛΕΞΑΝΤΡΟΣ!!!ΤΗΝ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΕ!!! χαχα..
    Ασχετα αν επαθε και πολιτισμικο σοκ(περαν του οικονομικου) οταν βρεθηκε σε Σουσσα , Περσεπολη κλπ.Τοσο που "μηδισε" το παληκαρι...Χρονια παλιοτερος ο Περσικος, Ινδικος , Αιγυπτιακος πολιτισμος...Ελα ελα καλα ο δικος τους (των αρχαιοελληνων εννοω) ηταν και ο πρωτος...(φυσικα διανθισμενος και ορθοτατα με πολιτιστικες παραμετρους αλλων παλαιοτερων)Και μιλαω για τον αρχαιοελληνικο πολιτισμο, γιατι εχει γουστο ρε Ιακχε να θαρρεις πως επειδη ετυχε να γεννηθεις και να ζεις στον ιδιο τοπο με καποιους που μεγαλουργησαν ΠΡΙΝ ΧΡΟΝΙΑ, εισαι ή ειμαι και πολιτισμενος...χαχα.
    Οσοι δεν εχουν να επιδειξουν κατι ι ιδιοι, επικαλουνται ανδραγαθηματα...προγονων..."Εμενα ο παππους μου, εμενα η γιαγια μου( Α...Η ΕΛΠΙΝΙΚΗ ΠΑΡΕΠΙΠΤΟΝΤΩΣ), εμενα ο προπαππος μου" Εσυ κι εγω τι κανουμε να δουμε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. προς 9.25..Ενημερωτικα λενε πως η φουστανελλα ηταν και παραμενει εθνικη φορεια των Αλβανων...!Την φορανε...ακομη..λενε στα..χωρια της Αλβανιας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ