Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2019

ΠΕΑΕΑ : ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ !!!!

  ΔΗΛΑΔΗ, ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ Μ@ΛΑΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΩΡΑ ....

  
ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΩΝ ΤΟΥ ΕΑΜ ΕΛΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΝΑ ΑΜΑΥΡΩΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΠΕΠΛΟ ΤΗΣ ΛΗΘΗΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΝΗΜΗ 



Μετά το ευτράπελο της κομματικής οργάνωσης του ΜΕΡΑ 25 η οποία κατήγγειλε καλώς μεν αστόχως δε, την παρουσία του βουλευτή του Σύριζα Λευτέρη Αβραμάκη στο μνημόσυνο των θυμάτων του εμφυλίου στην Τριάδα , στασίδι στην φαιδότητα πιάνει και το παράρτημα της ΠΕΑΕΑ (;;;; τι εστι αυτο το φρούτο) το οποίο εξαπολύει τα βέλη του και κατά του δημάρχου Βισαλτίας κ Θανάση Μασλαρινού.

Τα τελευταία χρόνια καταβάλλεται σοβαρή προσπάθεια από διάφορα κέντρα τόσο της Ευρωπαϊκής Ένωσης όσο και από τα επιτελεία της αστικής τάξης της χώρας μας να ξαναγράψουν την ιστορία παραχαράσσοντάς την. Διαστρεβλώνουν το νόημα της Αντιφασιστικής νίκης των Λαών. Μας λένε ότι δεν φταίνε για τα ολοκαυτώματα οι φασίστες εισβολείς αλλά ο ελληνικός λαός που πάλεψε για την λευτεριά και την ανεξαρτησία του. Βαφτίζουν τους θύτες ως θύματα, φέρνοντας αντικομουνιστικά μνημόνια, με τα οποία βγάζουν λάδι τους χιτλερο- προσκυνημένους χίτες και ταγματασφαλίτες. Χρεώνουν με ευθύνες το ΕΑΜ και τον Λαϊκό Στρατό του τον ΕΛΑΣ, που έδωσε βαρύ φόρο αίματος στους ηρωικούς αγώνες του για την λευτεριά και την ανεξαρτησία της χώρας μας.



Στην παραχάραξη της ιστορίας αποσκοπούν και τα μνημόσυνα μίσους που γίνονται τα τελευταία χρόνια σε διάφορα μέρη και στην Περιφερειακή Ενότητα Σερρών με την συμμετοχή μάλιστα ανθρώπων τόσο από την Τοπική Διοίκηση όσο και από την κεντρική πολιτική σκηνή. Δεν επιτρέπεται πολιτικοί που θέλουν να δηλώνουν «δημοκράτες και προοδευτικοί» να δίνουν το παρόν σε τέτοιες εκδηλώσεις, όπως ο Δήμαρχος Βισαλτίας μιας περιοχής που δικαίως ονομάστηκε ανταρτομάνα και ανέδειξε ήρωες αγωνιστές της λευτεριάς όπως ο Μπογατσόπουλος που βασανίστηκε μέχρι θανάτου αγωνιζόμενος μέσα από της γραμμές της ΕΠΟΝ και του ΕΛΑΣ για την λευτεριά της περιοχής από τους γερμανούς φασίστες ή και τα δεκαεφτά κορίτσια που τύπωναν προκηρύξεις καλώντας τον λαό σε αγώνα και αποκεφαλίστηκαν από τους ΠΑΟτζήδες συνεργάτες των κατακτητών. Κατά τον ίδιο τρόπο και ο ΣΥΡΙΖΑ που συμμετείχε δια του εκπροσώπου του Βουλευτή Αβραμάκη, πρέπει να λογοδοτήσει απέναντι στον προοδευτικό κόσμο που δίνει τον καθημερινό αγώνα με τα ίδια ιδανικά και τις αξίες της Εθνικής Αντίστασης. Δεν θα περίμενε βέβαια κανείς από τον ΣΥΡΙΖΑ κάτι διαφορετικό αφού απέδειξε περίτρανα την πλήρη υποταγή σε ΝΑΤΟ και ΕΕ, μετατρέποντας την χώρα σε μια απέραντη νατοϊκή βάση. Παρόλο που την ίδια στιγμή προσπαθεί να προβάλλει την αριστεροσύνη του με κατάθεση λουλουδιών στους νεκρούς από τους γερμανούς φασίστες στην Καισαριανή τιμώντας δήθεν τους διακόσιους εκτελεσμένους της.



Κανένας από αυτούς δεν αισθάνεται ούτε αισθάνθηκε άβολα στο πρόσφατο παρελθόν να καμαρώνει δίπλα σε καλεσμένα φασιστοειδή της πρότινος «κραταιάς» Χρυσής Αυγής αφού έτσι όριζε το πρωτόκολλο των εκδηλώσεων. Πολλοί λίγοι δημοτικοί ή τοπικοί «άρχοντες» πήραν σθεναρή απόφαση να παραβούν, πολύ σωστά, το πρωτόκολλο και να μη καλούν τα φασιστοειδή ακούοντας τη λαϊκή θέληση.



Εμείς οι απόγονοι των αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης αισθανόμαστε την βαθιά προσβολή απέναντι στους ηρωικούς προγόνους μας και καταγγέλλουμε τέτοιες ενέργειες. Δηλώνουμε ότι θα συνεχίσουμε ακόμα πιο δυναμικά να συμβάλλουμε στην ανάδειξη της αληθινής ιστορίας της δεκαετίας 1940-1949 και θα παλεύουμε ανυποχώρητα έτσι ώστε τα οράματα των ηρωικών αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης να γίνουν πραγματικότητα.



Σέρρες, 19/11/2019
Το Δ.Σ. του Παραρτήματος

7 σχόλια:

  1. ΤΑ ΡΕΜΑΛΙΑ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΒΟΥΝΟΥ ΤΟΥ ΑΡΗ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗ η ΘΑΝΑΣΗ ΚΛΑΡΑ του ΚΙΝΑΙΔΟΥ και του στρατηγου ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΑΡΑΦΗ που αιματοκυλισαν την ΕΛΛΑΔΑ , και σημερα τα ΄΄νταγκαλακια οι απογονοι αυτων''μιλανε ελευθερα .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ.
    ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ : ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΣΕΡΡΩΝ ΟΙΓΕΡΜΑΝΟΙ ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ 234 ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΙ ΚΟΜΜΟΝΙΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ 1700 ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ...

    ΣΦΑΓΗ 220 ΑΝΔΡΩΝ ΤΗΣ ΠΑΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΚΩΝ,ΣΤΑ ΤΡΑΠΕΖΙΑ ΝΙΚΟΚΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΝΤΕΡΕ (21 Νοε.1944)
    ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΕΝΕΕΥΣ
    6 έτη ago

    Ἄρθρο πού ἁλίευσε ἡ Μαρία

    Μετά τη μάχη της ΤΡΙΑΔΟΣ (14-11-44) και την επιχειρηθείσαν ηρωικήν έξοδο εξ αυτής,οι διαφυγόντες διαχωρίστηκαν σε δύο ομάδες.

    Η πρώτη κατευθύνθηκε προς ΠΕΤΡΙΤΣΙ –ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟ,αιχμαλωτισθείσα δε υπό των Βουλγάρων,οι οποίοι,ακολούθως,παρέδωσαν 200 συλληφθέντες στον ΕΛΑΣ.
    Άπαντες οι αιχμάλωτοι,εξετελέσθησαν ΕΝ ΨΥΧΡΩ,στις 15-11-44,στον ΠΡΟΜΑΧΩΝΑ,από τους Ελασίτες.

    Η δεύτερη (και μεγαλύτερη) ομάδα,ετράπη προς την περιοχή ΒΕΡΤΙΣΚΟΥ- ΚΕΡΔΥΛΛΙΩΝ,αποκρυβείσα εκεί.Τούτο γνωστοποιήθηκε,όπως ήταν επόμενο,εις το ΕΛΑΣ, ο οποίος ΑΝΑΝΔΡΩΣ ΦΕΡΟΜΕΝΟΣ εκάλεσε στις 15.11.44 τους αποκρυβέντες,να επιστρέψουν στα χωριά τους άφοβα,με επίκληση των συγγενικών δεσμών, που είχαν -ως συγχωριανοί- μεταξύ τους. Πολλοί έκ των κρυπτομένων επίστεψαν στην ειλικρίνεια της προσκλήσεως και έσπευσαν να επανέλθουν στα χωριά τους.
    Δυστυχώς,οι πρώτοι 180 που επέστρεψαν,μετά 2ήμερον συνελήφθησαν και εφυλακίσθησαν στο Δημοτικό Σχολείο της ΝΙΚΟΚΛΕΙΑΣ.

    Στις 21.11.44,οι ΕΛΑΣίτες,αφού έδεσαν τους συλληφθέντες με αγκαθωτό σύρμα ανά τέσσερις,τους οδήγησαν νύχτα στην τοποθεσία ΤΡΑΠΕΖΙΑ,όπου και τους εξετέλεσαν με μαχαίρια και ριπές όπλων,κατά τον αγριότερο τρόπο.

    Αλλοι 40 συλληφθέντες,εξετελέσθησαν -κατά παρόμοιο τρόπο- στη θέση ΜΑΪΜΟΥ ΝΤΕΡΕ ΒΙΣΑΛΤΙΑΣ και επιχειρήθηκε να καούν τα πτώματά τους.

    Σημείωση: Κάθε Φθινόπωρο,πραγματοποιείται το ετήσιο μνημόσυνο,για τους ανωτέρω σφαγιασθέντες αγωνιστές της ΠΑΟ και απλούς χωρικούς,στη θέση Τραπέζια Τερπνής (Νικόκλειας) Σερρών.

    (Περιγραφή ἀπό τό βιβλίο: Η ΣΦΑΓΗ ΤΗΣ Π.Α.Ο.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΠΑΠΑΣ ΤΗΣ ΝΙΚΟΚΛΕΙΑΣ ΕΓΓΥΗΘΗΚΕ ΣΤΟΥΣ ΜΑΧΗΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΟ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΤΑ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ. ΔΙΟΤΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ.ΜΕΤΑ ΔΤΟ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΟΙ ΕΛΑΣΙΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΜΕΙΝΑΝ ΕΝΟΠΛΟΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΥΛΑΚΙΣΑΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΤΕΡΠΝΗΣ. Ο ΠΑΠΑΣ ΛΕΓΟΤΑΝ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΑΣΚΟΥΔΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ . ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΑΒΕΡΩΦ ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ΠΑΟ είχε σχέση με τον Παναθηναϊκό ή ήταν η γνωστή φασιστικη εγκληματική οργάνωση που την έβαζαν οι Γερμανοί να δολοφονεί

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ