Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2022

ΠΡΟΕΔΡΕ , ΣΤΡΑΒΑ ΑΡΜΕΝΙΖΕΙΣ ... ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΜΕΤΡΑ !!!!

      ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΤΟΠΟ , ΛΑΘΟΣ ΣΤΙΓΜΗ 

ΜΑΛΛΙΑΡΑΣ - ΤΣΙΛΙΑΚΟΥΔΗΣ


  ΑΛΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ

ΓΙΑΥΤΟ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΠΡΕΠΕΙ   Ν' ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΡΟΤΑ 

ΜΗΝ ΣΤΡΩΣΕΙΣ  ΤΟ ΧΑΛΙ ΣΤΟΝ ΒΕΡΡΟ

                                                                                 

«Βρίσκομαι εδώ για να δηλώσω τη στήριξη του Επιμελητηρίου στον αγώνα που έχουν ξεκινήσει οι Σερραίοι αγρότες, μαζί με όλους τους συναδέλφους τους ανά την Ελλάδα. Γνωρίζουμε πολύ καλά  τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο αγροτικός κόσμος, οι οποίες έχουν διογκωθεί με το κύμα ακρίβειας στο ηλεκτρικό ρεύμα, στα καύσιμα και στα αγροτικά εφόδια.  Η ανάγκη να στηριχθεί ο πρωτογενής τομέας είναι κάτι παραπάνω από επιβεβλημένη καθώς οι αγρότες αποτελούν νευραλγικό κομμάτι κάθε οικονομίας , ειδικά σε έναν νομό κατεξοχήν αγροτικό , όπως είναι ο δικός μας.

Η μεγάλη βαρύτητα που δίνει το Επιμελητήριο στον αγροτικό κόσμο δηλώνεται και από τη σύσταση αγροτικού τμήματος, το οποίο ενδυναμώνεται συνεχώς. Καλούμε μάλιστα ακόμη περισσότερους αγρότες να το πλαισιώσουν, ώστε μαζί να δίνουμε τις μάχες για τα αγροτικά ζητήματα.

Έχω ξαναπεί πως επιθυμώ οι φίλοι αγρότες να αισθάνονται το Επιμελητήριο ως δεύτερο σπίτι τους. Γι’ αυτό λοιπόν εκφράζω την συμπαράσταση και την στήριξή μου στον αγώνα τους ,με την ελπίδα να βρουν ευήκοα ώτα. Τα αιτήματά τους πρέπει να ικανοποιηθούν. Εμείς θα είμαστε δίπλα τους» , τονίζει ο Πρόεδρος τους Επιμελητηρίου.


ΤΟ ΚΥΜΑ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ ΣΤΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΡΕΥΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΥΣΙΜΑ ΔΕΝ ΜΑΣΤΖΙΖΕΙ ΜΟΝΟ '' ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ'' ΑΓΡΟΤΕΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ