Σάββατο 18 Απριλίου 2015

ΣΗΚΩΘΗΚΑΝ Τ' ΑΓΓΟΥΡΙΑ ... ΣΤΗΝ ΝΔ

ΝΤΑΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΖΟΥΡΝΑΔΕΣ  ΣΤΟΝ "ΜΕΣΑΙΟ ΧΩΡΟ" (Ν.Δ.) χαχαχαχα


  
"Σηκώθηκαν τ' αγούρια να γ@μησουν τον μανάβη" όπως έλεγε η θεία μου η Ελπινίκη



Μα καλά , όλα αυτά τα πολιτικά γατάκια, προεξεχούσης της Θοδώρας, τώρα ξύπνησαν από τον λήθαργο ; Τώρα αντελήφθησαν ότι η ελληνική κοινωνία είναι απογοητευμένη από την αντιπολιτευτική γραμμη της ΝΔ ΑΛΛΑ ΞΕΧΝΟΥΝ ΤΟ ΠΟΣΟ ΟΡΓΙΣΜΕΝΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΩΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ η οποία στηρίζονταν και στις δικές τους ψήφους!!!! 

13 σχόλια:

  1. Μεγάλο θεμα !!!
    Τωρα που ειναι εξουσια ξεσκεπάζουν τον φασισμό τους γιατι η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΜΟΣ !!! Απλα τόσα χρονια τους εξυπηρετούσε το ναι σε ολα προς ολους στον αγωνα κατα του συστήματος !!!! Ο χρεωκοπημένος ΜΑΡΞΙΣΜΟΣ και ΛΕΝΙΣΜΟΣ στην ΕΛΛΑΔΑ εχει ακόμα οπαδούς !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κυριακή, 19 Απριλίου 2015
    «Παρελθόν»
    «Παρελθόν» αποτελεί για το Πολιτικό Γραφείο της Φωτεινής Αραμπατζή ή έως πρότινος στενή της συνεργάτιδα
    Σελβίρα Ταλιουρίδου (Επιστημονική Συνεργάτης) η οποία παραιτήθηκε από τη θέση, που κατείχε από το 2012. Επειδή στα Σέρρας ακούγονται διάφορα, και επειδή τυχαίνει να γνωρίζω και τις δύο καλά προσωπικά, αρκούμαι να σχολιάσω πως η παραίτηση Ταλιουρίδου αποτελεί συνέχεια προηγούμενων αποχωρήσεων στελεχών από το συγκεκριμένο Πολιτικό Γραφείο. Και βέβαια όπως λέει ο λαός : «Δεν μπορεί να φταίνε πάντα οι άλλοι» ...
    αυτά τα ολίγα από τον Παναγιώτη Σαββίδη στο FB
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΠΙΝΟΚΙΟ!
    Υ.Γ.ΠΙΝΟΚΙΟ ΝΑ ΤΟ ΠΕΤΙΕΤΑΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε ίακχε άσε τα εσωκοματικά της Ν.Δ και δες να παρηγορήσουμε το παληκάρι τον Λεονταρίδη. Δεν γίνεται τόση δημοσιότητα με πατριάρχη, πρόεδρο της Δημοκρατίας, τόσα εγκαίνια και αυτός να απουσιάζει έλεος. Τι θέλεις να πάθει καμμιά κατάθλιψη, δεν θα έχεις τύψεις. Έλα επιτέλους κάνε κάτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προχθές που ήμουν με μια Συριζαία απο την Αυγή, της έλεγα για τα αυξημένα κρούσματα φυματίωσης κ με χλεύαζε. Μάλιστα της είπα για χολέρα κ τότε έβαλε τα γέλια.
    Σημερα εμφανίστηκε κ το πρώτο κρούσμα χολέρας λοιπόν στην Ελλάδα.
    Πρωτη φορά χολέρα στην Ελλάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι παλιότεροι θα θυμούνται πως το δολάριο από 30 δραχμές, μέσα στις δεκαετίες, έφτασε στις 300. Αυτό θα συμβεί σε λίγες μέρες, σε λίγους μήνες. Εισοδήματα τωρινής αξίας 1.000 ευρώ σε πολύ λίγο διάστημα θα έχουν αγοραστική δύναμη 200 και 300 ευρώ. Αφελείς ή επιτήδειοι, λένε ότι έτσι θα στραφούμε στην εσωτερική παραγωγή, θα αναπτυχθεί η οικονομία με γοργούς ρυθμούς. Κοίταξε γύρω σου τα αντικείμενα που σε περιβάλλουν για να δεις την απάντηση. Ένα αυτοκίνητο που κάνει 10.000 ευρώ θα κάνει 60.000. Ένα φάρμακο που κάνει 10 ευρώ, θα κοστίζει 80. Ο τουρισμός θα επιζεί με το κυνήγι ξένου συναλλάγματος, μαύρη αγορά, μεταναστευτικά εμβάσματα. Η χώρα θα επιστρέψει στη δεκαετία του ’50. Και θα ξαναρχίσει από την αρχή.
    Στην υποθετική περίπτωση που υιοθετούνταν τα IOU ( I owe you), σαν ένα είδος παράλληλου νομίσματος, η αξία τους θα ήταν μηδαμινή, αφού θα ισοδυναμούσαν με "επιταγές χωρίς αντίκρισμα", από επισφαλή εκδότη. Αν δε έπαιρναν την μορφή ομολόγου μελλοντικής λήξεως, θα προεξοφλούνταν με θηριώδη έκπτωση (της τάξης του 80%).
    Ποιος θα δεχόταν τέτοιες αμοιβές; Μάλλον κανείς. Και ιδιαίτερα όσοι έχουν την οργανωμένη, συνδικαλιστική, δύναμη να το αρνηθούν...
    ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΦΑΣΙΣΤΕΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τελικά από την Ξινή όλοι φεύγουν...γιατί άραγε;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΘΕ ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ-Α ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΔΤΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ!
    ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΦΑΣΙΣΤΕΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κόψε τα πουστ@ριά από το blog ρε Ιακχε .

      Διαγραφή
    2. ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΝΑΦΕΡΕΣΕ, ΦΙΛΤΑΤΕ;

      Διαγραφή
    3. Στον 11.47 , είναι ένας από τα τσιράκια του μαλάκα στις Σέρρες που του κόπηκε το μεροκάματο μετά τις εκλογές .
      Πουστ@ριά δεν είναι όλα αυτά ?

      Διαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ