Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011

Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ ΚΙ Ο ΤΑΡΙΦΑΣ...



Εναν ταξιτζή προσέλαβε ως "ειδικό συνεργάτη", ο οποίος θα ασκεί τα καθήκοντα του επιτελικά !!!!  για θέματα παιδείας, πολιτισμού και αθλητισμού,  με μισθό 15.000 ευρώ για εξι μήνες , ο γνωστός "Πάολο Ρόσσι" κατά κόσμον Δήμαρχος Εμ. Παπά, Βαγγέλης Καλαθάς.
Αυτή είναι η "οριζόντια λογική" στην Ελλάδα του πράσινου ήλιου, της ΑΕΚ , του ΠΑΟΚ , της Καλαμαριάς ...

12 σχόλια:

  1. Ε ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΑΞΙΤΖΙΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ,ΜΟΡΦΟΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ,ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΕΒΓΑΛΕ ΝΟΜΙΖΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΙΑΚΧΕ Ο ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΙΤΛΟ Π.Ε ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ. ΑΚΟΜΗ,ΕΠΕΙΔΗ ΣΑΝ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟΣ ΒΛΑΚΑΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΜΟΙΒΗ, ΟΛΟΙ ΟΙ Ε.ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΑΜΟΙΒΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ 55'/, ΤΟΥ ΜΙΣΘΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ 1100 ΕΩΣ 1300 ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.ΑΝ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΟΜΠΛΕΞ ΠΑΝΤΩΣ ΠΟΛΛΟΙ ΑΞΙΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΣ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΣΕ ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΠΙΤΣΑΡΙΕΣ ΤΑΞΙ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΗ ΦΥΛΛΑΔΙΟΝ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΞΙΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΑΞΙΟΥΣ.ΒΕΒΑΙΑ ΕΣΥ ΗΣΟΥΝ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΓΙΑ ΑΜΟΙΒΕΣ 226.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΕΙΔΙΚΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΣΕ ΑΛΛΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ 15.000 ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΡΟΤΡΕΠΕΙΣ ΤΟΝ ΛΑΖΑΡΑΚΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΡΕΥΝΑ ΠΡΙΝ ΠΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ.ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΑΝΤΕ ΦΤΥΣΕ ΤΑ ΜΠΟΥΤΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΓΡΑΨΕ ΕΠΩΝΥΜΑ ΧΑΜΕΝΕ! ΤΑΡΙΦΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καλά βρε "Παολο", εκεινον τον ρεμαλοξεφτυλοπαρταλο το Ζάχο τι τον κουβαλάς μαζί σου; Γι αυτό χρειαζόσουν τον ... ταρίφα;
    Γιατί μόνο με τέτοιους μπορεί να συνομιλά ο Ζάχος, αλλιώς έπρεπε να κουβαλά μαζί του και την "Γραφίδα" του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΜΜ ΠΑΠΑ?
    ΟΛΑ ΤΑ ΣΦΑΖΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΧΑΙΡΩΝΕΙ ΕΤΣΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΚΑΚΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο σύζυγος επιστρέφει στο σπίτι του από τη δουλειά και βρίσκει τα τρία του παιδιά στον κήπο, ακόμα με τις πυτζάμες τους, να παίζουν. Τριγύρω τους υπήρχαν άδεια κουτιά από φαγητό διασκορπισμένα σε όλον τον κήπο.

    Η πόρτα του αυτοκινήτου της γυναίκας του ήταν ανοιχτή, καθώς επίσης και η πόρτα του σπιτιού και πουθενά ίχνος από τον σκύλο.

    Μπαίνοντας στο σπίτι συνάντησε ακόμα μεγαλύτερη ακαταστασία. Ένα φωτιστικό πεσμένο κάτω και το χαλί τσαλακωμένο και μαζεμένο πάνω στον τοίχο.

    Στο σαλόνι η τηλεόραση ήταν αναμμένη και έπαιζε πολύ δυνατά σε ένα κανάλι με κινούμενα σχέδια και ο καναπές ήταν καλυμμένος με παιχνίδια και ρούχα.

    Στην κουζίνα ο νεροχύτης ήταν γεμάτος κατσαρόλες, το πρωινό είχε χυθεί στα μάτια της κουζίνας, η πόρτα του ψυγείου ανοιχτή, τ φαγητό του σκύλου πεταμένο στο πάτωμα, κάτω από τραπέζι ένα σπασμένο ποτήρι κι ένας μικρός σωρός πίσω από την πόρτα.

    Ανέβηκε αμέσως τη σκάλα παραμερίζοντας τις ντάνες από παιχνίδια και τους σωρούς από ρούχα, αναζητώντας τη γυναίκα του, τώρα πλέον ανήσυχος μήπως της συνέβαινε κάτι, μήπως αρρώστησε, μήπως έπαθε κάτι σοβαρό.

    Όπως πήγαινε προς την κρεββατοκάμαρα πρόσεξε πώς έβγαινε νερό κάτω από την πόρτα του μπάνιου και μπαίνοντας είδε πετσέτες γεμάτες σαπούνια και ακόμα περισσότερα παιχνίδια στο πάτωμα, χιλιόμετρα από χαρτί υγείας ξετυλιγμένο και πεταμένο σε μια γωνιά και οδοντόκρεμα πάνω στον καθρέφτη και στους τοίχους.

    Μπήκε τρέχοντας στην κρεββατοκάμαρα και βρήκε τη σύζυγό του χωμένη στο κρεββάτι με τις πυτζάμες, να διαβάζει 'ήρεμα ένα μυθιστόρημα.

    Εκείνη τον κοίταξε, του χαμογέλασε και τον ρώτησε πώς ήταν η μέρα του.

    Εκείνος την κοίταξε και αναμαλλιασμένος τη ρώτησε:

    -Τι συνέβη εδώ πέρα ;

    Εκείνη του χαμογέλασε ξανά και του είπε:

    - Θυμάσαι που κάθε φορά που επιστρέφεις από τη δουλειά με ρωτάς τι σκατά κάνω όλη μέρα ;

    - Ναι, απάντησε αυτός.

    - Ε ΛΟΙΠΟΝ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΤA ΕΚΑΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 1.Ρε ξεφτίλες το θέμα είναι πόσα κοστίζει στο Δήμο και στους δημότες η πρόσληψη του "ειδικού συνεργάτη" και όχι πόσα παντελονιάζει μετά τις κρατήσεις για ασφαλιστικά ο ίδιος...κοστίζει ή δεν κοστίζει 15000 για το (υπόλοιπο του) 2011 όπως λέει στη "Διαύγεια" με ημερομηνία 14-6-2011, δηλαδή 2500 ευρώ το μήνα;;;
    2.Πτυχίο έχει αλλά γιατί φωτογραφική προκύρηξη; Γιατί θα πρέπει να είναι Γυμναστής ο Ειδικός Συνεργάτης για θέματα πολιτισμού Παιδείας και Αθλητισμού;Γιατί "έτυχε" να είναι και εκπρόσωπος Τύπου του Καλαθά και προεκλογικά; Γιατί παριστάνει τον σωφέρ του Καλαθά;Σε ποιόν θα λογοδοτήσει για το έργο (λέμε τώρα)που παράγει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μαλάκα ταρίφα
    άλλο να είσαι πτυχιούχος και να δουλεύεις σαν υπάλληλος σε ταβέρνα ταξί πιτσα και διανομή φυλλαδίων και άλλο να είσαι ιδιοκτήτης ταβέρνας ή ταξί ή πιτσαρίας ..μη μπερδεύεις τη βουρτσα με την πούτσα...θα μπορούσε να προσλάβει κάποιον άνεργο πτυχιούχο με πραγματικά προσόντα...αλλά τα γρμμάτια πρέπει να πληρώνονται, έτσι δεν είναι;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ρε παπάρα 11.18, ο Ζάχος πού κολάει στο θέμα; Αλλά άμα έχεις κολλήματα...μακάρι να είχαμε και άλλους ρεμαλογεφτιλοπάρταλους σαν το Ζάχο στα Σέρρας...θα γλυτώναμε από κάτι πράσινα ερπετά και μπλέ βδέλες...όσο για το υπονοούμενο για την γραφίδα του,άμα έχεις τα κότσια και αρχίδια βάλε την υπογραφή σου κάτω από ένα κείμενο της γραφίδας...έστω και αυτό θέλει πολλή μαγκια άν όντως συμβαίνει...που μάλλον σου λείπει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ένα δωδεκάχρονο παιδάκι βλέποντας τις ειδήσεις ρωτάει τον μπαμπά του:
    - Μπαμπά, τι είναι πολιτική;
    Ο πατέρας, που είναι φανερά ικανοποιημένος που ο γιος του δείχνει σημάδια ωριμότητας, του απαντάει με ένα παράδειγμα:
    - Κοίταξε παιδί μου... Μια χώρα είναι σαν μια οικογένεια. Πάρε για παράδειγμα τη δική μας.
    Η μαμά, είναι σαν την κυβέρνηση, κανονίζει τα πάντα μέσα στο σπίτι. Εγώ, ο πατέρας, είμαι σαν το μεγάλο κεφάλαιο, στηρίζω την οικονομία του σπιτιού.
    Η υπηρέτρια, είναι σαν την εργατική τάξη, κάνει όλες τις εργασίες που πρέπει να γίνουν.
    Εσύ, είσαι η κοινή γνώμη που παρατηρεί τα όσα συμβαίνουν γύρω της. Τέλος, το μωρό που έχουμε σπίτι συμβολίζει το μέλλoν της χώρας.
    Σκέψου τα όλα αυτά το βράδυ, και αύριο θα συζητήσουμε για τα συμπεράσματα που έβγαλες, εντάξει;
    - Εντάξει μπαμπά, απαντάει ο μικρός, και σκεφτικός πηγαίνει στο κρεβάτι του.
    Στη διάρκεια της νύχτας και ενώ σκεφτόταν τα σοφά λόγια του πατέρα, ακούει κλάματα από την κούνια του μωρού. Σηκώνεται πάνω, πλησιάζει την κούνια και βλέπει ότι το μωρό έχει λερωθεί...
    Πηγαίνει στην κρεβατοκάμαρα να το πει στην μητέρα του, ανοίγει την πόρτα και βλέπει μόνο τη μητέρα του στο κρεβάτι να κοιμάται.
    Ο πατέρας άφαντος! Τον πιάνει πανικός!
    Από την μισάνοιχτη πόρτα του δωματίου υπηρεσίας, ακούει ύποπτους θορύβους... Πλησιάζει, κοιτάει και βλέπει τον πατέρα του με την υπηρέτρια στα τέσσερα! Κάγκελο ο πιτσιρίκος!!!
    "Τι να κάνω;", σκέφτεται, "να ξυπνήσω την μαμά; Θα δει τον μπαμπά με την υπηρέτρια. Να διακόψω τον μπαμπά; Ντρέπομαι, και ποιος θα αλλάξει το μωρό;;; Εγώ δεν ξέρω να το κάνω..."
    Αποφασίζει, λοιπόν να κάνει την πάπια και πάει για ύπνο. Το επόμενο μεσημέρι, μετά το φαγητό, λέει ο πατέρας στον γιο:
    - Λοιπόν; Σκέφτηκες αυτά που σου είπα εχθές;
    - Ναι πατέρα, τα σκέφτηκα.
    - Και τι συμπέρασμα έβγαλες;
    - Όταν η κυβέρνηση κοιμάται, το μεγάλο κεφάλαιο πηδάει την εργατική τάξη , η κοινή γνώμη αδιαφορεί, και το μέλλον της χώρας είναι βυθισμένο στα σκατά !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αληθεύει ότι στο δήμο Εμμανουήλ Παππά ο δήμαρχος νοίκιασε μυστικά έκταση σε Γερμανούς επενδυτές;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο συγκεκριμένος ταρίφας είχε αναλάβει με απευθείας ανάθεση απ τον Καλαθα ( όταν αυτός ήταν αντινομάρχης ) την μεταφορά μαθητών .
    Ο νόμος απαγορεύει στους ελεύθερους επαγγελματίες που έχουν η είχαν συμβάσεις με το δημόσιο να καταλάβουν θέσεις ειδικών συνεργατών . Ο Βαγγελας κι ο ταριφας όμως έχουν μια σχέση που είναι υπεράνω του νόμου και σίγουρα βασίζονται στην ..αδράνεια ,βλακεία των συνδημοτων τους . Όπως αναφέρει και το σχόλιο 12:29 άλλο να είσαι πτυχιούχος άνεργος και άλλο Νασαι πτυχιούχος ιδιοκτήτης ταξί με συμπεριφορά ...λαμογιου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. http://et.diavgeia.gov.gr/f/pkm/ada/4%CE%918%CE%997%CE%9B%CE%9B-%CE%A800

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ