Πέμπτη 26 Αυγούστου 2021

O ΔΗΜΟΣ ΜΕΤΕΩΡΩΝ ΕΙΠΕ ΟΧΙ ΣΤΟ ΣΚΥΒΑΛΟ ΤΩΝ Μ.Κ.Ο.

                Ο ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ; ΘΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΕΠΙΤΙΜΟ ΔΗΜΟΤΗ  ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ΣΧΟΙΝΑ;

 ΕΝ ΜΕΣΩ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΤΩΝ Μ.Κ.Ο.

Οι “φωνές”, οι οποίες αντιδρούν, κάνουν λόγο για «μουσουλμάνα κούκλα» και για «ισλαμικό ομοίωμα» που ούτε λίγο ούτε πολύ λειτουργεί ως «δόλωμα» των ΜΚΟ με σκοτεινά κίνητρα(!). Η αρχική αντίδραση της τοπικής αρχής ήταν ότι δεν υπήρξε κάποια επίσημη αίτηση από τους διοργανωτές της εκδήλωσης, γεγονός που δεν την συνιστούσε άκυρη καθώς χρειαζόταν άδειες από φορείς της περιοχής.

Στην επίσημη αίτηση δε, που εστάλη στον δήμο Μετεώρων από την POLYPLANITY Productions την διοργανώτρια εταιρία, αναφέρεται πως υπάρχει σχετική άδεια της Εφορείας Αρχαιοτήτων Τρικάλων.



Σε ανακοίνωσή του ο σύλλογος «Μετεώρων Λιθόπολις» μεταξύ άλλων αναφέρει ότι: «Η “προσφυγοπούλα”, που όπου να΄ ναι καταφθάνει, είναι ένα διεθνές project κάποιων καλοπληρωμένων ΜΚΟ, υποστηριζόμενο από προοδευτικούς, υποτίθεται, τοπικούς άρχοντες, μια πλειάδα συστημικών ΜΜΕ, “χριστιανικών” προτεσταντικών κοινοτήτων και βέβαια αρκετών οργανώσεων για την προάσπιση – με το αζημίωτο, πάντοτε- των ανθρωπίνων δικαιωμάτων».

Ανάλογη ήταν και η επιστολή του Μητροπολίτη Σταγών και Μετεώρων κ. Θεόκλητος προς τον δήμαρχο Μετεώρων. Συγκεκριμένα στην επιστολή αναφέρεται πως: «Δεν επιτρέπουμε την πραγματοποίηση και κινηματογράφηση ανάλογων δραστηριοτήτων εντός του ιερού χώρου των Αγίων Μετεώρων, αλλά και σε κάθε άλλο περιβάλλοντα θρησκευτικό χώρο της Ιεράς Μητροπόλεώς μας Σταγών και Μετεώρων, καθώς δεν συνάδουν με τον θρησκευτικό χαρακτήρα και την πολιτιστική παράδοση της περιοχής.

Ανάλογες δραστηριότητες, άλλωστε, δεν μπορούν να επιτραπούν και λόγω των μέτρων προστασίας κατά της διασποράς του κορωνοϊού και μάλιστα, την στιγμή κατά την οποίαν απαγορεύονται οι συναθροίσεις, οι θρησκευτικές εκδηλώσεις και Λιτανείες, τελευταίως δε, δεν επιτράπηκε σε όλη την χώρα η λιτάνευση της αγίας εικόνος της Παναγίας μας!».

Πηγή: GRTimes.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ