Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

ΠΑΟΛΟ-ΒΑΓΓΕΛΑΣ Ο ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ


Βαγγέλας ο κωλοτούμπας Ο "δημοκρατικός" Καλαθάς έγραψε στα παλιά του τα παπούτσια τις δικές του δεσμεύσεις του μπροστά στους κατοίκους του Εμμ.Παππά (και στα κανάλια) για δημοψήφισμα αναφορικά με το θέμα της εγκατάστασης φωτοβολταϊκών.

Κάνοντας μια θεαματική κωλοτούμπα δήλωσε στο Δημ. Συμβούλιο της Δευτέρας 14/11/2011 ότι:

α. Δεν θα γίνει δημοψήφισμα
β. Το θέμα των φωτοβολταίκών θα προχωρήσει γιατί είναι πολιτική του θέση.

Ρε Καλαθά, εσύ δεν ήσουν που θα συζητούσες με τους κατοίκους και θα προσπαθούσες να τους πείσεις για να εκφραστούν καλά πληροφορημένοι στο δημοψήφισμα; Εσύ δεν ήσουν που ορκιζόσουν στις δημοκρατικές διαδικάσίες; Τί έγινε τώρα;Δεν μας βολεύουν οι διαδικασίες, τις καταργούμε...Γειά σου ρε μεγάλε ΠΑΣΟΚε δήμαρχε... Ήδη έχεις κυρηχτεί ανεπιθύμητος στο Εμμ. Παππά...συνέχισε έτσι και σε λίγο καιρό θα τρως ξύλο σε όλα τα χωριά του Δήμου...

Και μην τολμήσεις να προχωρήσεις στα φωτοβολταϊκά χώρις τη σύμφωνη γνώμη των κατοίκων, γιατί θα γίνει της Κερατέας... εκτός αν έχεις σκοπό να προστατεύεις την εγκατάσταση με τα ΜΑΤ..είσαι ικανός να το κάνεις και αυτό..

Προτείνω στο Τοπικό Συμβούλιο (που ομόφωνα απορρίπτει την ιδέα) να οργανώσει το Δημοψήφισμα με παρουσία δικαστικού χωρίς να περιμένει τον Καλαθά ...θέλω να δω τότε τον μάγκα Καλαθά ...

Από το χρήστη Ανώνυμος στις ΠΑΝΟ, ΓΕΡΑ ! ΣΧΙΣΤΑ ΤΑ ... ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ

4 σχόλια:

  1. Δήμαρχε,επένδυση είναι οταν βάζει κάποιος λεφτά φτιάχνει κάτι(μόνος του ή με εργάτες που προσλαμβάνει και πληρώνει)και το πουλάει σε πελάτες που το ΘΕΛΟΥΝ........Τα αίολικά τωρα.ΚΑΝΕΙΣ δεν θέλει το ρεύμα απο τα αιολικά γιατί ειναι ακριβώτερο.Τριαντα πέντε (35) ευρώ την κιλοβατώρα ειχε ,χονδρική οταν ήρθε το Πασοκ, ενενήντα(90) με έκατό (100) το δίνουν χονδρική οι αιολικοί "επενδυτές".Την διαφορά Δήμαρχε την πληρώνεις εσύ και οι δημότες σου,εγώ και ολοι στο "τέλος" ΥΠΕΡ ΑΠΕ.και για να μην παίρνεις χαμπάρι φούσκωσαν την χονδρική τιμή στα εξήντα (60) για να μην φαίνεται το καπέλο.Σαν να έχει παγωτό στο χωριό με δύο(2)ευρω και συ νάρχεσαι στα σέρρας ,να αγοράζεις το ίδιο παγωτό τέσσερα (4) και να πληρώνεις και την βενζίνη πάνε έλα.Και είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ.Φαντάσου πέντε εκατομμύρια (5.000.000) νοικοκυριά να πληρώνουν ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ καπέλο στο ρεύμα.Αυτό ΔΕΝ είναι έπένδυση ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΟΣ.Ποιός κερδίζει?Κερδίζει ο'έπενδυτής" που τον αποκαλεί νόμιμο ΚΛΕΦΤΗ. Κερδίζει ο σύμβουλος ή ο Δήμαρχος που το "σπρώχνει" ........

    antinews .gr για τον Δήμαρχο Γκλέτσο..
    Κάθε ομοιότητα ....Διαβάστέ το.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. http://www.antinews.gr/2011/11/15/133551/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΙ ΕΛΕΓΕ Ο ΚΑΛΑΘΑΣ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΕΜΜ.ΠΑΠΠΑ ΣΤΟ 3.12 ΚΑΙ ΣΤΟ 3.52.

    http://www.serrestv.gr/tv/musicvideo.php?vid=510c94019

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η αλλαγή στο τοπίο καταλυτική και το όφελος αμφισβητήσιμο από πολλούς. Χιλιάδες τόνοι τσιμέντου, ατσαλιού και πλαστικού θα εγκατασταθούν εκεί πάνω. Θα είναι τελικά θετικό το ισοζύγιο διοξείδιο του άνθρακα που αντιστοιχεί στο ρεύμα που θα παραχθεί από όσο θα έχει εκλυθεί μέχρι την εγκατάσταση; Θα γίνει το υποσχόμενο κέρδος από την " πράσινη ενέργεια " αισθητό στον τόπο μας και πότε;"
    Μην ξεχνάμε ότι στο επόμενο Δ.Σ θέτει το ίδιο θέμα και για περιοχές στην Πεντάπολη στον ΑΓΚΑΘΟΤΟ 100 στρέμματα και σε περιοχή του Χρυσού οργανωμένο σχέδιο δήμαρχε έτσι????????
    ‘ΟΧ ξέχασα πάντα προς το συμφέρον τον πολιτών χαχχαχχαχα’

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ