Κυριακή 1 Απριλίου 2018

MAΡΟΥΣΚΑ , ΘΑ ΠΑΕΙ ΜΑΚΡIA Η ΒΑΛΙΤΣΑ ;

   ΕΚΤΗ ΜΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΝΕΡΟ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ !!!


5 σχόλια:

  1. Αδοξα τελειωνει η Μαρω πολιτικά την ξεφωνησαν στα καναλια στα site στης εφημεριδες για το νερο στην σαλονικη ...η νατοπουλου κανει κουμαντο ...κριμα ο συντονιστης παλι ανεργος θα μεινη.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΡΕ ΚΟΥΛΟΜΠΛΟΓΚ
    40 ΧΡΠΝΙΑ ΠΙ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΕΚΑΝΑΝ ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΙ ΑΚΥΡΩΣΑΝ ΤΗ ΧΜΑΤΟΔΟΥΗΣΗ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΗΝ ΕΥΑΘ ΣΤΟ ΤΑΙΠΕΔ.
    ΤΩΡΑ ΑΥΤΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΕ ΞΕΟΑΓΩΣΕ ΤΗΝ ΑΠΕΝΤΑΞΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΑΓΩΓΟΥ.
    ΚΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟ ΝΕΡΟ ΘΑ ΕΠΙΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ.
    ΙΑΚΧΕ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΙΣΤΗ ΣΒΟΥΝΙΑ . ΚΟΠΡΟΣΩΡΟΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ. ΓΙΑ ΤΗ ΝΟΒΑΡΤΙΣ ΜΟΥΓΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΕΗ ΝΔ ΠΑΣΟ ΣΤΙΣ ΤΑΠΕΖΕΣ ΜΟΥΓΚΑ. ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΟΝΤΡΟ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΜΟΓΚΑ. ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΕΛΠΝΟ ΜΟΥΓΚΑ. ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΥ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΜΠΥΓΚΑ.
    ΦΑΕ ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΣΟΥ ΤΩΡΑ ΕΡΠΕΤΟ ΣΙΧΑΜΕΡΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΕΙΝΤΕ ΚΑΙ ΠΕΣΤΑ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ 11.49 μουμου. 40 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΙΝΑΕΙ ΤΟ ΛΑΟΣ.ΜΟΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΣΑΚΑΛΩΤ ΚΑΙ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΡΑΚΩΣΤ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΜΑΝΑΤΙΔς ΚΑΙ ΜΙΑ ΒΑΛΑΒΑΝΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΩΤΙΟ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΤΣΟΥΚΑΛΣ ΚΕΝΑΣ ΣΤΑΘΑΞ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΜΙΑ 20ΑΡΙΑ ΥΠΟΥΡΓΙ ΤΗ ΣΥΡΙΖΑ ΒΓΑΛΑΝ ΚΑΤΟΜΙΡΡΙΑ.ΑΛΗΤΕΙΑ ΤΗ ΘΑΛΑΣΙΝΟ ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΗ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ ΤΟΒΑΛΕ ΠΑΣΟΚΟΣ ΣΠΡΙΤΣΙΣ-ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΥΡΙΖΑ ΤΑΙΠΕΝΤ? Η ΤΙΜΟΣΕ ΠΑΣΟΚΟΣ ΚΟΥΡΟΥΠΛΗΣ-ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑΤΙ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥ ΤΑΛΑΣΑ ΛΕΕΙ? ΑΕΙΝΤΕΣ ΚΑΙ ΣΗΚΩ ΑΤΡΕΑ ΓΙΑ ΝΑ ΝΤΙΣ ΣΥΡΙΖΑ ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΝΤΙΑ ΤΙΣ ΑΛΛΑΚΓΗΣ.











    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Που θα έβρισκε καλύτερη μέρα από τη χθεσινή να υποβαλει την παραίτησή της πρωταπριλιά. Εδώ τη φτύνουν άπαντες , ακόμη και οι υπάλληλοι της . Οι άλλοι αρμεγουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ιστορία επαναλαμβάνεται... όπως με την μόλυνση του Θερμαϊκού, η πολη σε δυσωδία και οι 'ελαφινες' απολαμβαναν ... τα μπάνια τους.
    Η ταπεινή 'κυρουλα' κατά την δεξιά αμφι-κουνιστρα, ταιζει και ταιζει πολύ .. Τόσο πολύ που εγιναν τυμπανιαιοι με τις κοιλιες τους να φτάνουν ως στα γόνατα...
    ΥΓ: Κομψεπικομψος, εστω και επικεκυφως, ο εμβληματικος προλιφερακιος. Φαίνεται, οι ειδικές ασκήσεις στις οποίες επιδίδεται (π.χ. επικυψεις) τον διατηρούν στον ρόλο του 'χατζηαβατη'

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ