Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

ΤΑΣΟ, "Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΙΧΩΝ" ...

ΑΧ  ΟΛΥΜΠΙΑ ...

Ανώνυμος είπε...



ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΑ. ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ.

56 σχόλια:

  1. Εμένα μια χαρά μου φαίνεται η κοπέλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. http://karfotiko.blogspot.com/2011/04/blog-post_3157.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΚΥΡΙΑ ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΑΙΡΝΕ ΤΑ ΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΧΛΑΔΟΧΩΡΙΟΥ ? ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΟΠΡΙΑ ΤΑΣΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είναι προσόν σήμερα στο βιογραφικό σου να είσαι τεμπέλης για να αχοληθείς με τα κοινά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΑΣΟ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ Ο ΦΩΤΙΑΔΗΣ , ΠΡΟΣΕΧΕ ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ . ΕΧΕΙΣ ΡΩΤΗΣΕΙ ΤΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΗΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΞΕΧΑΣΕ ΙΑΚΧΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΝΟΜΑΡΧΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ρε ιακχε μπορει να μη σε γουσταρω αλλα εδω επεσες μεσα.Αυτη θα κανει τα....παντα για να αναρριχηθει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. "και εγώ σας λέω ότι μπορεί να ερωτεύτηκε αυτή την κοπέλα. Κακό έκανε;;;"
    Εντελώς άσχετο. Μια ατάκα από την ελληνική ταινία "Φάντης μπαστούνης" με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΑΝΤΑ ΜΕΡΑΚΛΗΣ Ο ΤΑΣΟΣ............................................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΤΑΣΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ; ΑΦΟΥ..... " ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ Ο ΚΑΡΑΒΑ " !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τι έγινε Ιακχούλη γκάβλωσες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑΧ ΟΛΥΜΠΙΑ....., κατά το ΑΧ ΚΟΥΛΑ.....Γιαννάκη πόσο μαλάκας μπορείς να είσαι? ΑΠΟΡΩ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΤΡΙΑ ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΚΑΘΟΝΤΑΝ ΚΑΙ ΕΠΛΕΚΑΝ ΠΟΥΛΟΒΕΡ.
    ΙΑΚΧΟΠΑΡΕΑ ΜΙΑ ΣΤΟ ΚΑΡΦΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΤΟ ΠΕΤΑΛΟ.
    ΑΠΟ ΑΗΔΙΑ ΣΕ ΑΗΔΙΑ.
    ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΣΟΥ Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑΣ.
    ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΥΘΥΝΟΜΕΝΟ ΑΥΤΟ ΤΟΤΕ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ?
    ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ?
    ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΕΒΑΛΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ. ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΕΤΟΙΟ ΘΕΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. (11:05) ΜΕΓΑΛΗ ΓΑΤΑ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Περσινά, ξινά σταφύλια….Το θέμα δημιουργήθηκε πριν από μήνες. Μάλιστα έγινε και σχετική τότε συνέλευση της ΕΛΜΕ Σερρών, ενώ βγήκαν και ανάλογα κείμενα κατά των προβοκατόρων ανωνυμογράφων που το έστειλαν στο alfavita.gr. Ωστόσο και σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις το κείμενο στάλθηκε με e-mail από συγκεκριμένο γραφείο, και από μέλος ή μέλη συγκεκριμένης «μεγάλης» παράταξης (δύο είναι οι «μεγάλες» παρατάξεις…). Χρησιμοποιήθηκε το συγκεκριμένο όνομα για να θολώσει τα νερά και να μπερδέψει τον κόσμο, αφού υπάρχει παράταξη με παρόμοιο τίτλο, που όμως δεν είναι ούτε στους μηχανισμούς εξουσίας ούτε είναι σε θέση να γνωρίζει τις μηχανορραφίες που εξυφαίνονται μέσα σε αυτούς. Προφανώς οι άθλιοι, δειλοί και κάπηλοι συντάκτες του κειμένου(αφού δεν είχαν τα κότσια να χρησιμοποιήσουν κάποιο όνομα ή δικό τους τίτλο) είχαν σαν στόχο δήθεν να κριτικάρουν το όντως απαράδεκτο σύστημα αποσπάσεων κάποιων «δικών τους» γαλαζοπράσινων παιδιών σε διάφορα γραφεία, αλλά ουσιαστικά να πλήξουν τόσο την παράταξη που υπάρχει με παρόμοιο όνομα όσο και την καθηγήτρια αλλά και τον (μη ντόπιο) νέο διευθυντή δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στα πλαίσια των εσωκομματικών τους παιχνιδιών. Από κει και πέρα σαφώς και υπάρχουν κάποιοι στο χώρο της εκπαίδευσης που αποφεύγουν την τάξη όπως ο διάολος το λιβάνι, οι οποίοι ποτέ δεν υπηρέτησαν την οργανική τους (ποιος να τρέχει τώρα στον Έβρο, στα νησιά, στην ορεινή Θεσπρωτία ή την Ευρυτανία και οπουδήποτε αλλού, ας πάνε τα κορόιδα οι μάχιμοι εκπαιδευτικοί) και βολεύονται είτε σε βο(υ)λευτικά γραφεία, είτε σε διάφορα γραφεία, σε υπουργεία, με άδειες για "μεταπτυχιακά" κ.λ.π. Είναι τα ευνοημένα παιδιά του συστήματος που έχουν μάθει να επιπλέουν και να ανελίσσονται με ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ κυβέρνηση και είναι αυτοί ακριβώς που στηρίζουν το οποιοδήποτε κατεστημένο και το όποιο σαθρό σύστημα. Είναι αυτοί που ενώ δεν μπήκαν σχεδόν ποτέ σε τάξη, κάποια στιγμή μαζί με τους μανδαρίνους, γραφειοκράτες και τεχνοκράτες των διαφόρων υπηρεσιών, όταν αποκτήσουν κάποια υψηλόβαθμη θέση, θα παίρνουν αποφάσεις ή θα στηρίζουν αποφάσεις για το ποιο είναι το σωστό εκπαιδευτικό σύστημα, για το πώς θα πρέπει να λειτουργούν τα σχολεία, αποφάσεις που θα αφορούν τη ζωή και το μέλλον αυτών που έλιωσαν τα νιάτα τους μέσα στις σχολικές αίθουσες. Φυσικά παρά τις δηλώσεις και τις "δεσμεύσεις" της κας υπουργού, το άθλιο πελατειακό σύστημα αποσπάσεων εκπαιδευτικών σε βουλευτικά γραφεία ζει και βασιλεύει. Μια ματιά στα γραφεία βουλευτών ΟΛΩΝ των κομμάτων τόσο σε τοπικό όσο και σε πανελλαδικό επίπεδο, θα σας πείσει...

    Βέβαια τα ίδια ισχύουν για όλους τους κλάδους και όχι μόνον για τους εκπαιδευτικούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΑΝ ΤΟ [ΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΔΑΙΜΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΣ. ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΜΕΣ ( ΒΛΕΠΕ ΔΑΚΕ ) ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ . ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΝΥΝ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΑΝ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ ΩΣ ΩΦΕΙΛΑΝ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝ ΝΟΜΙΜΑ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ.ΒΕΒΑΙΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΚΑΛΕΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙΣ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 3 ΜΗΝΕΣ . ΑΝ ΥΠΟΨΙΑΣΤΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΦΙΛΗ ΣΟΥ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΙΣ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. και μονο με την αναρτηση
    διπλασιασες τις ψηφους.........
    dp

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αυτο το"σχολιαστε ελευθερα χωρις υβρεις" που γραφεις Ιακχε,μαλλον θυμηδια προκαλει..Βριζετε ολοι σας, στα παραπανω σχολια, χωρις ιχνος στοιχειωδους αξιοπρεπειας, εναν ανθρωπο πρωτα απ ολα.Αλλα ειπαμε, γυναικα ειναι,ομορφη ειναι, μορφωμενη ειναι, δραστηρια ειναι, καλη φιλολογος ειναι, πολιτευτηκε με Μηλιδη,(αυτο παλι ..τι εγκλημα?), και πεσαν ολοι οι κομπλεξικοι-ες(σιγουρα σχολιαζουν κ γυναικες)να τη φανε.Ειδικα αυτα τα σεξιστικα υπονοουμενα....τσσσσσσσσ...τι αντρακλες που ειστε? Α!ωστοσο ξεχασατε το κυριοτερο..Τελειωνει το επωνυμο της σε-ογλου!!!! Αρα αμφιβολου αιματολογικης (ελληνικης βεβαια) καθαροτητας!!Αυτο πια κι αν ειναι εγκλημα...καθοσιοσεως..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΚΦΡΑΣΤΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ. ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΟΠΩς ΕΝΤΕΧΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ ΤΟΥ ΣΥΣΥΤΗΜΑΤΟΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ. ΠΡΩΤΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΓΛΥΦΟΥΝ ΚΑΤΟΥΡΗΜΕΝΑ ΣΩΒΡΑΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΛΕΥΤΟΥΝ.

    ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ Η ΚΥΡΙΑ ΠΟΣΑ "ΜΟΡΙΑ ΑΧΛΑΔΟΧΩΡΙΟΥ" ΕΛΑΒΕ ΑΠΟΣΠΑΣΜΕΝΗ ΣΕ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΓΡΑΦΕΙΑ.

    ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ.

    ΚΑΙΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΔΩΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ ΤΙΣ ΛΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΕΝΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙ Ο ΦΑΚΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΕΑΝ ΕΛΑΒΕ ΕΥΕΡΓΕΤΗΜΑΤΑ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΤΟΥ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΕΞΥΠΝΑΚΙΑ 9.38 π.μ. ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΟΡΦΩΜΕΝΗ ΔΕΝ ΤΗΣ ΛΕΣ ΝΑ ΜΠΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΤΑΞΗ ΝΑ ΔΙΔΑΞΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ..........................ΑΠΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΦΙΛΟΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΞΥΠΝΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Επειδη τα ερωτηματα που θετεις περι μοριων υπηρετουντων σε διαφορα γραφεια ειναι υποβολιμαια(δηλ.αλλοι στα εθεσαν) πες τους οτι ειναι ασχετοι...Βασει της μεχρι σημερα νομοθεσιας...(δεν ξερω αν κατι αλλαξε) , οσοι υπηρετουν στα γρφ. εκπ/σης ή σε αλλα γρφ., παιρνουν (κακως-κακιστα)τα μορια της οργανικης τους θεσης. και μαλιστα θεωρειτο οτι υπηρετησαν την οργανικη τους θεση, αρα ξεμπερδευαν κ δικαιουντο(κακως και παλι)μεταθεσηΓι αυτο και γινοταν χαμος να πανε στα γρφ. οσοι ειχαν δυσκολες οργανικες.Φυσικα αυτοι που δεν επιλεγονταν απο τους εκαστοτε κυβερνωντες...βριζαν κ βριζουν, γιατι θα θελαν να ναι χαλιφηδες στη θεση του χαλιφη.Απλα ελληνικα πραματα...φιλε!!Αλλα ξαφνικα ανακαλυψατε ολοι σας την Αμερικη!!!Σας περιμενα πιο διαβασμενους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. EINAI ΠΡΟΤΟΓΝΩΡΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΤΟΣΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΑΠΟ ΤΟΣΟ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟ ΑΝΘΡΩΠΟ.......................ΔΕΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΧΑΜΟΣ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΟΣΟΙ ΕΙΧΑΝ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΟΡΓΑΝΙΚΕΣ,ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΠΕΛΕΓΑΝ ΤΗΝ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΗ ΟΡΓΑΝΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΜΟΡΙΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΤΟΥΣ.ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ,ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΑΗ ΣΤΡΑΤΗΣ ΕΙΧΕ ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ 14 ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 50 ΟΡΓΑΝΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΑΚΑΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΚΟΛΛΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΙΑΚΧΕ;ΚΑΛΗ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΑΛΛΑ ΑΠΕΤΥΧΕ..ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ;ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΟΝ ΚΟΥΦΟΤΟΛΗ;Ε ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΕ ΙΑΚΧΕ;ΑΝΤΕ ΖΗΤΑ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ Υ.Γ.ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΚΑΡΥΠΙΔΗ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ;ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ,ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΣΧΟΛΙΟ.
    ΕΠΆΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΛΟΙΠΟΝ :

    "ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ.
    ΚΑΙΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΔΩΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ ΤΙΣ ΛΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΕΝΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙ Ο ΦΑΚΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΕΑΝ ΕΛΑΒΕ ΕΥΕΡΓΕΤΗΜΑΤΑ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΤΟΥ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΑ."

    by iakxos ( 9:44 )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΠΗΡΕΣ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΚΥΡΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ,ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ Υ.Γ.ΓΑΡΓΑΡΑ ΤΟ ΤΡΑΚΑΡΙΣΜΑ,ΑΝ ΑΛΛΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΠΕΦΤΕ ΠΑΝΩ ΣΕ 3 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΝΤΑΣ STOP ΘΑ ΤΟ ΓΡΑΦΕΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ Η ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΕΠΛΑΘΕ ΣΕΝΑΡΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ιακχε!!! κουλ...Μαλλον διαβαζεις επιλεκτικα.. ο,τι θες..Γραφτηκ λοιπον ."Γινοταν χαμος να παν σε γρφ(κακιστα),φυσικα με κομματικα κριτηρια..Δεν το διαβασες? Τωρα αν ειχαν απο πριν δυσκολη οργανικη ή την αποκτουσαν μετα... και μ αυτον τον τροπο την..."ξεχρεωναν"δεν αλλαζει την ουσια..Πού διαφωνεις δεν καταλαβα..."Κι οσοι δεν "επιλεγονταν" (κομματικα εννοειται) βριζαν τους πιο βυσματουχους...Λες απλα για να πεις.Μια στο καρφι και μια στο πεταλο, ως αλμπανης(τουρκ)=πεταλωτης(ελλην).ΑΡΑ ΤΑ ΠΕΡΙ ΜΠΟΥΡΔΑΣ...επιεικως επιστρεφονται..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑΖΕΙ Η ΟΥΣΙΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΑ ΛΕΣ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΗΝ ΤΑΞΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ V.I.P. ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΤΕ ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΙΚΗ ΣΤΟ ΑΧΛΑΔΟΧΩΡΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΩ ΤΑ ΜΟΡΙΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΜΟΥ..........................................................................................................ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΞΥΠΝΟ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΦΙΛΟΛΟΓΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΠΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΟΡΙΩΝ,ΘΑ ΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΩ ΟΤΙ ΟΙ ΑΠΟΣΠΑΣΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΜΟΡΙΑ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΙΚΗΣ ΑΛΛΑ ΤΗΣ ΠΟΛΕΩΣ,ΔΗΛΑΔΗ 2 ΜΟΡΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Οι αριστερίστικες συστημικές παρατάξεις που δραστηριοποιούνται εντός της ΕΛΜΕ Σερρών δεν έχουν ποτέ τολμήσει να καταγγείλλουν αυτήν ή τις παρόμοιες βυσματικές αποσπάσεις γιατί αποτελούν αναπόσπασπαστο κομμάτι του συστήματος αρκούμενες στα ψίχουλα που τους πετάνε οι γαλαζοπράσινοι υποτίθεμενοι "αντίπαλοί" τους. Και ο γραφικός αριστεριστής πρόεδρός της συναινεί σωπαίνοντας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ο σύλλογος των φιλολόγων Σερρών είναι ένα αστείο όργανο προβολής της άνωθεν πρωταγωνίστριας και άλλων αναλόγων προσωπικοτήτων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Η ΟΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΥΡΙΖΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΣΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ. ΠΑΣΟΚΟΙ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ.
    ΠΑΝΤΩΣ ΦΕΤΟΣ ΓΙΝΑΝΕ ΣΤΟ ΠΥΣΔΕ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΡΟΥΣΦΕΤΙ ΣΤΟΝ ΤΑΣΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΝΟΜΟΤΥΠΟ...
    ΓΙΑ ΒΡΕΣ ΙΑΚΧΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΗΝ ΚΟΛΛΗΤΗ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΤΟΥ ΜΑΡΚΟΥ ΠΟΥ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΗΣ ΤΟ ΠΥΣΔΕ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣΕ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΣ ΤΑ ΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΧΛΑΔΟΧΩΡΙΟΥ ΑΦΟΥ ΓΥΡΙΣΕ ΣΕ 5-6 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. 12:32,
    εσύ δεν ξέρεις ότι οι αποσπασμένοι παίρνουν περίπου 700 ευρωπουλάκια μηνιαίως εξτρά από υποτιθέμενες υπερωρίες; Ή μήπως να τους λυπηθούμε κιόλας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΑΧΛΑΔΟΧΩΡΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΟΛΑ ΤΑ ΒΥΣΜΑΤΑ-ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ. ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΚΑΙ ΚΟΡΕΣ ΤΟΥ Χ΄΄ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, ΚΟΥΜΠΑΡΟΙ ΚΑΙ ΚΟΛΛΗΤΑΡΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ, ΠΡΩΗΝ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΙΕΚ. ΑΝ ΑΛΗΘΕΥΟΥΝ ΟΣΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ, ΕΙΝΑΙ Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΜΠΕΛΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. α ντε βγαλτην φτανει
    και μην πεις για το συστημα
    α ι σιχτιρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. εχω την εντυπωση οτι το πρωτο σχολιο ηταν
    "απο φωνη κορμαρα"
    ή κανω λαθος ?
    ο γκουκλης φταιει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. φιρμα σε εκανε ο ιακχος κοπελια
    σε εμαθαν και οι πετρες
    εσυ οχι 3 λεπτα του γουορχολ
    αλλα 113 μερες του ιακχου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΑΓΑΝΑΚΤΕΙΣ πασα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. κοιμησου πασακα μου
    ασε τους να αγανακτουν.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. πασα μου!
    τριτη περασες?
    θα μπαινοβγαινω να γινεις πρωτη,
    μονο μη τρακαρω με τον τασον,
    οταν θα μπαινει.
    να προσεχουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. τι εγινε ,μονο εγω
    θα σπρωχνω πασα μου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. προσεχε την μέση σου, μωρό μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. αμαν ρε παιδι μου
    την αναρτηση να ανεβει
    σπρωχνω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Πασάκα δεν τα έγραψα εγώ, άλλος τα γράφει και για του λόγου το αληθές, εγώ τονίζω τις λέξεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. .... και της αφηνει το χερι , πασα μου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. σ εστειλε e-mail,
    και μας δινεις ΚΑΤΑΔΟΤΗ?
    ή ΚΑΤ ΙΔΙΑΝ ΣΤΗΝ ΕΙΠΑΝ
    ΚΑΙ ΡΟΥΦΗΞΕΣ ΤΟ ΑΥΓΟ ΣΟΥ?
    ΓΙΑΥΤΟ ΑΠΟΛΟΓΗΣΑΙ ΚΑΙ ΤΟΝΙΖΕΙΣ
    ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ?

    ΥΓ ΜΗΠΩΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΙΑΚΧΕ
    ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ PIPE ΝΤΟΡΟ?
    ΥΓ.....
    1 ζωα ειμαστε κτηνιατρο κλπ κλπ
    2 ιακχε κοψε τις μαλακιες
    3 ελικοπτερα
    4 λεο
    και οποιον σκονταψει
    bb

    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. τόκ τόκ
    -ποιός είναι ,ποιός είναι?
    -ο ΤΟΝΙΖΩΝ τις λέξεις,πασά "μου"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. a i sixtir pasa tetia
    mathe tsigelaki ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ζζζζζζζζζζμαααααατςςςςςςςςςςςςςςςςςς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. ειδες φιλακι που σου εστειλα ,πασα μου?
    ουτε ενα -ευχαριστω?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. ακου κυνηγουσε γκομενες..
    μην την ακους κεινη την κυραμαρια
    πασα ....

    ειδες αρχοντας με την μερσεντε
    οταν διαβαινει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΙ ΟΛΑ ΩΡΑΙΑ , ΕΣΥ ΗΣΣΟΥΝΑ Μ' ΑΛΛΟΝΕ ΠΑΡΕΑ,ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΟΚΑΚΙ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. που πααααααα
    ααααα
    αααα
    αα
    ας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. α εδω εισαι?
    προς στιγμη τρομαξα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ