Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

ΣΤΑΓΚΟ, "ΦΑΤΣΕΑ" , "ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ"


 "AΘΩΝΙΤΗ", "ΦΑΤΣΕΑ", τελείωσε η εκ του
 ασφαλούς αντιπολίτευση στους δωσίλογους της  Πασοκοσυμμορίας.

Τώρα είναι τα δύσκολα που ο Γιωργάκης σας "τύλιξε σε μια κόλλα χαρτί", σας κατεστησε κοινωνούς και μέρος πλέον του προβλήματος της εθνοπροδοτικής πολιτικής του, που οδήγησε στην φτώχια και την εξαθλίωση τον ελληνικό λαό.

Τώρα τι μέλλει γενέσθαι ; Θα ακολουθήσετε  την κωλοτούμπα του Αρχηγού σας ή θα εκφράσετε την αποψη της Σερραϊκης κοινωνίας που στηρίζει την παραταξή σας ( προσέξτε της κοινωνίας όχι των κομματόσκυλων της ΝΟΔΕ και των κρατικοδίαιτων συνδικαλιστάδων σας)
Θα καλέσετε τους βουλευτές του κόμματος σε μια διευρυμένη σύσκεψη της ΝΟΔΕ να αφουγκραστούν την βούληση του απλού ψηφοφόρου σας, ( τμήμα των 800.000 ψηφοφόρων που  τον Νοέμβριο του 2009 γκρέμισαν τα τζάκια των ΚαραμανληδοΜητσοτακιδων και τώρα πρόδωσε ο Αντωνάκης σας) και να ανακοινώσουν τις προθέσεις τους.

Είστε υπέρ της ψήφισης της νέας Δανειακής Σύμβασης (δεν έχει σημασία εάν κυρωθεί με  151 ή με 180 βουλευτές - γιατί και δω κωλοτούμπες κάνει ο Αρχηγός σας) που καθιστά τα άχρηστα ομόλογα των τοκογλύφων δανειστών μας, ένα καθαρά ιδιωτικό χρέος  (που σε περίπτωση πτώχευσης της Ελλάδας έχουμε την δυνατότητα να το αποπληρώσουμε σε δραχμές) σε κρατικό ενυπόθηκο χρέος που κατά το αγγλικό δίκαιο θα πληρωθεί σε ευρώ

Το ερώτημα είναι απλό , όπως και η απάντηση  ... "απίδια χρειάζονται μόνο"

9 σχόλια:

  1. ΙΑΚΧΕ

    ΕΥΘΥΝΕΣ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΟΝΤΩΝ
    ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ
    ΘΑ ΖΗΤΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΘΕΣΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΤΟ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙ
    ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΕΙ ΜΑΖΙ ?
    Η ΤΟΝ ΓΑΜΟΥΣΑΝ Η ΠΗΡΕ ΧΑΡΤΖΙΛΙΚΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΑ ΤΩΡΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΝΟΔΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 89 ΕΛΕΓΕ ΚΑΛΟΣ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ,ΜΕΤΑ ΓΙΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΕΛΕΓΕ ΠΡΟΔΟΤΗΣ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ,ΜΕΤΑ ΓΙΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΕΛΕΓΕ ΗΡΩΑΣ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΝ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ......... ΣΩΘΗΚΕ ΤΕΛΙΚΑ Η ΠΟΛΙΚΗ ΑΡΚΟΥΔΑ ΣΤΟΝ ΒΟΡΕΙΟ ΠΟΛΟ..................................................................................................................................................ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΝΑΡΩΤΙΟΥΝΤΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ Ν.Δ. ΣΤΗΝ ΣΥΓΓΡΟΥ................................................................................................................................................................................................ΣΠΟΥΔΑΡΧΙΔΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ο αντωνακης
    κλεινει την πορτα στις μελλοντικες νομικες διωξεις
    του γιωργακη

    ωχ παναγια μου,τι μας περιμενει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. http://www.dailymotion.com/video/xm6ahq_yyyyyy-yyyyyyyyyyy-yyyy-yyyy-yyyyy_news#from=embed ιακχε ανεβασε το ! τι λεει ο ουρανοκατεβατος εκ ρουμανιας παρισταμενος τον εφοριακο-βουλευτη? θεωρει τον εαυτο του πιο αξιο απο αλλους βουλευτες? ? ισως επειδη γνωριζουν οι συναδελφοι του το story του και την κλαψα του δεν εχει παρει ποτε ΤΙΠΟΤΑ και ουτε προκειτε ετσι οπως παει.. ουτε περηφανεια εχει.. κατι τετοια γλοιωδοι και κακεντρεχοι ανθρωπακια δεν τα παω μια.. και ειναι ενας απ αυτους! φτου σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δωσίλογος είναι εκείνος που δίνει λόγο στους επίδοξους καταχτητές της χώρας του, που σπέρνει την ηττοπάθεια στον λαό για να επικρατήσουν οι συνεργάτες των καταχτητών.

    Η συνέχεια...

    http://dimitriskazakis.blogspot.com/2011/11/blog-post_06.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. http://prezatv.blogspot.com/2011/11/blog-post_4734.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. τι γλυκούλης που είναι ο κ. Στάγκος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΑΛΑ ΑΚΟΜΗ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΓΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΑΤΣΕΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ