Κυριακή 7 Αυγούστου 2011

AX, ΕΥΜΟΡΦΙΑ ...

ΓΟΝΟΙ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΚΑΙ Η "ΔΙΑΥΓΕΙΑ" ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ




Eπειδή ο iakxos πάντοτε απαντά στις προκλήσεις επανέρχομαι στο θεμα της πρόσληψης της θυγατρός Κετσετζή με αφορμή και τους αρνητικούς σε βαρος μας σχολιασμούς αναγνώστη του blog :

"ΙΑΚΧΕ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΩΣ Η ΘΥΓΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΒΑΣΊΛΗ ΚΕΤΣΕΤΖΗ ΠΡΩΝ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΤΡΥΜΩΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ 6.000 ΕΥΡΩ (ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ) ΤΟ ΜΗΝΑ; ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΑΛΑΙΤΖΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΒΙΣΑΛΤΙΑΣ; ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙΣ ΑΥΤΟ; ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΣΤΑ ΣΕΡΡΑΣ ΠΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑΡΠΑΖΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΆ;" (ανώνυμος)

"HΔΗ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙΣ ο διορισμός της θυγατέρας του με βαρβάτο μισθό "ως ειδικής συμβούλου" (απάντηση iakxos)

 ΙΑΚΧΕ συγχαρητήρια για τον ενστερνισμό των τυχάρπαστων απόψεων. Με αυτό το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ και το σχόλιο σου φαίνεται να επικυρώνεις την πληροφορία βόμβα για την αμοιβή των 6.000 το μήνα… από έναν κύριο. Η όλη ανάγνωση μου θυμίζει τακτική της πάλαι παλαιάς νοοτροπίας του Ριζοσπάστη που δημοσίευε σχόλια ανώνυμων αναγνωστών στο ίδιο ύφος με τα κείμενα του, όπως ακριβώς φαίνεται και ταιριάζει στο ρεπορτάζ σου. Ο μισθός της Θυγατέρας είναι 1.400 ευρώ όπως αρμόζει στην επιστημονική της ιδιότητα που αποκτήθηκε με κόπο, είναι από το Μάιο απλήρωτη και ελπίζω να μην έχει διαβάσει όλα αυτά τα επικίνδυνα για το στομάχι.

Από το χρήστη Ανώνυμος στις ΠΥΡΕΤΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ( 5ον) την 4/8/2011


Και σας θέτω αγαπητοί μου προς διαβούλευση, τους αφελείς ίσως κάτωθι προβληματισμούς - ερωτήσεις που χρήζουν όμως απαντήσεων από τους "Άρχοντες" που επι δεκαετία και πλέον διαχειρίζονται δημόσιο χρήμα :

Aυτή είναι η ενδεχομένως φωτογραφική προκύρηξη του Δήμου Βισαλτίας, "πολιτικός μηχανικός με ειδίκευση στην Υδραυλική Μηχανική και το περιβάλλον"

Ερωτάσθε κ.κ. Καλαϊτζή - Κετσετζή :

Πόσοι υποψήφιοι πολιτικοί μηχανικοί βρέθηκαν με ειδίκευση στα δύο ανωτέρω αντικείμενα;



Ερωτάσθε κ. Καλαϊτζή:
  • Προς τι η σπουδή να προσλάβει ο Δήμος ειδικό συνεργάτη;
  • Προς τι η πρωτόγνωρη σύντομη προθεσμία των 10 ημερών για την υποβολή αιτήσεων από την ημέρα δημοσίευσης της προκύρηξης στον Τύπο;
  • Σε τι αποσκοπούσε η μη αναφορά των εφημερίδων που θα δημοσιεύατε την προκύρυξη ώστε να ειναι ευχερής η παρακολούθηση από τους υποψηφίους; ( εδώ είναι η "διαυγεια" του κώλου που λεγαμε)
  • Σε ποιες εφημερίδες τελικά και επί πόσες ημέρες δημοσιεύθηκε η "περίεργη" Προκύρηξη;

Ερωτάσθε κ. Καλαϊτζή:
  • Πόσες συμβουλές με τις "εξειδικευμένες γνώσεις" της σας παρείχε προφορικώς η Ευμορφία μέχρι σήμερα ( για να διαπιστώσουμε το κατ΄επείγον της προσληψης) διότι έχω μια διαίσθηση ότι γραπτώς δεν σας παρείχε καμία. 


Ερωτάσθε κ. Καλαϊτζή:

Από το άρθρο 163 του ν. 3485/2007 προβλέπονται στους Δήμους ισάριθμες θεσεις ειδικών η επιστημονικών συμβούλων με τις θέσεις των Αντιδημάρχων που ορίστηκαν, δηλαδή στο Δημο Βισαλτίας, πέντε (5) θέσεις :
  • Σωστό ή λαθος;
  • Το ποσό των 144.203,42 ευρώ που αναφέρεται στην απόφασή σας αφορά τις αποδοχές των δύο προσληφθέντων για το 2011 ή των πέντε (εαν προσλάβατε αλλους) ειδικών συνεργατών σας;
  •  Αν αφορά τους πέντε, τότε ο μισθός την Ευμορφίας είναι περίπου 28.800 ευρώ τον χρόνο ή 2.400 ευρώ τον μήνα. Σωστό ή Λαθος;
  • Αν όμως αφορά μόνο τους δύο προσληφέντες ο μισθός της Ευμορφίας ανέρχεται στις 6.000 ευρώ (6.000 x 12 = 72.000 x 2 = 144.000 , δικαιώνεται ο ανωνυμος σχολιαστής) 
  • Ποια  είναι η διάρκεια της σύμβασης της Ευμορφίας; Ετήσια προκειμενου να δοκιμαστεί η επάρκειά της ή άπαξ μεχρι τέλους της θητείας σας;
  • Γιατί στην απόφασή σας δεν αναγράφετε λεπτομερώς τα στοιχεία των δύο Συμβάσεων  και η αμοιβή "ειδικών συνεργατών" σας;( εδώ είναι πάλι η "διαύγεια" του κώλου που λέγαμε)
 Περιμένουμε τις απαντήσεις σας με ενδιαφέρον ...

Διότι αγαπητοί μου και άλλοι απέκτησαν πτυχία με περισσότερο σίγουρα πόνο και κόπο των οικογενειών τους αλλά τωρα "κρέμμονται" από την Μ.Κ.Ο. του Κουτμερίδη για να προσφέρουν "Κοινωφελή Εργασία" για  625 ευρώ τον μηνα και μόνο για πέντε μηνες ( δηλαδή, να ξεσκατώνουν γέρους και να καθαρίζουν πλατείες στους Δήμους)



23 σχόλια:

  1. ουστ ρε
    που ειναι εκεινος ο "αντρας" που θα ....
    παρτην στο μαγαζι σου και πληρωνε την "αντρα"..
    αλλα δεν εγραψες ¨αντρας" σκλας ή ¨αντρας" πετην
    πατεκα
    μπραβο κετσετσεττζη ,α ισιχτηρ μπερδευτηκα με τα τοσα τσε τζε γκεβαρα, παιδι σου ειναι,αλλον δεξιο ντημαρχο ντεν εχει,καλα εκανες εσυ θα τα πληρωσεις μηπως??? με τα αλογα εκει γυρω τι γινεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δεν φανταζομαι βασιλακη, να πληρωνει το παιδι
    απ τη τσεπη του βενζινες ,πανε ελα καθε μερα!
    ε τακο ντημαρχε ,δεν φανταζομαι!
    σκοπο (με σκοπο) -νιγριτα -κοφτα απ το κάμπο
    and back! ωρε black που θετε ολνοι και μεις μαζι!
    ή δινει γνωμη οταν και αν χρειαστει με e-mail ε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΗΛΑΔΗ Η ΕΥΜΟΡΦΙΑ:
    ΑΦΟΥ ΣΠΟΥΔΑΣΕ ΟΠΟΥ ΣΠΟΥΔΑΣΕ ΚΑΙ
    ΑΦΟΥ ΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΩΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΚΡΊΘΗΚΕ ΙΚΑΝΗ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΡΘΕΙ ΣΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΗΜΟΥ.
    ΤΩΡΑ ΑΝ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΗΤΑΝ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ.
    ......ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΣΕ ΔΙΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ......
    ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ .........
    ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΣΟ ΘΑ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ Η ΚΥΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΚΑΤ΄ΕΤΟΣ ΜΙΣΘΟΙ + ΑΣΦΑΛΕΙΣΤΙΞΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ.
    ΑΝΤΕ ΒΡΕ ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μετά την ερώτηση που κατέθεσε ο Κ.Βελόπουλος , δόθηκαν τα στοιχεία για το δημόσιο χρέος από το 1974 μέχρι σήμερα .Το 1974 το σημερινό πολιτικό σύστημα παρέλαβε χρέος 335.000.000 ( εκατομύρια )ευρώ .Σήμερα μετά από 37 χρόνια έχει φτάσει στα 390.000.000.000 ( δις ) ευρώ .Ο Εθνάρχης από 335 το πήγε τ0 1981 στο 1 δις .Ο Ανδρέας Παπανδρέου από 1 το έφτασε στα 24 δις .Ο Μητσοτάκης το πήγε στα 68 .Ο μέγας Σημίτης στα 201 .Ο Καραμανλής στα 290 και οΓΑΠ σε 20 μήνες στα 390 και έχει μέλλον.( τα στοιχεία δημοσιευονται σήμερα στην REAL NEWS )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γεωπονο ή Π Μηχανικο ζητα ο δημος!
    ΕΙΝΑΙ ή ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ?
    ΝΑΙ ή ΟΧΙ?

    ππρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ μητσοοοοοοο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΘΕΑΡΕΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.................................
    ...........ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ Ο ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΟΥΝ.
    ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΛΑΘΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΕΑΝ Η ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΑΚΗ ...................................ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΤΩΝ ΑΝΑΘΕΣΕΩΝ ΕΡΓΩΝ ΕΑΝ ΗΤΑΝ ΑΨΟΓΗ.
    ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΕΝΑΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κετσετζής...ο "γίγας" της Αντιπολίτευσης στο Δήμο Εμμ.Παππά...αφού ο παμπόνηρος Καλαθάς τον απείλησε με εισαγγελέα για παράβαση καθήκοντος μόλις ανέλαβε επειδή τάχα έφριξε με τις αναθέσεις και το πάρτυ στον πρώην Δήμο Στρυμόνα, δεν έκανε τίποτα και τον κρατά στο χέρι...έτσι ο Κετσετζής έγινε γατάκι...το πιο φοβερό...η Μαυρίδου του τηλεΕπιλογές την "πέφτει" άσχημα στον Καλαθά για αναθέσεις με το κιλό και διορισμούς με την οκά...βγαίνει στο τηλέφωνο ο Κετσετζής και τί λέει ο "γίγας"??? "-Να χαμηλώσουμε τους τόνους". Και γαμώ την αντιπολίτευση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ακομα ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ για την ειδικοτητα
    και το φτυχιο και γω αναρωτηθηκα παραπανω!

    πρρρρρρρρρρρρρρρ τζακ (προβατοειδες παμπονηρο
    που κανει το σκυλο,μπας και γλυτωσει ..)

    Ρε μήτσοοοοοο, καμμια "φιλολόγο" δεν θες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η ΚΥΡΙΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΣΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΤΗΣ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ ΕΧΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ?
    Ο ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ ΤΟΥ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΕΝΤΑΛΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΔΕΝ ΒΡΗΚΕ ΚΑΤΙ ΤΟ ΜΕΜΠΤΟΝ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΟΤΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΑ ΒΟΛΕΥΟΝΤΑΙ?
    ΤΩΡΑ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ?
    ΜΟΝΟ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΑ ΖΩΑ ΞΕΡΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η κόρη του Κεσετζή τυγχάνει και βαφτηστήρα του Καλαϊτζή, αμ πως! Ενώ ο έταιρος ειδικός συνεργάτης που προσελήφθει μαζί, ακούει στο όνομα Γκανάτσιος είναι γεωπόνος που μόλις αποφοίτησε ούτε να ορκιστεί δεν πρόλαβε, γιος του γνωστού Γκανάτσιου υποψηφίου δημοτικού συμβούλου με τον συνδυασμό του κ. Καλαϊτζή. Έλα να εξωφλούνται τα γραμμάτεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μια που το ανάφεραν κάποιοι,για ψάξτε εκεί στον Δημο Εμμ.Παππα τι γίνεται με ειδικούς συνεργάτες,διορισμούς και αναθέσεις...μακάρι η "Διαύγεια" να γίνει ο εφιάλτης τους...γιατί αν περιμένετε από τον Κετσετζή,ζήσε Μάη μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΔΗΜΤΡΑΚΗ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΑΚΗ ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΙΑΚΧΟΣ; ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΨΕΜΑΤΑ; ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙς ΟΙ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΛΑΛΗΣΤΑΤΟΙ (ΕΙΔΙΚΑ Ο ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ) ΣΙΩΠΑΤΕ; Α ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ! ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ; ΡΕΖΙΛΗ ΣΑς ΚΑΝΕΙ Ο ΙΑΚΧΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΠΤΥΧΙΑ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΕΡΡΑΙΟΙ ΘΑ ΜΑΘΟΥΝ ΤΑ ΡΕΖΙΛΙΚΙΑ ΣΑς ΛΑΜΟΓΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΜΑ ΚΑΛΑ, ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΛΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΥΠΟΙ. ΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΓΕΩΠΟΝΟ ΩΣ ΕΙΔΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΕΝΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΙΓΡΙΤΑΣ; Η ΕΑΣ ΒΙΣΑΛΤΙΑΣ ΕΙΝΑΙ; Ή ΠΑΡΑΤΡΗΜΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΤΟΥ ΜΕΓΚΛΑ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΕΙ ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΦΥΤΟΦΑΡΜΑΚΑ; ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΡΕΤΙΝΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Πάρε και τον "χαμερ" ,για είδικό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Καλό μαϊ μουνι και ο δάρναξ!
    Ο εκβιαστής (σύμφωνα με την ανάρτηση)!
    Τελικά είμαστε ΟΛΟΙ ΔΕΞΙΟΙ . Τέλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αγαπητε μου Ιακχε η παιδικη αγαπημενη συνηθεια των αγοριων εσενα σε στιγματισε και σου γινε βιωμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Eσύ που γράφεις στο σχόλιο κάπου ''κετσετζής ο γίγας της αντιπολίτευσης'' πόσο φτηνά πουλάς τον φίλο σου ρε? τσάμπα? άντε γράψε μας τώρα οτι είσαι και παντελονάτος και πάνω απ'όλα ηθικός χαχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. 9:58
    η τσανταλινα μανταλινα ??????
    α ϊ ντε εχει και παζαρι,αυνανα ενηλικα ..
    εσενα η μαμα σου,με φουφουλες ως τα δεκα πεντε ε??ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΡΕΕΕ η μαλλον την ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΕΛΑ ΤΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΝΑ ΕΞΟΦΛΟΥΝΤΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ. ΑΜ ΠΩ; TI NOMIZETE; ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ Ο κ. ΚΑΛΑΪΤΖΗΣ ΑΚΟΥΣΑ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΒΙΣΑΛΤΙΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΙΟΡΙΣΜΕΝΑ. ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΜΑΣ. ΝΤΡΟΠΗ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΜΠΟΥΥΥ

    Τρόμαξες? ΟΧΙ ε? Το φαντάστηκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Πουναι ρε εκεινο το μικρο αντρακι που απειλουσε ,θα σε δειξω θα σε πειξω. ΕΙΘΕ,μικρε τσογλανε,να μην εχεις ουτε δουλεια ουτε χωραφια και ναχεις drα
    και ειθε να νομιζεις οτι αφισοκολλοντας θα βρεις!
    Να πας στην νιγριτα και να κανεις πρωτοκολλημενη αιτηση. Χαχαχαχαχαχα ΜΠΟΥΦΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. "Πόσες συμβουλές με τις "εξειδικευμένες γνώσεις" της σας παρείχε προφορικώς η Ευμορφία μέχρι σήμερα ( για να διαπιστώσουμε το κατ΄επείγον της προσληψης) διότι έχω μια διαίσθηση ότι γραπτώς δεν σας παρείχε καμία"

    ENΩ ΠΡΟΦΟΡΙΚΑ , ΙΑΚΧΕ, Η ΕΥΜΟΡΦΙΑ ΕΙΠΕ ΤΑ ΚΑΛΛΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΝΟΝΟ ΤΗΣ , ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΛΑΪΤΖΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ