Σάββατο 20 Ιουλίου 2024

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ !!! ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΝΔΗ ΑΝΑΠΟΔΟ ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΣΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ...

 Ο ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΑΝΙΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΑ, ΟΙ ΚΟΛΟΜΠΙΝΕΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΣΤΗΝΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΣΟΥΛΤΑΝΟ ΤΟΥΣ 

«Με απόλυτο σεβασμό στο κοινό που θα με τιμούσε με την παρουσία του στην προγραμματισμένη για σήμερα -17/07/2024- συναυλία μου, ανακοινώνω ότι για λόγους αποκλειστικής ευθύνης του ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ, (το οποίο μονομερώς αποφάσισε να αλλοιώσει τον χαρακτήρα της εκδήλωσης ως συναυλία δίνοντάς της μια απαγορευμένη και μη συμφωνημένη πολιτική σύνδεση), δεν είναι δυνατή η συμμετοχή μου στην εν λόγω εκδήλωση», έγραψε η Δέσποινα σε story της στο Instagram.

Σημειώνω ότι η εκδήλωση οργανώθηκε  από Τουρκικό Ιδρυμα Παδείας με σκοπό την συγκεντρωση χρηματων για την χορηγηση υποτροφιων σε αριστουχους μαθητες και φοιτητες για να καταλήξει σε "καπελωμα" της Ελληνιδας Καλλιτέχνιδας στα πλαισια της "Γαλαζιας Πατρίδας" των Τουρκομογγόλων.
 

1 σχόλιο:

  1. A Ξ Ι Α και Π Α Ν Α Ξ Ι Α , Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΜΑΝΑ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΔΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ , Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ , ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΝΔΗ , ΠΡΩΗΝ ΕΠΙΘΕΤΟ ΜΑΛΕΑ .
    ΡΕΖΙΛΕΨΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΔΕΣ ΠΟΥ . . . . . .
    << Αυτό όμως που είναι ακατανόητο είναι γιατί ο Γιώργος Παπανδρέου ως υπουργός Εξωτερικών του Σημίτη και ο Κώστας Καραμανλής ως Πρωθυπουργός κατέθεσαν στεφάνι στο μνημείο του Κεμάλ Ατατούρκ κατά την επίσκεψή τους στην Τουρκία; >> .
    ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ . ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ 2024 ΚΑΤΕΓΡΑΦΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΊΔΑ ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΚΑΙ ΩΣ Η Ρ Ω Ι Δ Α ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ