Κυριακή 8 Μαρτίου 2020

ΧΕΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΝΤΑΛΑΡΑ ...

ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΣ Ο ΝΕΑΡΟΣ ΓΥΡΟΛΟΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΣ 

Ο γυρολόγος πολιτικός αστερας , "ο πολλά υποσχόμενος" μας αποδείχθηκε μια απο τα ίδια ... ανεξοδη και ανευθυνη πολιτική , κουφια κριτική χωρίς προτάσεις , ανελανε τωρα και την ανασυγκρότηση του ΣΥΡΙΖΑ. Ο τύπος εμγανίστηκε στην δημοσία ζώή της πολης ως δημοτικός σύμβουλόε ς του Μουσταφά εκλεγείς με την υποστήριξη του πολιτικού Γραφείου της πουρομπεμπεκας του ΥΜΑΘ (εκλεκτος γαρ του Ρωμανου για να αποτελεί την εφεδρεία σε περιπτωση που η μανταμ Μαρούσκα στοχευε τον Δημο Σερρών) για να μεταπησήσει στην αγκαλιά των εθνοπροδοτων του Συριζα. Τώρα βρήκε την ευκαιρία να αρπαξει λιγα λεπτα δημοσιότητας ως γνησιος πολιτικαντης , θα περιμενουμε να ακούσουμε την πρπτασή του για την αντιμετωπιση τπυ λαθρομεταναστευτικού ωστε να κρινούμε την αξιοπιστία της κριτικής του.

1 σχόλιο:

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ