Κυριακή 1 Μαΐου 2011

ΔΩΝΗΣ : "ΕΝΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΕΙΜΑΣΤΕ"


ΘΥΜΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΛΗΣΤΩΝ Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ



"Ένα μπουρδέλο είμαστε. Δεν έχει σημασία αν πήρε η ΑΕΚ το κύπελλο. Συγχαρητήρια. Ένα μπουρδέλο το ελληνικό κράτος και ένα μπουρδέλο ποδόσφαιρο  ". 


Ο Γιώργος Δώνης μετά την λήξη του "Τελικού" τόνισε χαρακτηριστικά: "Ο τελικός ήταν μια παρωδία. Το έργο ήταν στημένο και σκηνοθετημένο. Πρόκειται για αθλιότητα να βλέπεις τους ποδοσφαιριστές να τρώνε ξύλο, προσπαθώντας να προστατεύσουν τις οικογένειές του, να δέχονται επίθεση μπαίνοντας στα αποδυτήρια με σκυμμένο κεφάλι. Το ελληνικό κράτος είναι ένα μπουρδέλο. Όταν το αουτσάιντερ μένει πίσω με γκολ δύο μέτρα οφσάιντ δεν έχεις κάτι άλλο να πεις. Η ΑΕΚ κατέκτησε έναν κάλπικο τίτλο". Στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε ο προπονητής του Ατρομήτου συνέχισε στους ίδιους τόνους. Είπε αναλυτικά: "Δεν περίμενα σε καμία περίπτωση όταν θα έρθω σε αυτή τη συνέντευξη να μην ξέρω από που να ξεκινήσω και που να τελειώσω. Όλο αυτό που ζήσαμε ήταν μία παρωδία για την ελληνική κοινωνία. Είναι μία αθλιότητα που δυστυχώς στη χώρα μας δεν μπορεί να μπει ένα τέλος. Αφήνουμε αυτούς τους αλήτες, να κάνουν ό,τι θέλουν. Οι αστυνομικοί να κοιτάνε και μου λένε «τι να κάνουμε», ενώ οι σεκιούριτι έπιναν καφέ. Ένα μπουρδέλο είμαστε. Δεν έχει σημασία αν πήρε η ΑΕΚ το κύπελλο. Συγχαρητήρια. Ένα μπουρδέλο το ελληνικό κράτος και ένα μπουρδέλο ποδόσφαιρο. 

                                             @@@@@@


ΛΑΘΟΣ ΚΥΡΙΕ ΔΩΝΗ

ΕΝΑ ΚΩΛΟΧΑΝΙΟ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ, ΚΩΛΟΧΑΝΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΗΣ

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ...

Διότι κ. Δώνη , το μπουρδέλο λειτουργεί με κανόνες , στο μπουρδέλο υπάρχει απαραβίαστη ιεραρχία στην όποια πειθαρχούν οι πάντες με ποινή μέχρι αφανισμού τους , στο μπουρδέλο ο καθένας έχει τον ρόλο του και πρέπει να τον υπηρετεί σωστά, διαφορετικά τον αποβάλει το σύστημα ...

Στο μπουρδέλο, υπάρχει η τσατσά, υπάρχουν οι νταβατζήδες, υπάρχουν και οι πουτάνες σε όμως διακριτούς ρόλους

                                                                       by iakxos

5 σχόλια:

  1. ΠΡΟΣΥΠΟΓΡΑΦΩ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΩΝΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΑΚΧΟΥ....................................................................................................................................................................................................ΑΕΚΑΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΡΕ ΙΑΚΧΕ, ΣΑΝ ΠΟΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ? ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΝΤΑΒΑΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΣΟΥ Η' ΤΑΚΤΙΚΟΣ ΠΕΛΑΤΗΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΊΑΚΧΕ ΘΑ ΣΕ ΜΑΛΩΣΩ!!!.................. ΞΕΧΑΣΕΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ!!............... ΠΩΣ ΘΑ ΦΤΙΑΧΤΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΊΑΚΧΕ, ΔΩΣΕ ΤΣΟΝΤΑ ΣΤΟ ΛΑΟ ΣΟΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ωραια τα λες ρε αλλα οταν κανουν ντου και εκτροπα τα μπαοκια ντουμπεκι κανεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ