Κυριακή 7 Ιουνίου 2020

ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ κ. ΧΑΝΛΙΟΓΛΟΥ ;;;;

Η ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ 40 ΣΤΡΕΜΜΑΤΩΝ ΣΕ ΕΡΑΣΙΤΕΧΙΚΟ ΣΩΜΜΑΤΕΙΟ ΣΤΕΡΕΙ ΤΟΝ ΖΩΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΙΟΥ; 



ΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΩΣ ΛΑΦΥΡΟ ΓΙΑ BUSINESS ΚΟΛΗΤΩΝ ΣΑΣ

1 σχόλιο:

  1. ΤΑΣΟΣ ΧΑΝΛΙΟΓΛΟΥ8 Ιουνίου 2020 στις 10:46 π.μ.

    Απαντώ στην ερώτηση. Ο κάθε Δήμος είναι απο τον νόμο υποχρεωμένος να παραχωρεί εκτάσεις σε ποιστοποιημένους φορείς προς αξιοποίηση κάτω απο αυστηρούς νόμους και κανόνες. Η προς παραχώρηση έκταση στην παρούσα φάση και εκεί που βρίσκεται δεν του στερεί τίποτα απολύτως. Το Αυτοκινητοδρόμιο πρόλαβαν να το στερήσουν το ένα μετά το άλλο τα Δ.συμβούλια του με την συναίνεση των (ασχέτων Δημάρχων) απο τις λάθος επιλογές (η αποτέλεσμα άγνοιας).Ισως αν δεχόταν συμβουλές (ειδικών) τα οσα δαπανήθηκαν να πιάναν τον πρέποντα τόπο .Για τα δέκα τραγικότατα λάθη που στην ουσία το θανάτωσαν και το καθήλωσαν σε αυτ/μιο γειτονιάς θα αναφερθω διεξοδικα σε ένα ..ένα και κατα εποχές. Ελπίζοντας κάποιοι να ζητήσουν έστω μία συγγνώμη. Εσείς το παρκέ στο σπίτι σας το χαρακτηρίζετε αναβάθμιση σπιτιού??? Ετσι προβάλουν όμως οι εκάστοτε δήμαρχοι την φλούδα ασφάλτου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ