Τρίτη 11 Αυγούστου 2020

Η ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΑΪΚΟΣ 1946 ΑΔΕΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΑΛΑΝΤΟΜΟ ΄΄ΔΩΡΗΤΗ'' ΔΗΜΟ ΣΕΡΡΩΝ !!!!

 ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ , ΜΠΕΡΔΕΨΑΝ ΤΑ ΜΠΟΥΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΑΙ ΑΘΕΜΙΤΟΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ



Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖ ΜΠΕΡΝΤΕ ΠΑΕ :

Η Διεύθυνση των ακαδημιών του Πανσερραϊκού, ...
ενημερώνει τους Σερραίους γονείς, ότι ξεκινά νέα συνεργασία, με το ιδιωτικό κέντρο δημιουργικής απασχόλησης παιδιών, «Λιονταράκια». 


Η’’Panserraikos FC–Academy’’, αποτελεί την ποδοσφαιρική ακαδημία της ιστορικής μας ομάδας, που προάγει τα αθλητικά ιδεώδη και εξελίσσει το ποδοσφαιρικό ταλέντο των παιδιών. (κάπου κάπου ''στήνουν'' και κανένα ... τσαντίρι ως δημιουργική απασχόληση)



Η νέα συνεργασία, με το ΚΔΑΠ «Λιονταράκια», διευρύνει την παρουσία μας στο χώρο του αθλητισμού, δίνοντας την δυνατότητα στους μικρούς μας φίλους, για νέες δραστηριότητες εκπαιδευτικού χαρακτήρα, σε ώρες εκτός σχολικού ωραρίου. Ανταποδοτικά, όσα παιδιά εγγραφούν στο ΚΔΑΠ «Λιονταράκια», αποκτούν προνόμια συμμετοχής, στις ποδοσφαιρικές δράσεις της ’’Panserraikos FC–Academy’’ και επωφελούνται την συνεργασία με τα τμήματα των «κόκκινων» ακαδημιών, για τις ηλικίες 5 έως 12 ετών. *Η ’’Panserraikos FC–Academy’’ συνεργάζεται αυστηρά με το ΚΔΑΠ «Λιονταράκια» και δεν έχει οποιαδήποτε σχέση με άλλο ιδιωτικό ή δημόσιο κέντρο δημιουργικής απασχόλησης παιδιών.

4 σχόλια:

  1. ΙΑΚΧΕ
    ΑΝ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ Ο ΠΑΣΕΡΡΑΙΚΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΤΣΙΜΙΚΑ ΣΤΗΝ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
    (ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΡΟΦΕΙΑ) ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΓΑΡΓΑΡΑ
    ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΑΔΕΧΘΩ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟΝ ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΗΛΙΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΗΙΩΤΟΥ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΤΕ ... ΑΥΤΟΙ ΞΕΡΟΥΝ !!!!
      ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟΥΣ 28 ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΤΕΣ ΠΛΥΝΤΗΡΙΩΝ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΟΛΓΑΣ ΤΗΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗΣ ...

      Διαγραφή
  2. ΕΔΩ Ο ΤΣΙΜΙΚΑΣ ΕΔΩΣΕ 2.000.000 ΕΥΡΩ ΣΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ( 18.000.000 ΚΕΡΔΙΣΕ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ) ΕΣΕΙΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. H εικονιζομενη ειναι τοσο επηρμένη και μαϊντανός απο τα social έως τα media που έφτασε στο σημείο για να εντυπωθεί η χροια της φωνης της στο "ποίμνιο" να εκφωνει το διαφημιστικο της ΚΕΔΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ