Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

"ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΠΑΠΠΟΥ ..."

                            

3 σχόλια:

  1. ΚΑΛΑ ΕΣΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΤΟ ΧΑΒΑ ΣΟΥ...
    ΑΜΑΝ ΠΙΑ Μ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ..ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ...
    ΕΙΠΑΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ...
    ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΨΥΧΕΣ ΧΑΝΟΝΤΑΙ, ΑΣΤΕΓΟΙ, ΑΝΕΡΓΟΙ, ΝΗΣΤΙΚΟΙ...
    ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΑΠ ΤΑ ΚΟΛΛΥΒΑ ΝΑ ΔΕΣΕΙ...
    ΔΕΙΞΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΘΥΜΙΑΜΑ..
    ΟΚ.ΜΑΣ ΕΠΕΙΣΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το 50% των καθαρών αποδοχών του μισθού του, έως το τέλος της θητείας του, ανακοίνωσε ότι προσφέρει ο δήμαρχος Πύργου Μάκης Παρασκευόπουλος για τις ανάγκες του κοινωνικού παντοπωλείου.

    Τα χρήματα θα παραχωρηθούν για το Δημοτικό Κοινωνικό Παντοπωλείο που ιδρύεται άμεσα και θα λειτουργήσει για να διαθέτει δωρεάν τρόφιμα, απορρυπαντικά και γενικά είδη πρώτης ανάγκης σε άπορους δημότες του Πύργου

    .«Στο πλαίσιο αυτό, ανακοινώνω ότι εκχωρώ στο κοινωνικό παντοπωλείο του δήμου τον μισό μισθό μου και συγκεκριμένα το μισό του συνόλου των καθαρών αποδοχών μου, μέχρι το τέλος της θητείας μου… Ζητώ συγνώμη για την δημοσιοποίηση της απόφασής μου αυτής, αλλά το πράττω, θεωρώντας την, όχι ως πράξη φιλανθρωπίας, αλλά ως πράξη πολιτική και συμβολική» δήλωσε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος Πύργου Μάκης Παρασκευόπουλος.

    Συνεχίζοντας είπε πως «η κοινωνική αλληλεγγύη είναι πολιτική, αφορά την αυτοοργάνωση της κοινωνίας και το κράτος, αφορά στην αναδιανομή του πλούτου, στοχεύει στον επανακαθορισμό της κοινωνίας, του κράτους και της πολιτικής στην κατεύθυνση προστασίας των αδύναμων. Διακρίνεται από την φιλανθρωπία που αφορά περισσότερο ατομικές συμπεριφορές και που δεν στοχεύει σε επηρεασμό των κοινωνικών και κρατικών δομών».

    Στη δήλωσή του για το θέμα ο δήμαρχος Πύργου κάλεσε τους δημότες του, τους φορείς και τις επιχειρήσεις να στηρίξουν με κάθε τρόπο την προσπάθειά μας αυτή, από το περίσσευμα ακόμη και από το υστέρημά τους. «Κανένας πεινασμένος, κανένας γυμνός, κανένας μόνος στο δήμο Πύργου» είπε χαρακτηριστικά ο Μάκης Παρασκευόπουλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΑΠ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΤΗΣ ΑΔΕΙΑΣΣ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ, ΚΟΝΤΑ ΜΙΣΟ ....ΜΥΡΙΟ, ΤΙ ΥΑ ΚΑΝΕ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΚΙ Η ΜΑΜΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ