Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2021

H ABΑΣΤΑΧΤΗ ΕΛΑΦΡΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΣΤΑΝ

 ΥΠΕΓΡΑΦΗ ΙΣΤΟΡΙΚΗ 😜😜ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ  ΔΗΜΟΥ ΣΕΡΡΩΝ ΚΑΙ ΑΝΕΣΕΡ ΜΕ .... DECOR ΤΟΝ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟ


Ο Τραγέλαφος του Πόπωτα, υπέγραψε προγραμματική σύμβαση με την ΑΝΕΣΕΡ για εργα εκτός το Τεχνικού Προγράμματος του Δήμου Σερρών για το 2022 που ενέκριναν ομοφωνα ολα τα αστροπελέκια της Συμμαχίας την 29/12/2021 

Στην επιτάχυνση των διαδικασιών για επτά σημαντικά αναπτυξιακά έργα, συνολικού προϋπολογισμού 8 εκατ. ευρώ προχωρά ο Δήμος Σερρών με την τεχνική υποστήριξη της Αναπτυξιακής Εταιρείας Σερρών – Αναπτυξιακού Οργανισμού ΟΤΑ(ΑΝΕΣΕΡ). Συγκεκριμένα, βάσει της προγραμματικής σύμβασης που υπέγραψαν χθες, Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου ο Δήμαρχος Σερρών Αλέξανδρος Χρυσάφης με τον Πρόεδρο της ΑΝΕΣΕΡ Δημήτρη Καρυπίδη παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Παναγιώτη Σπυρόπουλου η ΑΝΕΣΕΡ θα συνδράμει την τεχνική υπηρεσία του Δήμου Σερρών στην επίβλεψη συγκεκριμένων έργων, που βελτιώνουν τις υποδομές και την ποιότητα ζωής των δημοτών. «Οι αυξημένες χρηματοδοτήσεις που πετυχαίνουμε στον Δήμο Σερρών για δεκάδες έργα πνοής που έχουμε σε εξέλιξη και δρομολογούμε καθώς και οι ωριμάνσεις νέων έργων δημιουργούν μεγάλο όγκο εργασίας στην τεχνική υπηρεσία του Δήμου Σερρών καθιστώντας αναγκαία την υποστήριξή της στον τομέα της επίβλεψης.

2 σχόλια:

  1. Ο Δήμος Σερρών με κάπου 15-20 μηχανικούς έμπειρους, υπέγραψε προγραμματική με την ΑΝΕΣΕΡ που δεν έχει κανένα μηχανικό,
    Αθλιότητα με τραγέλαφο μαζί.
    Ο Δήμος Σερρών, η τεχνική του υπηρεσία δια του Διευθυντή της, δήλωσε αδυναμία υποστήριξης των έργων που θα κατασκευαστούν, ΥΠΟΘΕΤΩ.
    ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ;
    ΣΕΡΝΕΣΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑΚΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και οι τρεις μαζί τι σχέση έχουν με τον επίσημο ανάδοχο - λογιστή (Βλάχο)???

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ