Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

NEO ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΚΑΡΟΥΣ ...

 ΠΙΚΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΜΠΑΜΠΕΣΙΑ" ΤΟΥ ΜΓΣ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΥ

  SerresSportNews

  
Ευκαιρία για δηλώσεις και απαντήσεις στα ερωτηματικά που  δημιουργήθηκαν το προηγούμενο διάστημα, είχαν ο πρόεδρος των Ικάρων Άρης Αθανασιάδης και ο αντιπρόεδρος Τάσος Παναγιώτου στα ΜΜΕ, που βρέθηκαν στο ΔΑΚ Σερρών για την εκδήλωση της επίσημης έναρξης της νέας σεζόν.

Ο Πρόεδρος των Ικάρων Άρης Αθανασιάδης τόνισε, για την επίσημη έναρξη και την ομάδα γενικότερα:




΄΄ Είναι δυσοίωνο το μέλλον τόσο στο μπάσκετ όσο και στην Ελληνική κοινωνία γενικότερα αλλά εμείς βλέποντας όλο αυτό τον κόσμο, τους γονείς και τα τόσα πολλά παιδιά κοντά μας, στους Ικάρους, έχουμε ευθύνη απέναντι τους και αντλούμε δύναμη ώστε να συνεχίσουμε να δίνουμε και αθλητική παιδεία και αξίες ζωής με σκοπό να τους εντάξουμε πιο έτοιμους στην κοινωνία όσο μεγαλώνουν.

#Για την απόφαση η ομάδα να αγωνιστεί στην Γ΄ Εθνική:
Το σκεπτικό της απόφασης αυτής δεν ήταν μόνο οικονομικό όπως επικαλούνται κάποιοι αλλά κυρίως αγωνιστικό. Για να ήμαστε ανταγωνιστικοί στην Β΄ Εθνική θα έπρεπε από την περσινή ομάδα οι Σερραίοι παίκτες να ήταν αρκετοί και να είχαν εμπειρίες και ετοιμότητα τέτοια, ώστε να κάνουν μια καλή πορεία. Αυτό δεν ήταν δυνατό με αποτέλεσμα να επιλέξουμε να δώσουμε μια πιο ορθή ευκαιρία στο τοπικό κομμάτι και να ετοιμάσουμε νέους παίκτες δικούς μας από πιο χαμηλά, αντί να επωμιστούμε το οικονομικό βάρος ξένων παικτών που είτε κατάφερναν κάτι καλό ή όχι, θα ήταν εις βάρος των Σερραίων παικτών. Όταν και αν ευδοκιμήσουν οι οικονομικές συνθήκες στο μπάσκετ όχι μόνο για μας αλλά κυρίως για την πολιτεία που έχει φτάσει στον πάτο οικονομικά, τότε θα επιστρέψουμε.

#Για το διαζύγιο με τον Πανσερραϊκό:

Εμείς από την πλευρά μας θέλαμε να γίνουν όλα ομαλά αλλά έτσι όπως εξελίχτηκε η κατάσταση και εξελίσσεται δεν πάμε ομαλά. Ο καθένας τραβά τον δρόμο του και είναι δικαίωμα του να κάνει ότι επιθυμεί, η ζωή και ο χρόνος θα δείξουν ποιος δουλεύει με στόχο και σκοπό και ποιος όχι. Αυτό που με στενοχώρησε πιο πολύ ήταν η χρονική στιγμή που επιλέχτηκε να γίνει η απόσχιση, μια μέρα πριν εκπνεύσει η προθεσμία κατάθεσης των δελτίων των παικτών προς την ομοσπονδία. Ενώ μάλιστα όπως κάθε χρόνο είχαμε προετοιμάσει κατάλληλα τις ομάδες και τους αθλητές και ήμασταν έτοιμοι να τους δηλώσουμε στις αντίστοιχες κατηγορίες, ξαφνικά βρεθήκαμε μετέωροι ως προς τις αγωνιστικές μας ανάγκες. Ακόμα και τώρα κάνω έκκληση διότι είναι κρίμα για τα παιδιά, αλλά και για εμάς που θέλουμε να λέμε ότι υπηρετούμε τον χώρο κάποιοι να αναγκάζουν τα παιδιά, όχι να παίξουν σε ένα σωματείο που δεν θέλουν μόνο αλλά να σταματήσουν ακόμα και το μπάσκετ λογω της δυσάρεστης κατάστασης.

#Για την φυγή του Νίκου Οικονόμου:

Το γιατί έφυγε το γνωρίζει καλυτέρα ο ίδιος, εμείς πέρυσι τον στηρίξαμε όλη την χρονιά και στο τέλος του προσφέραμε αυτά που μπορούσαμε αλλά επέλεξε κάτι άλλο.

#Για το δικό του μέλλον στην ομάδα:

Άντε και έφυγε ο Αθανασιάδης, άντε και έφυγε ο Χαλκιδης από τον Πανσερραϊκό ή η ομάδα έμενε πέρυσι στην Α2 ή είναι όπως τώρα στην Γ΄ Εθνική, τι θα άλλαζε; …Αν δεν αλλάξει η κατάσταση πρώτα στον χώρο του Ελληνικού αθλητισμού, διότι χωρίς στήριξη δεν πάμε πουθενά, δεν υπάρχει μέλλον. Εγώ ήρθα με αξίες στον χώρο ως παράγοντας και έτσι θα αποχωρήσω κάποια στιγμή είτε αρέσει, είτε δεν αρέσει σε κάποιους αυτό.΄΄

3 σχόλια:

  1. ΡΕ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗ ΡΕ ΜΑΡΘΑ ΠΟΥΤΣΗ ΕΙΣΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΤΕΤΑΡΤΟΞΑΔΕΛΦΟΣ ΜΕ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΙΛΑΣ ΚΙΟΛΑΣ ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΚΑΤΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΑΝΤΑΛΟΝΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΦΟΡΑΣ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΠΑΛΙΟΤΙΤΙΚΑ ΜΙΑ ΔΛΩΣΗ ΘΑ ΕΚΑΝΕΣ,ΕΙΜΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΩ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΚΑΑΙ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΟ ΣΕΡΡΑΙΚΟ ΜΠΑΣΚΕΤ
    ΓΙΑΤΙ ΕΦΕΡΑ ΤΟΝ ΚΑΛΑΤΡΑΒΑ ΤΟ ΡΕΝΤΙ-ΚΟΛΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΛΕΓΕ ΜΕ ΒΑΣΙΛΑΚΗ ΚΑΙΛΑ,ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΣΤΟ ΑΛΕΞΑΝΔΔΡΕΙΟ ΧΡΩΣΤΑΕΙ,ΦΕΡΝΕΙΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΦΙΓΟΥΡΑΤΖΗ ΚΑΙ ΕΡΩΜΕΝΟ ,ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΔΙΩΧΝΕΙΣ ΚΑΜΑΡΑΚΗ ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΟΣΟ ΜΑΚΑΚΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑΣΑΙ
    ΡΕ ΒΛΗΜΑ Ο ΚΑΜΑΡΑΚΗΣ ΜΟΝΟ ΣΕ ΦΕΡΝΕΙ ΧΡΗΜΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΑΘΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ ΠΑΛΙΟΚΟΜΠΛΕΞΑΡΑ
    ΤΙ ΚΛΑΨΩΜΟΥΝΙΑΖΕΙΣ ΤΩΡΑ ΕΣΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΦΤΑΙΣ
    ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΙΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΧΑΛΚΙΔΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΑΣΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΣ Α ΧΑΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΟΝΟ Ο ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΠΗΓΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ.ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΑΣ.ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΣΟ ΟΙ ΙΚΑΡΟΙ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ Α2 ΟΛΟΙ ΚΑΜΑΡΩΝΑΤΕ ΚΑΙ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΔΟΞΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΞΑ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗ.ΤΩΡΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΔΟΞΑΣΤΗΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ.ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΜΑΓΓΕΣ ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΛΕΦΤΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΤΕ.ΠΑΛΙΟΛΑΜΟΓΙΑ ΑΣΧΕΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΜΟΥΤΡΑ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ ΜΑΣ.ΠΑΛΙ ΘΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕΤΕ ΟΜΩΣ ΡΕΜΑΛΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ