Δευτέρα 4 Απριλίου 2016

O AΠΟΗΧΟΣ ΤΩΝ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΗΣ ΨΟΦΟΔΕΞΙΑΣ


 ΝΙΚΗΣΑΝ ΟΙ ΚΑΛΙΚΑΝΤΖΑΡΑΙΟΙ !!!!
  ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΟΠΙΟ ΤΕΙΝΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΡΔΗΝ  "ΣΤΟ ΠΡΗΓΚΙΠΑΤΟ" ΤΟΥ ΣΕΡΡΑΪΣΤΑΝ 




Το συμπέρασμα των εκλογών της ΝΟΔΕ είναι ότι το Μητσοτακεϊκο με τις πλάτες του Αδώνιδος πάτησε γερά πόδι στη "γη του Εθνάρχη", έβαλε το χεράκι του και ο γιαλαντζί "καταδρομέας"  γι αυτό τώρα στην "Μεραρχίας 2" ... μετράνε τις πληγές τους  , ενώ στην Βενιζέλου 402 , ανοίγουν σαμπάνιες.

Βέβαια το ζήτημα της φθοράς δεν είναι προς το παρόν το ποσοτικό, αλλά το ποιοτικό (οι τραγιάσκες άγονται και φέρονται, no broblem) που προδικάζει τα μελλούμενα εάν δεν ληφθούν επειγόντως τα δέοντα μέτρα…  για τα οποία χρειάζονται πολιτική σκέψη, εγκεφαλικά στοχευμένος σχεδιασμός και ...«απίδια» 

5 σχόλια:

  1. ΙΑΚΧΕ ΕΜΑΘΕΣ ΤΙ ΑΛΛΟ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΣΙΝΤΙΚΗΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΩΤΕΙΝΑ ΜΥΑΛΑ ΤΟΥ ΠΟΡΦΥΡΟΓΕΝΝΗΤΟΥ, ΑΥΤΟΊ ΟΙ ΜΑΓΟΙ ΤΗΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΒΙΡΤΟΥΟΖΟΙ ΤΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ;
    ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΟ ΓΙΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΤΟΝ ΔΕΒΕΛΑΣΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟΠΙΚΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΔΟΜΟΥΧΤΣΙΔΗ.
    ΦΩΣΤΗΡΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. H «γραμμή» του πορφυρογέννητου ήταν να εκλέγει πολύ ψηλά και με πολλούς σταυρούς ο Γκολέμης για να είναι πιθανός αντίπαλος υποψήφιος βουλευτής απέναντι στην Αραμπατζή .
    Ο πορφυρογέννητος αντιλαμβάνεται τη δυσκολία της επανεκλογής του και επειδή το τελευταίο διάστημα βλέπει συνεχώς την πλάτη της Αραμπατζή στην πίσω μεριά του μυαλού του σκέφτεται την εκλογική απόδραση του σε μία πιο μεγάλη κι ασφαλή εκλογική περιφέρεια των Αθηνών αφήνοντας όμως στη θεωρία αντίπαλο δέος στην Αραμπατζή .
    Λογαριάζει όμως χωρίς τον ξενοδόχο γιατί αυτή τη φορά το ψηφοδέλτιο της ΝΔ δεν θα το φτιάξει ο ίδιος αλλά η Ξινή .
    Το σήριαλ θα έχει πολλά επεισόδια .Το επόμενο επεισόδιο θα παιχτεί το ερχόμενο Σάββατο που έρχεται η Ντόρα στην πόλη μας .Ετοιμαστείτε να δείτε στο Δίκτυο Τηλεόραση ένα πορφυρογενητικό γλείψιμο στην Ντόρα που δεν θα έχει προηγούμενο !!!!!!!!
    Ο σκοπός της εκλογικής απόδρασης ( στην Αθήνα ) αγιάζει τα μέσα ( γλείψιμο ) .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΝΙΚΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΜΠΟΥΡΗΣ .
    ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΕΛΕΓΧΟ ΠΛΕΟΝ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΘΟΔΩΡΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΝΙΚΗΤΗΣ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ , ΣΩΣΤΑ ΧΟΡΤΡΕΑ ;

      Διαγραφή
  4. Η ΞΙΝΗ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΣΤΗΝΕΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΤΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ