Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

RENNER HELLAS ... ΚΑΙ ΕΙΣ ΥΓΕΙΑΝ ΜΑΣ , ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ



"MERRY CRISTMAS Mr LORENS"
 ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ Ο ΥΙΟΣ ΠΟΥΡΝΑΡΗ




Βρέθηκε συγκεκριμένα στην Μπολόνια ως εκπρόσωπος της Renner Hellas στην μεγαλειώδη εκδήλωση της μητρικής εταιρείας ο Δημήτρης Πουρνάρης,ο κανακάρης του Γραμματέα του ΔΣ της Συνεταιριστικής Τράπεζας, Χρήστου Πουρνάρη

Η Renner Hellas είναι το δημιούργημα της συνεργασίας του Ομίλου Renner και μιας ομάδας ανθρώπων που έχουν εργασθεί στον τομέα βερνίκι - ξύλου πάνω από 25 χρόνια στον ελληνικό χώρο.( Σαν τον Γιάννη Χατζηλιάδη φέρειπείν)
 



Εγω θα θυμίσω μόνο ότι η "RΕNNER HELLAS" είναι δημιούργημα  Σερραίων της "Τράπεζας των κολλητών" και ανήκει στην εταιρεία "ΙΩΑΝΝΗΣ ΧΑΤΖΗΛΙΑΔΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ" η οπόία εδρεύει στην Θέρμη Θεσσαλονίκης και στην οποία ο Πρόεδρος της Συνεταιριστικής Τράπεζας έχει ποσοστό 33% . Πληροφορίες θέλουν 33% να κατέχει και ο υιός Πουρνάρη με τον πατέρα να είναι ο αντιπρόσωπος της "RΕNNER HELLAS" στα Σέρρας. Είδατε στήσιμο; Αλλού η έδρα της εταιρείας αλλού τ'αφεντικά, μην προκαλούμε κιόλας, "αλλού τα κακαρίσματα κι αλλού γεννάν οι κότες " που έλεγε η θεία μου η Ελπινίκη.

 Αγαπητοί μου Σερραίοι, να σας θυμίσω μόνο ότι η εταιρεία αυτή έχει δανειοδοτηθεί απο την Συνεταιριστική Τράπεζα με το "ευτελές" ποσό των 420.255, 16 ευρώ

8 σχόλια:

  1. Oiakxe γιατι δεν εξηγείς τι ακριβως σημαίνει η RENNER HELLAS:ΠΕΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΗΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΟΥ ΧΑΤΖΗΗΛΙΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΥΡΝΑΡΗ ΠΟΥ ΕΠΕΡΝΑΝ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ.αυτο το τσογλανι στην φώτο ειναι ο γιος του πουρναρη και ειναι τσαμπατζησ σαν τον πατερα του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΙΑΚΧΕ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΡΗΧΤΕΣ ΑΛΛΙΩΣ ΜΗ ΜΑΣ ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΤΗΝ ΟΡΕΞΗ , ΚΑΙ ΤΙ ΕΝΝΟΩ: ΠΟΤΕ Η ΣΥΝ/ΚΗ ΕΔΩΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ ? ΤΙ ΚΥΚΛΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕ ΤΟΤΕ ΑΥΤΗ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ? ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΜΕ ΠΟΙΕΣ ΕΓΓΥΕΙΣΕΙΣ ? ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΙ Ο ΣΕΡΡΑΙΟΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑΔΑΚΙΑ ΤΟΥ ΠΟΤΕ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ "ΕΠΕΝΔΥΟΝΤΑΙ"...... ΑΙΝΤΕ ΛΕΒΕΝΤΗ ΜΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΕΑ ΣΟΥ !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καταρχήν με το καταστατικο της τράπεζας μονο εταιρίες με εδρα το νομο σερρων μπορουν να συνεργαζονται με την τράπεζα. Τρωνε με χρυσα κουταλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το.θεμα ειναι για εισαγγελέα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΙΑΚΧΕ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΡΗΧΤΕΣ ΑΛΛΙΩΣ ΜΗ ΜΑΣ ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΤΗΝ ΟΡΕΞΗ , ΚΑΙ ΤΙ ΕΝΝΟΩ: ΠΟΤΕ Η ΣΥΝ/ΚΗ ΕΔΩΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ ? ΤΙ ΚΥΚΛΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕ ΤΟΤΕ ΑΥΤΗ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ? ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΜΕ ΠΟΙΕΣ ΕΓΓΥΕΙΣΕΙΣ ? ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΙ Ο ΣΕΡΡΑΙΟΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑΔΑΚΙΑ ΤΟΥ ΠΟΤΕ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ "ΕΠΕΝΔΥΟΝΤΑΙ"...... ΑΙΝΤΕ ΛΕΒΕΝΤΗ ΜΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΕΑ ΣΟΥ !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΝΤΕ ΙΑΚΧΕ ΠΕΣ ΜΑΣ ΚΙ'ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥΡΝΑΡΙ , ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ......!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΚΑ ΜΑΝΤΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΑΛΛΑ ΟΙ ΣΕΡΡΑΙΟΙ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ

      Διαγραφή
  7. Ο 7:19 εγραψε κατι πολυ σημαντικό που είναι για έρευνα! !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ