Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ

Δυστυχώς κ. Σαμαρά για ακόμη μια φορά αποδειχθήκατε κατώτερος των περιστάσεων .Μόνο η βαθιά ικανοποίηση των διαπλεκομένων ΜΜΕ που πανηγυρίζουν έπρεπε ήδη να σας προβληματίσει. Η τελευταία εβδομάδα απέδειξε ότι είστε κατώτερος των περιστάσεων.Το ίδιο λάθος κάνατε το 1995 όταν ψηφίζοντας Στεφανόπουλο για πρόεδρο δημοκρατίας δώσατε την ευκαιρία στο διαλυμένο ΠΑΣΟΚ με τον ημιθανή Α. Παπανδρέου να διατηρηθεί στην εξουσία να ανασυνταχθεί με τον Σημίτη και να παραμείνει στην εξουσία για τα επόμενα 8 χρόνια. Από χθες το βράδυ ξυπνήσατε μνήμες στο θυμικό του νεοδημοκράτη .

Είναι η δεύτερη φορά που πουλάτε αυτή την παράταξη .Από το μεγάλο οχι του 2010 που η πορεία των γεγονότων το δικαίωσε οδηγηθήκατε στο ναι που πλέον σας κάνει μέρος του προβλήματος και συνυπεύθυνο της χρεωκοπίας που έρχεται στον επόμενο χρόνο .Συμμετείχατε στην πλήρη καταπάτηση και κατάλυση του συντάγματος σας θυμίζω τα άρθρα 37 και 38. Τηρήθηκε έστω και μια σειρά από αυτά τα άρθρα κ. Σαμαρά ;

Προτείνω το επόμενο βήμα σας να είναι η παράταση της θητείας αυτής της βουλής η ακόμη καλύτερα για όλους σας η κατάργηση των εκλογών λόγω ειδικών συνθηκών και η παράταση της θητεία σας για τα επόμενα 15 χρόνια ας που η ισόβια . Άλλωστε προέχει το καλό του τόπου και των Ελλήνων. Τι κάνετε  κ. Σαμαρά όταν στο τέλος του μήνα θα ανακοινωθεί η απόφαση του Διεθνούς δικαστηρίου της Χάγης για τα Σκόπια.

Αν το όνομα είναι Μακεδονία τι γίνεται; Κυβέρνηση ρίξατε το 1993. Η δανειακή σύμβαση προβλέπει εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας τι θα ψηφίσετε. Προβλέπεται νέο πακέτο μέτρων τι θα ψηφίσετε. Προβλέπεται αύξηση της φορολογίας τι θα ψηφίσετε. Σβήσατε την ελπίδα του Έλληνα οτι μπορούσε να υπάρξει και άλλος δρόμος .Δικαιώσατε την ομάδα των υπαλλήλων των αγορών που είχαμε την ατυχία να μας κυβερνήσουν τα τελευταία 2 χρόνια.

 Με ποιο πρωθυπουργό τον κ΄Παπαδήμο τον άνθρωπο του βαθύ ΠΑΣΟΚ. Ειδικός σύμβουλος στην Τράπεζα της Ελλάδος το 1985 Υποδιοικητής το 1993 διοικητής το 1994. Μαζί με το Σημίτη μαγείρεψαν τα νούμερα το 2000 για να μπούμε στο ευρώ . Έκλεισε τα μάτια στο πάρτυ του χρηματιστηρίου .Και βεβαίως ήταν κάθετα αντίθετος στο κούρεμα .Αυτά τα λίγα κ.Σαμαρά είχατε την ιστορική ευκαιρία να οδηγήσετε τον ελληνικό λαό στο αυριό στο 2021 που κάνατε αναφορά στην ομιλία σας στην ΔΕΘ . Ολα βέβαια θα τα κρίνει η ιστορία πάντως ένα είναι σίγουρο οτι η συγγενής σας Πηνελόπη Δέλτα δεν θα αισθανόταν υπερήφανη για εσας ...

Από το χρήστη Ανώνυμος στις ΤΑ ΒΡΗΚΑΝ "ΟΙ ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΕΣ" ... ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕ... την 7/11/2011

19 σχόλια:

  1. Αλα τις, πληθυντικο ο "ανωνυμος"!!!
    κ.Σαμαρα..."σΑς ΠΑΡΑΚΑΛΩ , ΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΚΛΕΓΕΙΤΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟς , βαλτε κ λιγο βαζελινη, οχι σαν τον αλλον τον προδοτη, που ουτε σιελο εβαλε..Εγω θα σας ψηφισω παλιν κ.Σαμαρα διοτι ως γνησιος δεξιος, δεν μου παει το χερι να ψηφισω κατι αλλο..Καλυτερα να το κοψω..Αλλας κ εσεις Κ Σαμαρα μου...μας ψιλοστενοχωρεσατε......αΛΛΑ ΑΝΤΕ ,ΒΡΕ ΧΑΛΑΛΙ ΣΑς ο,τι εγινε εγινε..
    Σωστος ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ...."ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΕΠΕΣΑΝ" ΜΑΛΛΟΝ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΕΣΕΝΑ ΑΝΤΩΝΑΚΗ...ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ Κ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟ Κ ΤΟΝ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ.
    ΜΑΛΛΟΝ Σ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ...Κ ΕΔΙΕΞΕΣ ΟΤΙ ΗΣΟΥΝ ΕΙΣΑΙ Κ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ..
    Κ ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΔΗΛ. ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ? ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ?
    ΕΤΣΙ ΔΙΕΤΑΞΑΝ Τ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΟΥ...ΑΛΛΑ ΣΕ ΒΟΛΕΥΕ Κ ΕΒΓΑΙΝΕΣ ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ...ΑΦΟΥ ΤΟ ΚΟΥΠΙ ΤΟ ΤΡΑΒΟΥΣΕ Ο ΓΑΠ(καιρο που βρηκε κ αυτος να κανει τον πρωθυπουργο!!)Και το να "κανει " τον πρωθυπουργο δεν ειναι σχημα λογου. ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΗΣ ΝΕΩΤΕΡΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ...'ΕΚΑΝΑΝ" ΤΟΥΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ.
    ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΜΕΙΖΟΝΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ (ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ-ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ) ΟΙ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΤΡΟΙΚΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕ
    (ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΩ:Γαλλια-Αγγλια-Ρωσσια )ΝΑΥΜΑΧΙΑ ΝΑΥΑΡΙΝΟΥ, ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ ΤΗΣ "ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ" ΕΛΛΑΔΑΣ....Κ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ..
    ΤΩΡΑ ΔΗΛ.ΗΡΘΑΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ?
    ΟΤΤΟ Ή ΟΘΩΝ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΚΙ ΟΙ ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ? ΟΛΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ Ή ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΗΤΑΝ..
    ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ/ ΑΣ ΜΑΖΕΨΟΥΜΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΜΑΣ, ΑΣ ΠΕΡΙΣΩΣΟΥΜΕ Ο,ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ...ΚΙ ΟΠΟΥ ΒΓΕΙ..
    ΜΕ ΚΡΑΥΓΕΣ Κ ΓΙΟΥΡΙΑ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΑΧΗ..ΓΙΑΤΙ Ο ΜΑΧΟΜΕΝΟΣ ΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΙ ΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΑΙ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ...ΧΟΡΤΑΤΟΣ...
    ΑΡΑ ΜΕ ΨΩΜΟΣΑΚΟΥΛΟ(κοινως στομαχι) αδειανο...αστα να πανε..πατριωτακη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. σε λίγο η κωλοτούμπα ..Καρατζαφέρης....θα εμφανίζεται ως αντιμνημονιακή δύναμη εναντίον του μνημονιακού Σαμαρά. Και αυτό θα συμβεί άμεσα τώρα που έμεινε στην απέξω...όσο για τη Νέα Δημοκρατία ας ξαναδούμε τα γεγονότα ότι επιτέλους έφυγε ο Παπανδρέου, έχουμε άμεσα εκλογές δηλαδή η χώρα βρίσκεται ήδη σε προεκλογική περίοδο, και σε ότι αφορά τα μέτρα..που δήθεν θα υπογράψει η Νέα Δημοκρατία και ο Σαμαράς εδώ θα μαστε να γράφουμε.. Συνοδευτικά μέτρα και παραχώρηση εθνικής κυριαρχίας δεν θα υπογράψει ποτέ....τώρα αν δεν θέλουν κάποιοι να δουν ότι τελείωσε μια ολόκληρη εποχή...θα το δουν ...σύντομα...και ίσως επώδυνα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ξυπνάτε ρεεεεε...ακούστε τον ξεκάθαρο λόγο του Τσίπρα..μην καταπινετε τις κωλοτούμπες του Αντώνη που έγινε Αντωνάκης (σαν τον Γιωργάκη)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΙΚΑΧΕ ΟΙ ΜΠΑΖΔΑΝΗΣ,ΜΑΣΛΑΡΙΝΟΣ,ΣΦΕΛΙΝΙΩΤΗΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΟΥΛΕΥΤΕΣ 3 ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ;ΔΗΛ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΚΙ ΚΑΦΕΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΖΑΜΠΕ;ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ....ΖΗΤΩ Η ΚΟΛΛΙΑ....ΖΗΤΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ξεκιναν οι εκλογές βλακοίακχε!ξεκινα να εκθιάζεις τη Κολλια και τον Αλέκο,αν είναι υποψήφιος,και βρίσε φούλ Τάσον και τον Λεο!ξεκίνα πληρωμένο παπαγαλάκι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο Σαμαράς τέλειωσε τον Μητσοτακισμό και τον Παπανδρεϊσμό
    Από factorx στις 07/11/2011
    Share

    Έχουμε και λέμε: Είναι παγκοίνως γνωστό ότι η χειρότερη κυβέρνηση, που ταλαιπώρησε τόσο αυτήν τη χώρα τα τελευταία πενήντα χρόνια, είναι αυτή των δυο τελευταίων ετών! Ένας άπατρις, για να μην πω χειρότερα, πρωθυπουργός κατέστρεψε τα όνειρα και τις ελπίδες μας, μας έκανε να περπατούμε με το κεφάλι σκυφτό και να μην ξέρουμε τι μας ξημερώνει. Δεν χρειάζεται τα αριθμήσουμε ξανά τα εσκεμμένα λάθη, τα έχουμε πει χιλιάδες φορές.

    Απ’ την άλλη μεριά βρίσκεται ένας αρχηγός που τον πιστέψαμε και τον ακολουθήσαμε γιατί έδειξε ότι είναι πατριώτης! Πορευτήκαμε μαζί του χειροκροτούσαμε τις θέσεις του, την πατριωτική του στάση και καλά κάναμε. Τώρα αρχίζουμε τη γκρίνια! Το κόμπλεξ αυτής της παράταξης.

    Δηλαδή ο Σαμαράς μέσα σε δυο βράδια άλλαξε; Μήπως ζήτησε οφίτσια; Μήπως ζήτησε πρωθυπουργία; Μα ποτέ δεν έδειξε ότι έχει τη φιλοδοξία ενός «επίδοξου ηγέτη των συγκυριών» αλλά αντίθετα ενός «σύγχρονου ηγέτη της μορφοποίησης» μιας κοινωνίας σε παρακμή. Μέσα από επώδυνες πολιτικές επιλογές, με βαθιά επίγνωση του κοινού καλού και το δικό του timing, επιχειρεί την επανεκκίνηση εκείνων των μηχανισμών που θα αναγεννήσουν την ελληνική κοινωνία.

    Απλά οι συνθήκες αλλάζουν με την ταχύτητα του φωτός και θα πρέπει τα αντανακλαστικά σου να είναι ακόμα πιο γρήγορα! Να τις προλαβαίνεις και να τις ξεπερνάς. Και ειδικά όταν υπάρχει ο πράσινος καταλύτης που προκαλεί απρόβλεπτες in vivo αντιδράσεις. Είδαμε όλοι πως ήταν πριν λίγες μέρες τα πράσινα ανθρωπάκια , πως έγιναν επαναστάτες ξαφνικά και πως κατέβασαν τα βρακιά στη συνέχεια αλαλάζοντας το « ο Βασιλιάς απέθανε ζήτω ο ίδιος Βασιλιάς!».

    Τι να έκανε λοιπόν ο Σαμαράς; Να τους άφηνε να συνεχίσουν στις καινούριες συνθήκες; Μα δεν είναι στην ιδιοσυγκρασία του.

    Πριν δυο δεκαετίες για πολύ σοβαρούς πατριωτικούς λόγους άφησε τη θέση του υπουργού και μέλλοντα αρχηγού της Ν.Δ. δεν συνθηκολόγησε με το «οι Έλληνες θα το ξεχάσουν σε δέκα χρόνια» του Μητσοτάκη και το πλήρωσε ακριβά!

    Πριν από δύο χρόνια γκρέμισε τον Μητσοτακισμό

    Προχθές και χθες νομίζω πάλι πατριωτικά λειτούργησε. Γκρέμισε τον Παπανδρεϊσμό! Αυτό που δεν το έκανε κανένας! Και πολύ απλά δεν είναι Παπανδρέου.

    Θα μπορούσε βέβαια χάριν εντυπωσιασμού να λειτουργήσει όπως ο Τσίπρας και η Παπαρήγα. Να επιμείνει στο στείρο όχι. Όμως έκανε την υπέρβασή του με το όποιο πολιτικό και προσωπικό κόστος.

    Ας μη βιαζόμαστε λοιπόν να κρίνουμε και να απογοητευόμαστε! Οι κρίσεις και οι κριτικές πρέπει να γίνονται πάντα με τις διαμορφούμενες συνθήκες της στιγμής.

    Να ευχόμαστε για το καλό αυτού του τόπου να διαπραγματευτεί όπως μας έχει συνηθίσει ! Εμείς έχουμε ακόμα υπομονή! Ας μην τα πετάμε όλα με μια, δικαιολογημένη ίσως, προσωρινή ένταση του θυμοειδούς .

    Αλλά κι από την άλλη ο Σαμαράς και οι συνεργάτες του να λειτουργήσουν έτσι ώστε να μην χρειαστεί να επαληθευθεί το ρηθέν «και έσται η εσχάτη πλάνη χείρων της πρώτης».

    Ας ευχηθούμε να πάνε όλα καλά !

    danaos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΝΤΕΡΤΙΛΗ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας = Κυβέρνηση εθνικής προδοσίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΩΣΤΑΚΗΣ - ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ - ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ξεβρακώθηκες Αντώνη . Μ΄αυτούς κυβέρνηση ρε Αντωνάκη ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Οι πρόθυμοι σε αυτή την κυβέρνηση θα έχουν το πολιτικό τέλος που τους αρμόζει .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΟΥΣΤ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ . ΘΑ ΦΑΤΕ ΜΑΥΡΟ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ . ΠΡΟΔΟΤΕΣ , ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Εγώ τι να πω ρε παιδιά ; Έβλεπα τηλεόραση χθες και τα πήρα . Τέτοια γκαραγκιοζιλίκια δεν έχω ξαναδεί . Έχουν καταλάβει σε τι κατάσταση βρίσκεται ο κόσμος ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Η ΛΑΪΚΗ ΟΡΓΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΤΟΝΩΘΕΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ . ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΘΑ ΔΥΝΑΜΩΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ο Παπαδήμος πρωθυπουργός . Σαν να λέμε έβαλαν τον λύκο να φυλάει τα πρόβατα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΧΘΕΣ ΕΙΧΑΜΕ ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ . ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ . ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ . ΧΑΘΗΚΕ ΤΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΚΑΙ Η ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ? ΝΤΡΟΠΗ , ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ ΔΕΝ ΣΥΝΕΒΑΙΝΑΝ ΑΥΤΑ . ΝΤΡΟΠΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. 11:22
    αφελη (ή πονηρε?)νουδουκρατη της ανοιξης
    τον παπαδημο βαζουν να κανει ολη τη δουλεια
    και τον στηριζουν εκ των ΠΡΟΤΕΡΩΝ
    Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ (ΠΡΑΣΙΝΑ ΚΟΥΝΑΒΙΑ ΚΑΙ ΔΕΞΙΕΣ ΥΑΙΝΕΣ)
    και Η δωρα (δινω δινω)
    και Ο ΑΝΤΡΑΣ (οχι καμια αδερφη ,μποντιμπιλντερ,
    αυτο δημιουργητος,διαφημιστης,βαλες του ξεροτηγανου,πορτιερης του εφιαλτη,συμβουλος του
    παπαντρεου,καναλαρχης,λογιος,ΚΑΤΣΕΡ κλεφτων με τα ποδια,ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ,ο περιστεροδεικτουμενος,ο εκλεκτος ΤΟΥ.....)καρα ω καρα τζα ΦΕΡΝΩ
    εφτασεεεεεεεεεεεεε

    τα υπολοιπα ειναι ΚΟΡΩΝΕΣ
    για τους ιθεγενεις ,στις εκλογες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ