Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

ΑΒΑΝΤΑΔΟΡΟΣ ΤΟΥ ΒΛΑΧΜΠΕΗ , Ο "ΚΟΟΥΤΣ" ...

BIAΣΤΗΚΑΝ "ΤΑ ΜΠΟΥΡΣΟΥΚΙΑ" ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΤΩΝ ΤΣΑΤΣΩΝ ΦΥΛΗΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΣΥΓΧΑΡΙΚΙΑ ... 



Ο υπόδικος βουλευτής "φύτεψε" την μαντάμ στον συνδυασμό του "ξανθού" και του ασπρομάλλη" σαφές δείγμα οτι η Κυβέρνηση των Δωσίλογων είναι κοντα στην "Τραπεζα των κολλητών και των υποδίκων"  "η γκάμα" των οποιών συνεχώς και διευρύνεται ...

Ομως τα ευτράπελα της επίσκεψης  ήταν πολλά ...

Στην υποδοχή παραβρέθηκε και "ο αδελφός",  ο "μπροστάρης του Ψωμιάδη" που τώρα όμως λόγω Βιτμα "τρέχει για τον Τζιτζικώστα αλλα αυτό δεν τον εμπόδισε να είναι άκρως διαχυτικός με τον "κόουτς" 

Πάντως αφού ο Ιωαννίδης έμεινε ενθουσιασμένος από την παρουσία και τις γνώσεις της κ. Σαμαρά , τώρα πλέον οι Σερραίοι μπορούν θα μπορούν να κοιμούνται ξένοιαστοι και ξεσκέπαστοι ...  

Οσο δε για την ατάκα ότι η επίσκεψη στην Τραπεζα δείχνει το ενδιαφέρον για την ανάπτυξη του τόπου μας είναι τουλαχιστον γελοία αφού ως γνωστόν η Τράπεζα φροντίζει κυρίως για την ανάπτυξη "των κολλητών" ενώ εάν η εκλογή της κ. Σαμαρά είναι να φέρει "τα θετικά αποτελέσματα" στον τόπο μας όπως αυτά που έφερε και στην Τραπεζα η θητεία της 2007-2014 , "καλύτερα να λείπει το βύσσινο ..."

6 σχόλια:

  1. Ίακχε, τέλεια επιλογή του δεξιού Μπασδάνη ή Μπαζδάνη η ΠασοκοΚΚΕ Διευθύντρια κ. Σαμαρά. Ας δούμε λίγο το γενεαλογικό της δέντρο. Η κ. Σαμαρά με καταγωγή από τη Σησαμιά(από πατέρα) και τη Νικόκλεια (από τη μάνα) με αυτή την κίνηση προσπαθεί, ίσως να εξαγνήσει το βαρύ αντιδεξιό παρελθόν της οικογένειας. Ο παππούς από πατέρα ήταν από τους Ελασίτες αντάρτες που κατέβηκαν τελευταίοι από το βουνό, όταν πια ο πόλεμος χάθηκε γι αυτούς. Ο δε, θειος της από μάνα μεριά, Τακας στο παρατσούκλι συμμετείχε στη σφαγή των συγχωριανών του Νικοκλειανών στην περιοχή "τραπέζια". Κι εσύ Ίακχε κι οι Δοβήτες και πολλοί άλλοι γιαλαντζί δεξιοί εξυμνείτε τις επιλογές Μπασδάνη ή Μπαζδάνη....όπως κι αυτή του πασοκου υποψηφιου βουλευτή BALAX. Αλλά, έτσι είναι αυτό το κόμμα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΑΣ ΚΑΛΑ ΡΕ ΦΙΛΕ, ΟΧΙ ΚΑΙ ΕΞΥΜΝΩ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΠΑΣΔΑΝΗ. ΜΑΛΛΟΝ ΑΛΛΟ BLOG ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ. ΚΑΙ ΣΕ "ΠΑΡΑΚΑΛΩ" ΔΕΡΝ ΘΕΛΩ ΤΑΥΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ BLOG ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΤΩΝ ΤΣΑΤΣΩΝ ΦΥΛΗΣ, ΤΟ BLOG ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΗΣ ΞΥΝΗΣ

      Διαγραφή
  2. ΑΠ' ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΩ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΟΒΗΤΕΣ, ΜΟΝΟ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΝΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Από το BLOG '' THE INSIDER '' , ανάρτηση 24/11/2013 :

    ( http://gr-insider.blogspot.gr/2013/11/blog-post_24.html )

    Η Μαρία Σαμαρά πρώην στέλεχος της ALPHA BANK δικαιώθηκε όταν ακολούθησε τον Γιώργο Ψαρογγιάννη (έμπειρο τραπεζικό της APLHA BANK με διευθυντικές θητείες σε Βέροια, Καβάλα και Σέρρες ) στην Συνεταιριστική Τράπεζα αφού σύμφωνα με τα στοιχεία της Τράπεζας ως Γενική Διευθύντρια αυτής το 2012 είχε απολαβές 64.039 ευρώ και στο α' εξάμηνο του 2013 οι απολαβές της άγγιξαν τις 39.510 ευρώ, δηλαδή , ούτε λίγο, ούτε πολύ 6.585 ευρώ.

    Φανταστήτε ότι η Τράπεζα με τα λεφτά αυτά θα μπορούσε να προσλάβει 8-10 νέους με διδακτορικά. Και εσείς ασχολείσθε με τον αν είναι καθαρόαιμη δεξιά. Πόσο καλοί άνθρωποι μπορεί να είστε αγαπητοί μου Σερραίοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΣΑΚΗ ΜΠΑΣΔΑΝΗ Η ΜΟΝΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΒΙΤΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έξω τα κόμματα απο τον Δήμο και την Περιφέρεια .
    Ψηφίζουμε τους άξιους .
    Ψηφίζουμε αυτούς που για κόμμα τους έχουν τις Σέρρες .
    Ψηφίζουμε τον Ηλία Γκότση για τον Δήμο Σερρών και τον Δημήτρη Μπαλαξή για Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας .

    GOTSIOΛΑΓΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ