Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

Ο ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΗΣ "ΔΩΡΗΤΗΣ" κ. ΤΣΙΛΙΑΚΟΥΔΗΣ ...

... ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ 

Ο ηλετρολόγος που πουλάει λεωφορεία απο "ιερό καθήκον" 80.000 ευρώ


       ΠΟΘΕΝ  ΑΡΞΟΜΑΙ ΘΡΗΝΩΝ ...




 Ο Διαγωνισμός βέβαια ήταν νομότυπος , δύο φορές πραγματοποιήθηκε και κυρήχθηκε άγονος, οπότε η Δημοτική Αρχή μπορούσε να προχωρήσει σε απΕυθείας ανάθεση του έργου. Οι καραγκιόζηδες όμως της ΚΕΔΗΣ , προχώρησαν και σε τρίτο διαγωνισμό με μοναδικό συμμετέχοντα  τον "Δημοτικό μας Δωρητή " κ. Τσιλιακούδη , μπας και καλύψουν επικοινωνιακά για τους αφελείς Σερραίους την μεθόδευσή τους... "θέλει η πουτάνα να κρυφτεί αλλά η χαρα δεν την αφήνει" όπως έλεγε η θεία μου η Ελπινίκη.

Μάλιστα κυρία μου, ποιος μαλάκας επιχειρηματίας θα βρισκόταν να προμηθεύσει τον καταχρεωμένο Δήμο των Μπουσταφάδων , των 10.000.000 ευρώ με ένα λεωφορείο των 80.000 ευρώ και να περιμένει να πληρωθεί  του ΑΪ Κουκ' , που λέει και ο γνωστός Αθανάσιος ;  Φυσικά κανένας , λέει η κοινή λογική, όπως και έγινε. 

Ομως υπάρχει και ο "ανιδιοτελής δημοτικός δωρητής", ο οποίος εχει το θράσος να νουθετεί και τους Σερραίους (διαβάστε την ακατάσχετη μπουρδολογία του Μουσταφά στο Δελτίο Τύπου περί ύψιστου χρέους και ιερού καθήκοντος) , ο οποίος σαφώς είχε την διαβεβαίωση του Δημαρχου ότι θα πληρωθεί προνομοιακά 

Θα είχε ενδιαφερον κ. Δήμου να μαθει ο Σερραϊός λαός το χρονοδιάγραμα απολήρωμής των χρεών της ΚΕΔΗΣ  και του Δήμου σε σχεση με την εξόφληση του Τιμολογίου του κ. Τσιλιακούδη

2 σχόλια:

  1. Γιάννης κερνάει και Γιάννης πίνει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όλα για την κόρη μας & το κανάλι.
    Αγαπητέ Ίακχε,
    στις 9.15 μ.μ. στις 26 – 9 – 12 και κατά την διάρκεια του δελτίου ειδήσεων του ΔΙΚΤΥΟ τηλεόραση πληροφορηθήκαμε από τον έγκριτο δημοσιογράφο κ. Καπετάνιο την κατάθεση ερώτησης στην Βουλή των Ελλήνων ερώτησης από την κ. Αραμπατζή σχετική με τα προβλήματα της ελληνικής κτηνοτροφίας και ειδικότερα την μη είσπραξη κάποιου χρηματικού ποσού (επιδότησης) από τους νέους κτηνοτρόφους.
    Μέχρι εδώ καλά. Τα δύσκολα αρχίζουν όμως από δω και πέρα.
    Στην προσπάθειά του το κανάλι να υποστηρίξει την είδηση έβγαλε συνέντευξη έναν νέο κτηνοτρόφο 21 ετών, τον Ν.Φ. που μας εξέφρασε την άποψη του για το θέμα. Μόνο που όποιος, έχει σχέση με τα πράγματα κατάλαβε ότι μιλούσε ο πατέρας του, γνωστός υπάλληλος της Νομαρχίας κάτω στην Ομόνοια.
    Ρωτάω Ίακχε, είναι ΝΟΜΙΜΟ & ΗΘΙΚΟ να παρουσιάζονται μαϊμού συνεντεύξεις στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΔΙΚΤΥΟ ;
    Πόσο έγκυρο μπορεί να θεωρηθεί το κεντρικό δελτίο του ΔΙΚΤΥΟ ;
    Σημ. Αν το κανάλι αμφισβητήσει το γεγονός, ας ξαναπαίξει το ρεπορτάζ, για να γελάσει όλη η Νομαρχία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ