Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΧΘΕΣ Ο ΜΠΑΛΙΤΗΣ


Ωθήκε σε παραίτηση κατά την επεισοδιακή χθεσινη συνεδρίαση του Επιμελητηρίου από την θέση του Ταμία του ΤΑΜΕΣ, ο εικονιζόμενος Γιάννης Μπαλίτης λόγω απαίτησης και προτροπής των συναδέλφων του, Τάσου Ρούσσου, Σωτήρη Αβράμη και Χρήστου Καπετάνιου επειδή ευθέως του απέδωσαν ευθύνες για την "φερόμενη"υπεξαίρεση του ποσού των 90.000 ευρώ από τον γνωστό υπάλληλο του Επιμελητηρίου, τα οποία ενθυλάκωσε και δεν απέδωσε στις τέσσερις Κατασκηνώσεις και αφορούσαν τα ποσά εκ  των 190 ευρώ που κατέβαλαν οι γονεις των παιδιών που φιλοξενήθηκαν τα ετη 2008-2009

6 σχόλια:

  1. καταπτυστοι επιμελητηριακοι
    ησασταν χτες βραδυ (tv)
    φτωχοδιαβολοι.....

    90.000 χιλιάρικα????????

    ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΑΑΑΑΑ,
    την "φερόμενη" υπεξαίρεση, τι χρειαζεσαι
    για να τους φωνάξεις
    για ενα φιλικο καφε?????????

    ΕΩΡΑΚΑΜΕΝ ΤΟΥΣ ΛΗΣΤΑΣ
    ΚΑΡΑΔΕΞΙΟΥΣ ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΟΧΙ ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΑΣ

    ΤΑΠΑΤΑΠ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΡΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είσουν και στο συμβούλιο, τρομάρα σου....
    Αυτό κατάλαβες;
    Τα πυρά και οι ευθύνες ήταν και είναικατά του Γιαννάκη ΠΡΟΕΔΡΟΥ του ΤΑΜΕΣ αλλά και ΠΡΟΕΔΡΟΥ της ΕΑΚΜΕ ο οποίος σφυράει ...κλέφτικα. Επειδή λοιπον αυτος ο τύπος... ο Γιαννάκης, αυτός ντε που έλεγε οτι ο Χρυσάφης είναι το ινδαλμα του!! αυτός λοιπόν ο Γιαννάκης δεν έχει την ευαισθησία να παραιτηθεί και γιαυτό το έκανε ο Μπαλίτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προς αγαπητο Γιαννη Μπαλιτη η 9.18 : μαθε οτι ο Γιαννακης ειναι παντοτε συνεπης και οχι κολωτουμπας σαν κι εσενα , που απο τοτε που δεν σε βοηθησε ο Χρυσαφης να βγεις προεδρος ( ακου προεδρος ο Μπαλιτης χαχαχα!)απο υμνητης του μεταραπηκες σε πολεμιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ 10 08 ΔΗΛΑΔΗ ΔΗΜΗΤΡΙΕ ΓΙΑΝΝΑΚΗ,ΓΕΡΜΑΝΕ,ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΟΥ ΧΡΥΣΑΦΗ.ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΙΝΔΑΛΜΑ ΤΟΝ ΧΡΥΣΑΦΗ.ΕΣΥ ΠΟΥ ΔΗΛΩΣΕΣ ΣΤΟ ΔΥΚΤΙΟ ΟΤΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙΣ ΤΟΝ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΗ ΠΑΥΛΟ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ ΠΟΥ ΣΕ ΕΒΓΑΛΕ ΣΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ.ΕΣΥ ΠΟΥ ΧΩΡΙΣ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΧΡΥΣΑΦΗ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΕ.ΣΕ ΘΑΥΜΑΣΑΜΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΑΚΜΕ ΠΟΣΟ ΜΙΛΗΣΕΣ ΠΡΟΧΘΕΣ ΣΤΟ ΔΣ.ΠΗΡΕ Τ'ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ (ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΜΟΥ,ΕΜΕΙΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΑΥΤΟ,ΕΜΕΙΣ ΨΗΦΗΖΟΥΜΕ ΑΥΤΟ)ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΕ ΑΦΗΝΕ ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΕΙΣ ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΛΕΣ.ΔΕΝ ΑΝΟΙΞΕΣ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΠΡΟΕΔΡΑ ΜΑΣ.

    ΜΑΘΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ Ο 9 18 ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Ο ΜΠΑΛΙΤΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΑΔΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΕ ΔΕΝ ΠΗΡΕΣ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΠΑΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΑΛΙΤΗ Τ'ΑΦΕΝΤΙΚΟ.

    ΜΙΛΑΣ ΕΣΥ ΓΙΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ.ΓΙΑ ΠΟΙΑ?ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ!
    ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΣΥΝΕΠΗΣ.ΤΟΛΜΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΣΕ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΕΝΤΟΝΑ ΦΟΒΟΣΟΥΝΑ ΜΗΝ ΦΑΣ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΣΤΡΟΦΗ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΩΝΟΘΕΙ ΛΙΓΟ ΟΤΑΝ Ο ΔΡΟΓΑΛΑΣ ΤΟΝ ΚΡΕΜΟΥΣΕ ΣΤΑ ΔΥΧΤΙΑ.Α!ΡΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΑΚΜΕ.
    OXI MONO ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Ο ΜΠΑΛΙΤΗΣ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΣΟΥ ΣΤΑΣΗ ΠΟΥ 100% ΤΟΙΣ 100% ΜΑΣ ΑΠΕΔΕΙΞΕΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΥΣΑΦΗ ΦΕΥΓΩ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ.ΠΑΩ ΜΕ ΤΗ ΜΙΑ ΔΡΟΓΑΛΑ ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΕ ΚΑΙ ΣΗΚΩΣΕ ΚΕΦΑΛΙ ΣΤΟΝ ΧΡΥΣΑΦΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟ ΝΟΜΟ ΣΕΡΡΩΝ.ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝΑ.ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΤΑ ΠΡΟΧΘΕΣΙΝΑ.ΟΞΩ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ενταξει Γιαννακη μας επεισες , δεν εισαι ο Μπαλιτης, χαχα! τι νουμερο εισαι εσυ τελικα, χαχα! μονο για τσιρκο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ρε νουμερο 1,55 Δημητρακη Γιαννακη μην ασχολεισε με σοβαρα πραγματα.αφου μονος σου δεν μπορεις.που χασκογελας χα χα χα με τον Γιαννακη οπως τον λες το ξερει ο Αλεκος?στο ξαναλεω ρωτα τον πρωτα.θελω να σε προστετευσω μην φας αδικα κατσαδα.ζητα.αν χρειαστει παρακαλεσε κιολας τον Αλεκο να σου πει οτι πρεπει να παραιτηθεις απο τις κατασκηνωσεις.θα σε φτυνουν σε καθε συμβουλιο ολοι.

    ειναι αληθεια οτι εκανες ενα ρουσφετακι και εβαλες στις κατασκηνωσεις εναν ομοσταυλο σου προμηθευτη με τροφιμα?????????????ρωτω!!!!!!!!!!!!!!!

    θα το ψαξω και θα επανελθω.

    κανεις και τετοια ατιμουλικο?
    το ξερει ο Αλεκος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ